:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 296
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Луис Суарес стана рекордьор на Уругвай

Нападателят на Уругвай Луис Суарес вкара единствения гол за успеха с 1:0 срещу Саудитска Арабия, който класира тима му на осминафиналите на световното и това се оказа рекорд. 31-годишният играч е първият уругваец, който се разписва на три световни първенства. Суарес вече има 6 гола на шампионати на планетата - 3 през 2010-а, 2 през 2014-а и един на този турнир, но тимът му ще играе поне още два мача.

"Невероятно е. Изключително много сме щастливи, че Уругвай ще играе на осминафиналите за трети пореден мондиал", каза Суарес.

Той призна, че играчите на Уругвай не са доволни от представянето си, въпреки че имат вече две победи: "Не сме напълно доволни как играем. Имаме добри резултати, но трябва да подобрим някои неща. Не играхме, както искаме. Но важното е, че отново сме на осминафинали".

Треньорът Оскар Табарес не е на същото мнение: "Никога не сме си мислили, че ще е лесно. Това е световно, всеки отбор е силен."

В последния си мач в група А Уругвай среща домакина Русия, а двубоят трябва да определи кой ще спечели групата, тъй като двата тима имат по 6 точки.
648
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД