:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 491
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Колумбия посвети победа на играч, заплашен със смърт

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Халфът на "Лудогорец" Яцек Горалски (вдясно) се опитва да избие топката от краката на Хуан Куадрадо (вляво), който вкара последния гол за победата на Колумбия с 3:0 над Полша в Казан.
Треньорът на тима на Колумбия Хосе Пекерман и играчите посветиха победата с 3:0 над Полша на Карлос Санчес, който е получил смъртни заплахи заради червения си картон в 3-тата мин. в двубоя с Япония. Полицията разследва заплахите, отправени чрез социалните мрежи. "Той се намира в тежка ситуация. Искаме да споделим тази победа с него. Целият отбор се чувства така", каза Пекерман.

През 1994 г. защитникът Андрес Ескобар бе убит 10 дни след като си отбеляза автогол срещу САЩ на световното. Пекерман обясни, че Санчес е дълбоко разтревожен от заплахите сега.

Иначе треньорът похвали тима си за убедителния успех, с който Колумбия запази шансовете си за осминафинал и изхвърли Полша от турнира. "Нямахме право на грешки. Ние се справихме по-добре с тази отговорност и го направихме с красив и атакуващ футбол", каза още Пекерман.

Треньорът на Полша Адам Навалка смята, че мачът е бил равностоен до първия гол и тимът му е дал всичко от себе си. Защитникът Мачей Рибус се извини на феновете за загубата: "Липсваха ни много неща. Те се възползваха от всяка наша грешка, а и ние не бяхме достатъчно агресивни." Звездата на Полша Роберт Левандовски пък призна, че съперникът е бил по-добър, а тимът му е създал малко положения. Той допълни, че има желание да напусне "Байерн".
892
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД