:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 285
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Руснаците: Сега ще пишем история

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Световноизвестният руски пианист Денис Мацуев се забавлява по време на вчерашната тренировка на "сборная" в Новогорск, която посети.
Руските национали се настройват да постигнат историческо класиране на 1/2-финал на световно първенство. В събота "сборная" излиза в 1/4-финал срещу Хърватия, а вече и самите футболисти са в унисон с очакванията на цялата нация.

"Сега нашата задача е да напишем нова история", заяви вратарят и капитан на отбора Игор Акинфеев. Той и съотборниците му отказаха да правят сравнения с участието на руснаците на Евро 2008, когато "сборная" спечели бронзовите медали. "Сега сме различен отбор, ние пишем своя история и живеем в настоящето. И няма време да правим паралели, трябва да се подготвим за следващия мач", коментира халфът Александър Ерохин пред в. "Известия".

От онзи състав са останали само Акинфеев, Владимир Габулов, Юри Жирков и Сергей Игнашевич. От тях в момента Жирков е проблем за селекционера Станислав Черчесов. Той лекува възпаление на подколянно сухожилие и със сигурност отпада за мача с хърватите. Треньорът дори намекна, че Жирков може да не играе повече на първенството. Халфът Александър Самедов тренира инвивидуално и е под въпрос за съботния мач.

Хърватите от своя страна се притесняват от високите температури в Сочи, където по време на мача се очаква да е 30 градуса. "Имаме пет дни да привикнем към високите температури и влажност в Сочи", коментира селекционерът на хърватите Златко Далич, след като реши тимът да пътува за Сочи веднага след 1/8-финала с Хърватия. Треньорът още не знае дали ще може да разчита на Матео Ковачич, който контузи лявото си рамо срещу датчаните.
771
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД