:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 451
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Треньорът

на Кубрат Пулев Ули Вегнер обяви, че се оттегля от бокса. Договорът на 76-годишния германец с промоутърската агенция "Зауерланд" изтича този месец и ветеранът няма намерение да остава в клуба след това. Той все пак уточни, че е обещал на Кобрата да го подготви за следващия му мач, и ще го изпълни. "Нямам конкретна оферта. Така че това значи край за мен през юни. Все пак обясних, че ще тренирам Кубрат за следващия му мач, ако иска. Обещах му", заяви Вегнер.



Френският

тим "Иси льо Мулино", в който играят българките Стефани Стоева и Габриела Стоева, спечели бронзовите медали на световното клубно първенство по бадминтон в Полша. На 1/2-финалите европейският шампион за 2017 г. загуби с 0-3 от руския "Приморие" (Владивосток). В този мач игра само Габриела, която с партньор Гаетан Мителхайзер отстъпи с 0:2 (-15, -15) при смесените двойки срещу Алина Давлетова и Владимир Иванов.



Волейболистът

на "Добруджа 07" (Добрич) Жулиен Георгиев вече не е играч на тима. Той ще продължи кариерата си в Супердивизията (II лига) на Турция с тима на "Соргун". Целта пред отбора е влизане в Лига 1. Левичарят ще стартира новото си предизвикателство през август. Интерес от клубове в чужбина има към още двама играчи на добричлии - национала Димитър Маринков и централния блокировач Денис Чавдаров.



Звездата

на "Оклахома Сити Тъндър" Кармело Антъни няма (34 г.) да се възползва от опцията да прекрати договора си и да стане свободен агент в НБА. 10-кратният участник в Мача на звездите реши да остане в тима и през сезон 2018/2019, през който ще получи заплата от $27,9 млн.
666
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД