:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 249
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
КОМЕНТАР

Стана ли Ицо вече ненужен на "Армията"?

През каквото и да е минал препатилият фен на ЦСКА през последните 30-ина години, за него има една неизменна величина - Христо Стоичков. Сега обаче поредният ход в явно хибридната война между "ЦСКА-София" и "Лудогорец" (трансферът на Недялков) постави на мушка техния любим Ицо. И може би това наистина е знак, че "ЦСКА-София" не е ЦСКА, макар мощна пропаганда да се опитва от лятото на 2016 г. да ни втълпи обратното. Защото цесекар не би хвърлил такава кал по своя идол.

Тогава, през въпросното лято, Стоичков бе много нужен на ръководството на "ЦСКА-София", което искаше неговия широк гръб, за да си осигури подкрепата на публиката. Да им помогне "Златната топка", за да стане по-бързо припознаването. Сега значителна част от публиката вече прие горещо или волю-неволю, че отборът, който играе на "Българска армия" е, да речем, ЦСКА. Осигурено бе и участието в евротурнирите. Сега Стоичков не е вече толкова необходим. Така както бе поставен в неловко положение през юни 2013 г. да стане треньор на тогавашния ЦСКА и дори да приеме акциите, преди Гриша Ганчев да се отметне и да остави идола на "червената" агитка в небрано лозе.

Сега вече се надигат гласове, които посочват Стоичков като предател. В "ЦСКА-София" си падат да определят легенди на ЦСКА за предатели - Радослав Здравков, Спас Джевизов, Методи Томанов, Методи Деянов, Валентин Илиев, Емил Гъргоров... Колко му е да посегнат и на Стоичков... Само че забравят, че той може и да е спрял с футбола през 2003 г., но поддържа пиперливия си език във форма. А от устата му могат да излязат доста нелицеприятни истини.
8
1389
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
24 Юни 2018 20:06
Ице, пести си силите, че догодина есента като дойде истинското ЦСКА в премиерната лига да можеш да кажеш "Меа кулпа, сгреших, преживявам катарзис, аман-заман" и т.н., ти си знаеш!
24 Юни 2018 20:39
Недялков е бивш юноша и играч на Литекс, какво предателство е извършил към ЦСКА?
24 Юни 2018 22:13
И накрая господингришатаганчева ще остане единственият истински, автентичен чорбароприпознавач....
24 Юни 2018 23:54
Ицето е наивно момче, или просто от време на време закъсва финансово и забравя за "Червената Папка" и Сам в небрано Лозе. Каква хибридна война, като Кирчо не ги брои за живи тези от Лоич???
25 Юни 2018 09:39
Яааа, как е казано...

.
.........................
само, знайте, за парата,
като човек - що да прави?
изяда си и месата.
25 Юни 2018 11:22
"И може би това наистина е знак, че "ЦСКА-София" не е ЦСКА, макар мощна пропаганда да се опитва от лятото на 2016 г. да ни втълпи обратното. Защото цесекар не би хвърлил такава кал по своя идол."

Това ми хареса. Щото е вярно - цесекар не би хвърлил такава кал.

"Сега вече се надигат гласове, които посочват Стоичков като предател. В "ЦСКА-София" си падат да определят легенди на ЦСКА за предатели - Радослав Здравков, Спас Джевизов, Методи Томанов, Методи Деянов, Валентин Илиев, Емил Гъргоров... Колко му е да посегнат и на Стоичков..."

И това също. Как бяха нарекли Спас Джевизов? Спас Дървото. А Ради Здравков? Ради Плъха.
Я да видим докъде ще стигнат.
25 Юни 2018 12:10
Някой да е чувал някое Разградско Животно да си позволява да коментира трансферната политика на Кирчо??? А някой да говори от негово име??? Ето затова Кирчо си би камшика от Армията. Колкото до манталитета на Жужето и този на Кирчо-ами то си личи от обкръжението. Кирчо едва ли някога ще занесе цигари на някой криминален в затвора.
25 Юни 2018 18:33
(снимка: натиснете тук)
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД