:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 213
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Звездата

на Египет Мохамед Салах влезе в конфликт с федерацията на страната заради организацията на тренировките на отбора. На всяка тренировка на "фараоните" са канени много звезди на шоубизнеса, артисти и бизнесмени. Според Салах тази фанфарна обстановка е попречила на подготовката. Според египетски медии след скандала с шефовете Салах няколко часа не е илязъл от стаята си. Дори се твърди, че звездата на "Ливърпул" може да бойкотира последния мач на отбора - срещу Саудитска Арабия на 25 юни във Волгоград.



Досега

след 20 мача на световното първенство все още няма резултат 0:0. Това е първото първенство след това в Швейцария 1954 г., в което в първите 20 двубоя има вкарано поне едно попадение. Отбелязаните 45 гола в 20 срещи пък правят средна резултатност от 2.25 на мач.



Президентът

на Русия Владимир Путин се срещна с президента на Сенегал Маки Сал и го поздрави с победата над Полша с 2:1. "Искам да ви поздравя с победата на вашия отбор. Тимът на Полша се състои от талантливи играчи, силен тим. И всички във вашата група все още имат шансове за 1/8-финалите", заяви Путин. Сал пък е благодарил "за прекрасната организация на шампионата".



Китайски

фенове объркаха Волгоград с Вологда. "На 19 юни във Волгоград фен от Китай не успял да открие влака си на таблото с разписанието. Помогнахме му и после разбрахме, че по билет той трябвало да пътува от Вологда. Само че се намираше във Волгоград", разказа транспортният министър Евгений Дитрих. Той отбеляза, че това не е единственият човек, който бърка Волгоград и Вологда: "После имаше и две дами от Китай с аналогичен проблем. Помогнахме и на тях и им обяснихме, че това са два различни града, които са на 1500 км един от друг".
585
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД