:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 332
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

VAR отсъди пета дузпа по време на Дания - Австралия

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Капитанът Миле Йединак (с брадата) е награбен от свои съотборници след точно изълнената дузпа, донесла първата точка на Австралия на Мондиал `18.
За пети път от началото на световното първенство системата за видеоповторения (VAR) помогна да бъде отсъдена дузпа. Това стана по време на първия мач от гр. С вчера между Дания и Австралия в Самара.

При центриране в наказателното поле на датчаните към края на първото полувреме топката се отби в ръката на Юсуф Поулсен, но това остана незабелязано от рефера Матео Лаос. След сигнал от международния център в Москва испанецът изгледа запис от ситуацията и посочи бялата точка. Това бе общо 11-а дузпа от началото на Мондиал `18, като пет от тях са присъдени с помощта на VAR.

От 11 м вчера се разписа Миле Йединак в 38-ата мин. и така оформи крайния резултат 1:1 на ст. "Космос Арена". За капитана на Австралия това е второ попадение в турнира, след като той бе точен от дузпа и срещу Франция (1:2). Датчаните бяха открили още в 7-ата мин. с красиво изпълнение на Кристиан Ериксен от границата на наказателното поле.

Равенството изкачи "червения динамит" временно на първо място с 4 т., преди снощния двубой между Франция (3 т.) и Перу (0 т.). С 1 т. Австралия временно зае трета позиция.
648
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД