:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 323
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Хамес Родригес може

да се възстанови за 1/8-финала срещу Англия във вторник, обявиха от колумбийската федерация. Съобщено бе, че футболистът, който бе сменен принудително при успеха с 1:0 над Сенегал, имал леко подуване на десния крак, но не и разкъсване на мускулни влакна. В тима на Колумбия дори са по-притеснени за нападателя Мигел Борха, който има болки в дясното коляно. Все пак южноамериканците са готови и на вариант да играят без Родригес. "Хамес е ключов за нас, но ако той не може да играе, друг ще влезе на неговото място и ще се опита да направи разликата. Всички в състава са готови. Те нямаше да бъдат тук иначе", заяви халфът Карлос Санчес.



Отпаднаха притесненията

на селекционера на Англия Гарет Саутгейт относно травмата на защитника Джон Стоунс, който беше сменен с болки в десния прасец при загубата с 0:1 от Белгия. Футболистът на "Манчестър С" поднови тренировки и ще е готов за 1/8-финала срещу Колумбия. Рубен Лофтъс-Чийк още лекува контузия, но се очаква да е на линия. Възстановен е и Деле Али, който не игра срещу Панама и Белгия. Под въпрос е само Фабиан Делф, който получи позволение от Саутгейт да се прибере до Англия за раждането на третото си дете и не е ясно дали ще се прибере навреме за мача.



Японците имат само един

контузен футболист преди 1/8-финала срещу Белгия днес. Това е нападателят Шинджи Оказаки ("Лестър"). Халфът Кейсуке Хонда пък обобщи настроението в тима преди мача: "Не се боим от никого, това е в кръвта на японците. Още повече че Белгия е по-удобен съперник за нас, отколкото Англия. Изпълнихме задачата си на турнира, като преминахме груповата фаза. Сега малко хора очакват да победим Белгия, което е предимство за нас."



Край на кариерата си

в националния отбор на Панама сложи капитанът Роман Торес (32 г.) след приключване на участието на Мондиал 2018. Той записа за родината си 108 мача и 10 гола. Преди него същото сториха съотборниците му Габриел Гомес, Луис Техада, Хайме Пенедо, Блас Перес и Фелипе Балой.

101
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД