:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 248
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Корейците и сърбите недоволстват от VAR

Системата за видеоповторения в помощ на съдиите (VAR) предизвиква все повече негативни реакции от участниците на Мондиал `18. Селекционерът на Корея Шин Тае-Йонг се възмути както от някои пропуски на реферите в мача на тима му срещу Мексико (1:2), така и от несправедливостта в двубоя между Сърбия и Швейцария (1:2) ден по-рано.

"Моето чувство е, че в ситуацията преди второто попадение имаше фаул срещу нашия капитан Ки Сунг-Юенг. Ще трябва да го гледам на запис, за да бъда напълно сигурен. Но ако е било така и VAR не е използвана, то доверието в тази система донякъде се губи. Вчера също имаше спорно положение на мача между Сърбия и Швейцария, което не беше разгледано. Може би трябва да се вземе по-добро решение по какъв начин точно да се използва VAR."

Ръководството на сръбския футболен съюз (ФСС) пък директно внесе жалба във ФИФА срещу съдийството на Феликс Брих. При резултат 1:1 германецът не отсъди чиста дузпа за очевидно нарушение срещу Александар Митрович, като дори не се консултира с VAR.

"Приложихме седем видеодоказателства, които показват тенденциозност на решенията на Брих срещу нашия национален отбор. Целият свят видя тази дузпа с изключение на Брих, който трябваше да се консултира с VAR, но не го направи. Чудим се защо единствено на мачовете на Сърбия спорните решения не се преразглеждат, а това води и до въпроса дали тази система не се използва селективно", пишат от ФСС.
1
1025
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
25 Юни 2018 09:42
Моето чувство е, че в ситуацията преди второто попадение имаше фаул срещу нашия капитан Ки Сунг-Юенг.

Как меко го е казал човекът! Представяте ли си Ицето, в подобна ситуация, какво би споменал!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД