:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 240
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Австриец не хареса средата в "Левски"

Вили Рутенщайнер окончателно отказа офертата да стане спортен директор на "сините"
СНИМКА: СПОРТАЛ
Треньорът на "Левски" Делио Роси не е доволен от показаното от свой футболист в контролата срещу "Септември" (Сф) и го подканя да мисли повече.
Австриецът Вили Рутенщайнер най-сетне направи избора си между офертите от израелската футболна федерация и "Левски", като той не е в полза на българския клуб. Още преди дни имаше индикации, че е предпочел да започне работа в Израел. Но след това австриецът изненадващо даде надежди на "Левски".

"На масата имам оферти за спортен директор на "Левски" (София) и за спортен директор на Израелския футболен съюз. През следващата седмица ще реша дали да приема някое от тези предложения. И двете оферти са много добри - както от израелската федерация, така и от Спас Русев, президент на "Левски". Решението ми до голяма степен ще зависи от средата за живот и условията на място. В момента преценявам", каза Рутенщайнер. Но вчера бе обявено, че той започва работа в Израел, считано от 1 юли, а договорът му е за 4 години. Дори посочи и своя приоритет - да бъде избран нов национален селекционер.

След като Рутенщайнер не прие предложението на "Левски", пред Спас Русев стои задачата отново да търси подходящ човек, когото да покани за шефския пост. Заради липсата на такъв човек в момента бизнесменът също е въвлечен в работата по лятната селекция. До момента са привлечени двама нови играчи - швейцарският халф Давиде Мариани и словашкият вратар Мартин Полачек. От тях само Полачек игра при загубата с 1:2 от "Септември" (Сф) в контрола в Правец.

След мача треньорът на "Левски" Делио Роси не отдаде значение на резултата, като заяви за пореден път, че това е било само тренировка за тима му. "Това е възможност да видя млади момчета. Те не са готови, но това вече го знаех. Съжалявам, ако за някои този резултат е разочарование. Нашата цел е да възстановим контузените футболисти и да бъдем готови за 11 юли (бел.ред. - тогава е първият мач срещу "Вадуц" за Лига Европа)", каза Роси. На 5 юли "Левски" ще играе срещу украинския "Олександрия" на ст. "Виваком Арена Георги Аспарухов".

1
246
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
30 Юни 2018 17:06
Натисни тук
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД