:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 325
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Роналдо видя в отпадането удар срещу себе си

Не отпаднахме заради Кристиано, оправда се селекционерът на Португалия
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Кристиано Роналдо
Капитанът на португалския национален отбор Кристиано Роналдо заподозря лично отношение към него като причина за загубата с 1:2 от Уругвай на 1/8-финалите на световното първенство. Звездата на тима се възмути най-вече за ситуацията в последната минута, когато мексиканският рефер Сесар Рамос не отсъди пряк свободен удар за нарушение срещу Рикардо Куарешма, а прецени, че нападателят е симулирал.

"Трябваше да получим този фаул. Вижда се, че съдиите и всички други, от които зависят нещата, не искат да ме гледат как постигам успехи", възмути се Роналдо. Все пак той поздрави съперника за победата: "Играхме по-добре от Уругвай, но побеждава този, който вкара повече голове. Като капитан на отбора съм горд с всички съотборници и треньорския екип. При всички положения Португалия ще продължи да е сред най-добрите".

В Португалия приемат драматично отпадането на европейския шампион още в първия етап от елиминациите на Мондиал 2018. "Край на мечтата", написа в. "А Бола", а заглавието на "Рекорд" бе: "Излязохме от шампионата". Като цяло обаче срещу Роналдо няма остри критики, въпреки че и на мачовете в Русия той държеше да се нагърби със задачата да завършва почти всички атаки на тима си. Засега няма и индикации, че 33-годишният нападател на "Реал" ще се оттегли от националния отбор.

"Причината за загубата не е в него. Роналдо е способен да даде още много на футбола. Надявам се той да продължи да играе за националния отбор и да участва не само на следващото европейско първенство. След почивката направихме всичко по силите си, но не ни остава нищо друго, освен да поздравим отбора на Уругвай. Признавам си, че при първия техен гол успяха да ни хванат неподготвени", заяви селекционерът Фернандо Сантош. Индикациите са, че той остава на поста и ще търси през 2020 г. защита на европейската титла.

1
212
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
02 Юли 2018 16:22
Удари се сам...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД