:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 272
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Vox Forumi

Велика Македония набъбва

Реакции от "Сега" форума на горещата новина - "Ципрас сложи вратовръзка и обяви: Гърция вече е нормална държава"
***
БумТряс: ...Сега остава Ципрас да излезе и да добави: "Аз съм гей!", и да се омъжи публично.

Звън: Това е почти факт. Ципрас очаква окончателното одобрение на договора за новото име на Македония, за да обяви сватбата си със Зоран Заев. Тя ще е в село Псарадес на Преспанското езеро. Родителите на младоженците се радват на красивата връзка на синовете си и отдавна желаят тя да бъде юридически узаконена. Очаква се двамата младоженци от Северна и Южна Македония да поканят за кум премиера на Източна Македония Бойко Борисов. Еди Рама - премиер на Западна Македония, е приел поканата да бъде шафер заедно със своя приятел от Далечна Македония (бивша република Индия) Харе Рама.

Дорис: Щом се обичат младите, нека се вземат. Замисълът е - Македония на три океана. И две небета. Ефирът над небетата е ничий, Македониите тепърва ще го усвояват с катапулти към астероида Фолиант. Гост-космонавти - укропите, втората раса най-велики и най-древни. Македонските мъже и жени ще възприемат от укропските здравословното пушене на копър. И канцерът на белите дробове ще изчезне, а канцлерът на Германия леля Ангела ще се пазари за патента.

Току що получихме грама-мълния, че Скопие и Киев мътят ново вероизповедание - на първите хора.

Говори се, че сватбата ще бъде почетена от Мишико Саакашвили, за да връчи на двамата млади два кашона шоколадени вратовръзки от фабриките на Петро Порошенко. Дизайнерският свят притаил дъх. Никому не била хрумвала тази идея.

Мишико Саакашвили ще пледира пред Божидар Димитров да му намери зомбито на Й. В. Сталин, обитаващо покрайнините на богатия град Гори, известен със своя витяз в тигрова кожа, пенсиониран вампир. Витязът и тов. Сталин били кръвни братя и приятели, богатири като Херкулес и Атлас. Единствено те можели да върнат на Мишико князуването в Тифлис и дачата в Пасанаури. Както и благосклонността на царица Тамара, възпята от демона Лермонт при разходките му по военно-грузинското шосе.

Звън: Сватбата на Ципрас със Заев май ще стане летният светски хит на 2018 г. Разбираме, че самият Петро Порошенко е приел поканата на щастливите младоженци. Нему сценаристът на церемонията проф. Божидар Димитров (той, преди да стане професор, бе калеко на Ципрас) е отредил ролята на петелджия. Петро, президент на Украинска Македония, ще дари новобрачните с шоколадови вибратори, изработени по стара татарска рецепта във фабрика Рошен-Харков. Тамада на тържеството ще бъде Саакашвили, за когото по-горе писа Дорис. Както е известно, той бе принуден да напусне родината си - Република Кавказка Македония, със столица Тифлис. Сега той се препитава като пътуващ годежар и паратамада. За настроението на сватбарите ще свири Горан Брегович с прочутия си "Оркестър за сватби и погребения". Веселбата ще поддържа и косовският танцов ансамбъл за арнаутски голи хора. Той е прочут навред с кривите си хора с приклякане и подпръцкване.

_________

ПОСЛЕпис. Тази гореща новина и произтеклите от нея форумни фантазии положително имат морфично-резонансна връзка с едно успоредно историческо събитие.

В Троянския манастир под патронажа на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева се проведе молебен за чадородие - мащабна молба до Дядо Господ да ни оправи демографията. "Такива събития трябва да станат традиция - каза пред БНТ Караянчева. - Аз се надявам, че оттук нататъка всяка година на тази дата ще се срещаме и ще се помолиме заедно за това във всяка една българска къща да проплаче една малка душичка, която да озари и да даде щастие на всяко българско семейство. Защото няма нищо по-ценно от детето, няма нищо по-хубаво от детската прегръдка".

"После" се включва колатерално в молебена за чадородие - с молитва за разширяване на обхвата на Божията милост върху цялата площ на Балканския полуостров, но с приоритет раждаемостта на славяноезичното население.
3
1424
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
25 Юни 2018 09:16

За огромно разочарование младоженците – май не са това,
което наглед изглежда, колеги.

ЖЕНИХЪТ на всичките „Северно-Западно-Южно-Източни
Маседонии" е ЕДИН!

И той скоро ще пристигне за „булката“
с брачен договор, армагани и войска!

Щото булката трябва да се храни и да се пази, да се...


25 Юни 2018 11:34
ЖЕНИХЪТ на всичките „Северно-Западно-Южно-Източни
Маседонии" е ЕДИН!


И всичките кумове, шафери и тежки гости са негови булчета.
25 Юни 2018 14:34

Дорис

25 Юни 2018 11:34

За това става въпрос!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД