:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 301
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Мениджърът на "Лудогорец"

Пауло Аутуори поздрави отбора си за играта и победата с 2:1 над шампиона на Швейцария "Йънг Бойс" в контрола, играна в Австрия. "Най-доброто нещо в мача беше характерът, който показахме, и организацията ни. Не се притеснявам, че ни вкарват голове, защото работим в тази насока. Може да ни вкарват, но и ние бележим много. Ако всеки път вкарваме по един гол повече от съперника, ще печелим всеки мач", заяви бразилецът. И двата гола за "Лудогорец" отбеляза Върджил Мисиджан, а в 55-ата мин. червен картон получи Козмин Моци.



"ЦСКА-София" завърши

0:0 с шампиона на Украйна "Шахтьор" в контрола от лагера в Австрия. Треньорът Нестор ел Маестро не пусна по различни причини 9 играчи, сред които Фернандо Каранга. Той обаче трябва да играе в днешната проверка срещу датския вицешампион "Брьондби".



Лазар Марин отказа

да поднови договора си с "Ботев" (Пд) и подписа за 1+1 сезон с грузинския "Торпедо" (Кутаиси), съобщи "Пловдив Дерби". Днес с пловдивския клуб трябва да разтрогне бразилецът Фелипе Бризола. Междувременно "Ботев" спечели и третата си контрола от лятната подготовка - 2:0 над "Локомотив" (ГО) с голове на Тодор Неделев и Диого Кампос.



"Септември" (Сф) привлече

малийския защитник Матиуе Аласан Диаби (23 г.) от турския "Османлиспор" и преговаря с румънския бранител Александру Бенга, който игра през 2014 г. в "Ботев" (Пд), а за последно бе в полския "Сандеция".



Бившият футболист на "Левски"

и "Пирин" Орлин Старокин (31 г.) подписа с кипърския елитен "Алки". Халфът е свободен агент, след като напусна "Витоша" (Бистрица). Играл е още за "Нафтекс", "Ботев" (Пд), "Локомотив" (Сф), "Черно море" и др.



Григор Димитров и Виктория Томова

ще изиграят своите мачове от I кръг на тенис турнира "Уимбълдън" днес. Двубоят на поставения под №6 при мъжете срещу Стан Вавринка (Швейц) е трети в програмата на Централния корт и се очаква да започне след 18 ч. наше време. Горе-долу по същото време първата ни ракета при дамите пък трябва да излезе срещу Тереза Смиткова (Чех) на корт №4.



Мирела Демирева зае 4-то място

в скока на височина на турнира от Диамантената лига по лека атлетика в Париж (Фр). След успешен опит на 194 см българката реши да пропусне 197 см и направи три фаула на 200 см. Победи Мария Ласицкене (Рус) с 204 см, следвана от Нафисату Тиам (Бел) и Юлия Левченко (Укр) с по 197 см.



Без двамата си капитани

Павел Маринов и Чавдар Костов замина националният отбор на България по баскетбол за последния мач от първата групова фаза на квалификациите за световното първенство в Китай през 2019 г. - гостуване срещу Чехия днес от 19 ч. наше време. В петък "трикольорите" надделяха над Исландия с 88:86 в Ботевград.
81
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД