:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,692,437
Активни 351
Страници 11,055
За един ден 1,302,066

ФИФА специално пусна тъпана на Маноло на "Лужники"

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Маноло се опитва да обясни, че тъпанът му обединява феновете, а не създава опасност. Както в случая, той позира дружески с ирански привърженици в Казан преди победата на Испания с 1:0 на 20 юни.
Драма преди вчерашния мач в Москва с участието на най-популярния привърженик на испанския национален отбор - Маноло, завърши с хепиенд, благодарение на ФИФА. Проблемът бе, че руските власти не позволиха на известния фен да вкара на ст. "Лужники" още по-прочутия си тъпан, заради който той се счита като талисман на испанския тим. Просълзеният Маноло сподели драмата си пред испанския в. "Марка", подчертавайки как не е имал проблеми на 9-те предишни световни първенства, които е посещавал.

В Русия той влиза с тъпана на стадионите в Сочи и Казан, но получава забрана за Калининград. Драмата на Маноло обаче е била заради очертаващата се невъзможност да вдига духа на испанската публика по време на 1/8-финала с домакина Русия. Той през сълзи моли журналисти от в. "Марка" да сезират правителството на Испания. Вместо това репортерите изпращат сигнал до ФИФА, към което е прикрепен клип с разплакания от драмата си Маноло. Директорът във ФИФА Мигел Маседо реагира след часове и издейства разрешение за испанеца да вкара тъпана си.

За 69-годишният Маноло това е 10-о световно първенство, като той планира да подкрепя Испания до 77-годишна възраст, т.е. и на Мондиал 2026.

144
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД