:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 384
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за петък



Овен

Днес ще се стремите към самостоятелност и независимост и ще постигнете своята мечта. Приятните новини ще са свързани с професията ви, но не трябва да обещавате неща, които не можете да свършите. При родените през април може да се появи напрежение в резултат на непремерени приказки. Вашата раздразнителност ще създаде напрежение дори у дома и сред близките ви. При някои може да възникнат известни финансови проблеми, но това не бива да ви тревожи, защото всичко ще отмине много бързо. Ще бъдете засипани с много работа, но ще се справяте бързо с всичко.



Телец

Пред мнозина от вас ще се разкрие нова възможност за изява, която ще затвърди вече постигнатите успехи. Не се страхувайте да приемете посредничество при решаване на някакви чужди проблеми. Това ще ви донесе по-големи приходи. Не се притеснявайте, ако това посредничество, за да се уреди добре, налага пътуване. Интензивният ритъм на живот при родените през май може да ги направи нервни и раздразнителни. Ще се тревожат, че нищо не успяват да свършат, и ще станат избухливи.



Близнаци

Голяма част от знака днес ще ги вълнуват стремежи към нови простори и най-вече начините, по които могат да разширят хоризонтите си. Все пак не е за препоръчване да се отдавате на духовни скитания и заблуди, които могат да ви въведат в ненужна обърканост и изтичане на сили и енергия. Много засилена ще бъде вашата и без това силна чувствителност. През днешния ден на мнозина ще се наложи да направят промени. Вгледайте се добре в себе си и ще откриете много неща, които не бива да правите.



Рак

Днес всички от знака не бива да пренебрегват необходимостта си от положителни емоции, които в действителност ще им вдъхват повече увереност и самочувствие във всяко отношение. Напълно възможно е част от вас да станат жертва на недоброжелателни колеги, но нищо няма да е с негативен знак до момента, в който не го приемете за такова. Някои от родените в края на знака ще трябва да се съобразят с условности, наложени от средата, в която живеят или работят.



Лъв

Днес родените в първата десетдневка от знака ще имат шанса да увеличат постъпленията си, но не без да направят някои компромиси, с които до известна степен ще им е трудно да се примирят. Освободете се от вътрешните си противоречия, особено ако искате да постигнете нещо конкретно в професионален и материален план. Колкото по-пестеливи сте в думите, толкова е по-малка вероятността да издадете своя тайна на недоброжелател, който да я използва срещу вас.



Дева

Днес мнозина от вас ще трябва да се предпазват от нарастващо самочувствие в професионалната сфера, дори и да са постигнали конкретни успехи през седмицата там. В любовта не се доверявайте лесно, особено ако интимната ви връзка е отскоро. Това предупреждение на звездите важи и за хора, които не познавате достатъчно добре. За сметка на това се опитайте да прекарвате повече време в компанията на любимия и близки приятели.



Везни

Петък ще е успешен за тези от знака, които съумеят да използват адекватно възможностите си в професионалната сфера. Част от вас ще проведат разговори, от които ще дойдат и новите ви отговорности от делови характер. От любовта ще черпите вдъхновението, необходимо ви да сте на ниво в деловата сфера. Ще установите работещи контакти от професионален характер. По-голяма част от вас ще постигнат напредък, ако имат ясни и конкретни цели. Ако се колебаете дали да тръгнете на път, по-добре го направете сега, вместо да го отлагате за неопределен период от време.



Скорпион

Напълно възможно е днес по-голяма част от вас да правят преоценка на приятелствата и познанствата си, като вероятно ще се натъкнат на известия, чрез които ще научат кои са техните приятели и врагове. Продължавайте да не се доверявате на привидното, особено в отношенията със заобикалящия ви свят. Мнозина от знака ще получат приятни новини относно бъдещото си професионално осъществяване. Възможно е да ви се предложат по-добри възможности за обучение и работа, което със сигурност ще доведе до поредица от още положителни изменения за вас и в бъдеще.



Стрелец

В последния работен ден на седмицата мнозина ще търсят удовлетворение в контактите със заобикалящите ви в професионален и личен план. Малка част от родените в средата на знака ще постигнат добри договорености, които в крайна сметка ще имат отлично финансово изражение за тях. Подкрепете интимната си половинка във важна инициатива, тъй като това ще осигури и на двама ви повече сигурност от всякога. При всички обаче ще бъде изразен стремежът към увеличаване на доходите им.



Козирог

Днес звездите определят за голяма част от вас лесно да печелят доверието на високопоставени особи, и то благодарение на концентрацията и способността си да изпипвате до детайли поверените ви ангажименти. С концентрация и адекватни реакции ще печелите възхищението на заобикалящите ви. Напълно възможно е да установите контакти, които в бъдеще ще се развият по възможно най-добрия за вас начин. Не се колебайте да бъдете себе си, но не се крийте зад маската на безразличието.



Водолей

Въпреки известното отегчение от еднообразната работа напоследък петък се очертава благоприятен за вас. Добра сполука ще имате в бизнес делата и сделките. Твърде е възможно днес да се доказвате на ново поприще. Начинанията ви ще бъдат съпътствани от шанса. Ще трябва да вземете важно решение. Необмислени думи могат да обезсилят всички усилия, които сте вложили, за да възстановите връзките си с близък човек. Дразните се от неуспехите и непрофесионализма около вас.



Риби

Непредвидени до момента доходи ще ви зарадват в последния работен ден на седмицата. Ще получите делово предложение, което ще ви настрои оптимистично. Всички съвместни дейности и инициативи могат да приключат много добре, но не бива да хитрувате и да си служите с лъжи. Не предизвиквайте съдбата, като вършите необмислени неща. Разчупването на правилата и нормите ще се окаже полезно за вас, но предварително обмисляйте какво и доколко може да си позволите на работното място.

2813
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД