:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 267
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Мексиканците ще внимават за Коутиньо, а не за Неймар

Мексиканците считат бразилския халф Фелипе Коутиньо за по-опасен от Неймар и ще обърнат повече внимание на него в днешния 1/4-финал в Самара. "Говорих с треньора им Тите. Той ме попита кой мисля, че е най-добрият му играч, и аз му казах: Коутиньо. Той намери отговора ми за неочакван, но се съгласи. Коутиньо е от решаващо значение за бразилците, защото той може да играе на всяка позиция в центъра на терена", коментира селекционерът на Мексико Хуан Карлос Осорио.

Що се отнася до Неймар, за него предварително бе обърнато внимание на италианския рефер Джанлука Роки, който ще свири мача. "Съдиите, ФИФА и VAR трябва да се справят със стила на игра на Неймар. Знаем, че много обича да преиграва, да пада. Реферите трябва да вземат мерки за това", коментира мексиканският халф Андрес Гуардадо.

В състава на бразилците с проблеми още е Марсело, който бе сменен още в началото на двубоя срещу Сърбия заради болки в гърба. Със сигурност за "селесао" няма да играе Дъглас Коща, но пък десният бек Данило е вече възстановен от травма.

102
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД