:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 91
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Борисов чака сметката за хората с увреждания

Две седмици след изявлението си "да ми се махат от главата" премиерът обясни, че то било за Бисер, а не за майките
Две седмици след като първо прие, а после върна оставката на социалния министър Бисер Петков с думите "да седнат да направят така, че тази тема да ми се махне от главата и на мен, и на всички вас", премиерът Бойко Борисов заяви, че не е казал това. "Не съм казал да ми се махнат от главата. Казах: "Връщам го Бисер, министъра, щом си го харесват, да реши този проблем, да ми се махне от главата - Бисер с проблема му. Защото пет съвещания - към него ден бяха три, съм правил с него и заместниците и всеки път различни сметки, всеки път различно ми говорят", обясни Борисов от Брюксел и увери, че не е искал да обиди майките. "Това се нагнетява, нагнетява, все едно съм казал подобно нещо. Не е честно", възмути се той и се оплака, че непрекъснато всеки ден се издевателствало над него и се правела политика от нещастието на хората.

Борисов обясни и защо мълчи толкова време по темата: "Чакам всеки ден за хората, които протестират - за майките с децата, решение, да стане ясна сметката. И тогава ще кажа - оттук ще вземем толкова, ще го направим за тези хора. Ама нека стане готова сметката, те още се карат кой на кого и как. Обещал ми е и министърът, и Валери Симеонов да работи по темата, в най-кратък срок да го имам".
917
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД