:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 262
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Уругвайците искат минимум финал

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Капитанът на Уругвай Диего Годин е понесъл на гърба си нападателя Луис Суарес след победата над Португалия. Ако Единсон Кавани не успее да се възстанови до петък, именно от тях двамата ще зависи до голяма степен как ще се представят уругвайците в 1/4-финала срещу Франция.
Франция не притеснява Уругвай като съперник на 1/4-финалите. Това стана ясно от изказване на селекционера на южноамериканците Оскар Табарес след успеха с 2:1 над Португалия. "Не се боим от Франция, макар да е ясно колко силен отбор са те. Килиан Мбапе притежава изключителна скорост. Ще ни е трудно, но можем да наложим волята си. Дойдохме в Русия с амбицията да играем поне на финала. Нашата отличителна черта е дисциплината. Умеем да караме съперника ни да страда, дори когато не играем с топката. От миналото световно първенство си извадихме много поуки. Тогава изиграхме 7 мача и бяхме на 4-то място по процент владеене на топката", заяви Табарес.

Проблем №1 пред него е дали авторът и на двата гола срещу Португалия - Единсон Кавани, ще се възстанови до петък, когато е мачът срещу Франция. Нападателят бе сменен в 74-тата мин. с болки в левия прасец. Според beIN Sports става въпрос за разтежение, което ще извади Кавани от игра поне за месец, т.е. той е аут до края на Мондиал 2018. Самият футболист обаче изрази желание да играе на 1/4-финала.

5
193
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
02 Юли 2018 10:28
Ако Кавани играе, хич не ги виждам т.нар. "французи"... но без Кавани на Уругвай ще им е много трудно...
02 Юли 2018 11:05
Една колония на Испания с високи амбиции. Одобрявам
02 Юли 2018 11:39
От осминафиналите засега това са отборите с ясна игрова концепция. Много жалко, че един от тях ще отпадне, за сметка някои от другия поток, където паркираните автобуси ми идват в повече
02 Юли 2018 11:44
Една колония на Испания с високи амбиции. Одобрявам

Трябва също да се отбележи, че независимо че са страна с 3,5 млн. население, успехите им са съизмерими и даже надхвърлят тези, на другите футболни сили.
02 Юли 2018 12:37
Уругвайците искат минимум финал
заслужават го заради хубавия футбол, който ни показаха. Дано да успеят.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД