:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 76
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

10 души бяха задържани във Франция

за подготовката на атаки срещу мюсюлмани, предадоха агенциите. Арестите са извършени на територията на цялата страна, включително и на остров Корсика, където се намирал тарторът на групата. Групировката подготвяла нападения срещу имами, жени с хиджаб и излезли от затворите ислямисти. Разследващите установяват на какъв етап е била подготовката на атаките. До късно вчера властите отказваха повече информация за арестите.



Пекин проведе успешни изпитания на

стратегически крилати ракети с наземно базиране "Дунфън-10А", съобщи ТАСС. Едновременно се били изстреляни най-малко 6 китайски ракети. Учебните цели са били няколко многоетажни сгради, които са били унищожени с директни попадения. Мястото, където са проведени учебните стрелби, наименованието на частите на ракетните войски, както и други детайли за учението не се съобщават. Радиусът на действие на ракетите "Дунфън-10А" е от 1500 до 2500 км. Тя е способна да поразява както наземни, така и надводни цели. Ракетата може да носи и ядрена бойна глава с маса до 500 килограма.



Брюксел трябва да се подготви за наплив

на компании заради предстоящия Брекзит, призова директорът на Международния валутен фонд Кристин Лагард в тв интервю, цитирано от агенциите. "От изключително значение е в близко бъдеще да бъде подобрени възможностите на ЕС в областта на финансовото регулиране и надзора. ЕС трябва да се подготви за наплива на финансови компании от Великобритания след Брекзит", категорична е тя. "Страните от еврозоната трябва да се стремят към интеграция на своите финансови пазари, за да облекчат инвестиционните потоци и сътрудничеството между компаниите", добави директорът на МВФ.
668
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД