:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 183
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Сноудън: Руското правителство е корумпирано

Разкрилият пред света десетки хиляди документи на американската Агенция за национална сигурност (АНС) Едуард Сноудън каза, че руското правителство "е корумпирано по много начини". Москва даде убежище на Сноудън, с което го предпазва от арест в САЩ. Работилият навремето като IT специалист и по договор с ЦРУ Сноудън каза, че руснаците са топли и умни хора, но "сериозно" не е съгласен с политиката на руския президент Владимир Путин. В интервю за в. "Зюддойче цайтунг" 35-годишният Сноудън каза: "Мисля, че обществото се усеща обезсилено. Руснаците не са наивни, те знаят, че държавната телевизия не е надеждна. Руското правителство е корумпирано по много начини, това е нещо, което руският народ осъзнава". Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че страната не е обсъждала въпроса за Едуард Сноудън с администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп. Лавров допълни, че бившият служител на АНС е "господар на съдбата си".
6
993
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
01 Юли 2018 20:33
За да си господар на съдбата си, трябва да бъдеш и господар на езика си. И да не хапеш ръката, която те спасява от доживотна присъда.
01 Юли 2018 21:40
Туй момче изглеждаше интелигентно,но явно са му пуснали и топла вода в квартирата...
02 Юли 2018 06:15
Сноудън и хората, които му ""дърпат конците"" от ФСБ са по-умни от всички нас, които дращиме по форума на ""сега"". Така че каквото е казал, значи трябва да го каже... И както казва Виктор Суворов - Резун- """Обикновените хора даже и не съзнават какви тайни е измъкнал Сноудън……..и тези док. могат да съсипят цели държави... """
02 Юли 2018 07:15
Сноудън: Руското правителство е корумпирано

Хюмненцето го усети четвъртитио.
02 Юли 2018 09:32
Добър ден, само руското ли, всяко едно правителство по света е корумпирано защото разполага с обществения ресурс, с парите на целия народ, а ги разходва между шепа богоизбрани така както реши и няма механизъм за контрол и въздействие върху действията му..
По-кратко от това няма как да го напиша.
02 Юли 2018 17:58
Мисля че Резун е прав. Един невръстен британски хакер от гаража си се добра до такива тайни на ВВС базата Райт - Патерсън, че САЩ дълго му искаха екстрадицията. Бритите се съпротивляваха, но дали успяха не си спомням. Какво остава за човек, който е бил вътре в системата и са му имали доверие. А АНС стои по-високо от ФБР, ЦРУ и другите разузнавателни агенции на САЩ. Понякога даже си мисля, че Сноудън е бил новият Щирлиц, на когото създадоха легенда колко независим млад бунтар бил, досущ Джеймс Дийн. Интернет е пълен с признания на бивши агенти на АНС, дори и техни книги се продават в Амазон. Но винаги са бегли на детайли.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД