:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 438
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Меси е станал треньорът в сянка на Аржентина

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Лионел Меси се е запътил заедно с Анхел ди Мария (вдясно) за вчерашната тренировка на аржентинците, преди която стана ясно, че всъщност суперзвездата на "Барселона" командва в националния отбор.
Лионел Меси явно е иззел от Хорхе Сампаоли функциите на селекционер на националния отбор на Аржентина. Това обяви в прав текст бившият национал на страната Рикардо Джусти, световен шампион от 1986 г. Той заяви, че звездата на "Барселона" и Хавиер Масчерано били хората, които командвали вече в тима след провала на Сампаоли в мачовете с Исландия (1:1) и Хърватия (0:3).

"Меси и Масчерано ще изберат състава и тактиката (бел.ред. - за мача с Нигерия във вторник), тъй като те ще играят, и това е факт. Ако Сампаоли иска да бъде на пейката по време на двубоя, той може да го направи. Ако не желае, няма да има проблеми", заяви Джусти пред в. "Дейли Мейл".

Думите му идват изненадващо на фона на срещата между Меси и останалите му съотборници с президента на аржентинската федерация Рикардо Тапиа. На нея е било потушено напрежението между Сампаоли и футболистите, които първоначално са искали незабавна смяна на треньора. Изказването на Джусти обаче сочи, че може да е постигнато и компромисно споразумение - селекционерът да запази поста си, но проформа.

За предстоящия мач обаче дали Сампаоли, дали Меси и Масчерано, имат кадрови проблеми - с травми в аржентинския тим са Габриел Меркадо, Николас Отаменди и Лукас Билия. И за тримата не е сигурно дали ще се възстановят до утре.

1253
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД