:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 356
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Димитър Димитров

води преговори да се върне като треньор на "Иртиш", където работи от 2015 до лятото на 2017 г., съобщи Vesti.kz. 59-годишният треньор призна, че ще пътува до Казахстан за финални преговори, но ще има изисквания за условията на работа и селекцията. Димитров е без клуб, след като в началото на юни бе сменен като наставник на "Лудогорец".



Орлин Старокин

беше представен като попълнение на кипърския първодивизионен "Алки", с който подписа договор за един сезон. 31-годишният халф преминава там като свободен агент, след като през пролетта бе във "Витоша" (Бистрица). Това е трети отбор в чужбина в кариерата на Старокин, който преди това е бил в казахстанския "Иртиш" и румънския "Динамо" (Букурещ).



Трансферът

на Александър Колев от "Сандеция" в "Арка" (Гдиня) беше нареден сред 10-те най-добри сделки през лятото до момента от сайта gol24.pl. Клубът от Гдиня плати 100 000 евро за 25-годишния български нападател, който през миналия сезон вкара 7 гола в 32 мача за "Сандеция" в полската Екстракласа.



"Арсенал"

обяви трето лятно попълнение - гръцкия защитник Сократис Папастатопулос (30 г.), който бе купен за 17.6 млн. паунда от "Борусия" (Дортмунд). Преди него лондонския клуб привлече германския вратар Бернд Лено от "Байер" и швейцарския бранител Щефан Лихтщайнер от "Ювентус". Очаква се "Арсенал" да се подсили и с френския национал Стивън Нзонзи, след като халфът на "Севиля" подаде молба да бъде продаден. Според английски медии лондончани ще платят за Нзонзи 22 млн. паунда.
640
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД