:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 419
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Съпругата на бразилец обвини треньора за контузията му

Бразилският национал Дъглас Коста ще пропусне мачовете на тима до края на световното, а според съпругата му - Луиза Рамос, виновен за това е селекционерът Тите, който подлага играчите на тежки тренировки. Футболистът на "Ювентус" получи травма в бедрото точно на тренировка. Според някои информации той ще отсъства около 20 дни, но други медии твърдят, че ще е готов по-рано. Според Рамос Коста все пак може да е готов за игра до 10 дни.

"Той се оплака от болка. Каза, че тренировките в националния са по-тежки от тези в "Ювентус". Знаем, че травмата не е чак толкова сериозна и той може да се върне до 10 дни", каза съпругата.

Двама от най-опитните играчи в "селесао" - Тиаго Силва и Марсело, пък са поискали извинение от Неймар заради поведението му в края на мача с Коста Рика. Още след мача Силва критикува нападателя на ПСЖ, който му се развикал заради върната топка на противника. "Той ми е като малък брат, но бях натъжен от поведението му. Той ме обиди", каза защитникът тогава.
699
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД