:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

В Аржентина: Меси изяде 7 треньори на националния

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Съмненията, че съставът и тактиката на аржентинския отбор се определят от Лионел Меси и Хавиер Масчерано, се задълбочиха от тази снимка на вчерашната тренировка на базата в Бронници. На нея се вижда как Масчерано говори нещо на селекционера Хорхе Сампаоли (вляво), който чинно си води записки в тефтера.
Критиките към звездата на Аржентина Лионел Меси в родината му стават все по-остри. Според аржентинския треньор Рикардо Карусо Ломбарди Меси трябва да бъде махнат от тима, тъй като командва треньорите.

"Той изяде 7 селекционери на националния отбор. Изглежда, че нарочно играе лошо, за да бъде сменен Хорхе Сампаоли. Трябва Меси да бъде махнат от отбора. Той винаги иска да е обграден от играчи, които харесва, но не от най-добрите", каза Ломбарди.

Световният шампион с Аржентина през 1986-а Ектор Енрике също критикува Меси: "Кой, по дяволите, е Меси, че не тича? Кой би бил Марадона, ако не тичаше? Гордостта да носиш фланелката на националния отбор е за всички. Марадона не позволяваше отпускане, той тичаше повече от всички, бе по-гневен от всички, ритаха го, но той ставаше и продължаваше."

Според редица медии в Аржентина играчите сами ще наредят отбора за решаващия мач с Нигерия. Президентът на аржентинската федерация Клаудио Тапия отрече слуховете, че футболистите са в конфликт с треньора Сампаоли.

"Много от нещата, които се пишат, са лъжи", каза Тапия, но и вчера медиите обявиха, че играчите вече наредили отбор сами. Очаква се да има 6 промени в сравнение със състава, загубил с 0:3 от Хърватия. Серхио Агуеро ще остане резерва, а атаката ще бъде водена от Гонсало Игуаин.

На мача с Нигерия на 26 юни в Санкт Петербург ще присъстват 20 000 аржентинци. Това обяви посланикът на страната в Русия Рикардо Лагорио.
6
1380
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
25 Юни 2018 23:13
Паралел между Меси и Марадона
Че юмрем от смех... Меси може да е изкарал несравнимо повече пари от Марадона, но никога няма и да се докосне до славата на Мардона извън границите на каталунята...
25 Юни 2018 23:15
Evasion 25 Юни 2018 23:13
Паралел между Меси и Марадона

Поначало винаги съм считал, че подобно сравнение е кощунство...
Божеството Марадона си е Божество!
26 Юни 2018 12:37
Божеството Марадона си е Божество!
26 Юни 2018 13:49
стереотипите трета ръка са си стереотипи трета ръка.

https://www.theguardian.com/football/2018/jun/25/argentina-what-is-wrong-lionel-messi-football
26 Юни 2018 15:34
Е сега разбрах какво му пречи на Меси да вземе топката от центъра, да излъже цялата отбрана на Исландия и да отбележи - недъзите на съвременния аржентински футбол. Извинявамсе.
26 Юни 2018 17:03
Игуаин добре, но да не забравят и Дибала. Той ще наследи Меси, явно натам отиват нещата след като барселонския е преситен от пари, слава, Лейс, топки и игра.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД