:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 268
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Мексиканците обявиха корейците за братя

Консулът на азиатската държава пи текила с фенове пред посолството
СНИМКА: ЕВРОСПОРТ
Генералният консул на южнокорейското посолство в Мексико Сити - Хан Юнг-джин, е понесен на ръце от възторжени местни фенове.
Мексиканците обявиха всички от Южна Корея за свои братя след драматичното класиране на тима за осминафиналите. Мексико падна с 0:3 от Швеция, но заради победата на азиатците над Германия се класира напред. Хиляди мексиканци празнуваха това по улиците и благодариха на корейците, че се бориха за победа, макар да нямаха шанс да продължат. Празненствата бяха най-големи в столицата Мексико Сити. Там имаше митинг пред посолството на Южна Корея, на който се скандираше: "Корейци, братя, вие вече сте мексиканци".

Феновете пяха известната песен Cielito Lindo, неофициален химн на тима им. Някои пък танцуваха на южнокорейския хит Gangnam Style. Привържениците понесоха част от служителите на посолството на ръце. Специално внимание имаше за генералния консул на Корея Хан Юнг-джин. Той също бе понесен на ръце, а след това облече и екип на Мексико. В интернет се появиха записи, на които се вижда как консулът пие текила с феновете.

"Днес между мексиканци и корейци няма различия - заяви Хан. - Те са луди, но днес и аз съм луд."

Празненства имаше из целия град, а тв камери показаха как мексиканци се радват на азиатски туристи и се снимат с тях. В социалните мрежи пък се появи колаж, на който знамената на Корея и Мексико са събрани в едно. Някои заведения също сложиха корейски флагчета.

А пивоварната "Естрея Халиско" изпрати няколкостотин бутилки безплатна бира в посолството на Корея във Вашингтон в знак на благодарност. "От името на мексиканските фенове по целия свят ви благодарим: вие вече официално сте част от семейството. Насладете се, ние черпим. Наздраве!", обяви компанията, която е официален спонсор на мексиканския национален отбор.
3
287
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
28 Юни 2018 21:45
Мексико Сити. Там имаше митинг пред посолството на Южна Корея, на който се скандираше: "Корейци, братя, вие вече сте мексиканци".

Братушки презтихоокеански!
29 Юни 2018 00:08
Благословен Калифорнийский Мексиканский край! Да воздадутся в мире мир и рай, Когда наши державные народы Соединятся не на поле брани — На поле благодати и любви, Наградою всеобщей будет нам Мир, наций, благодарствие потомков, Вовеки станет Тихим океан.

Дано Андрей Вознесенский ми прости замяната - в крайна сметка нали е въпрос за мир, рай и текила!
29 Юни 2018 08:43
Ей такива новини обичам да чета рано сутрин - радост , веселие, целувание и пиене.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД