:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 344
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Единсон Кавани

още е под въпрос в състава на Уругвай за 1/4-финала срещу Франция в петък, но поне са отпаднали съмненията, че има скъсан мускул на левия прасец. От уругвайската футболна федерация обявиха, че нападателят на "Пари Сен Жермен" има оток и се готви по индивидуална програма, за да се възстанови по-бързо. Селекционерът Оскар Табарес няма проблем с други контузени.





Лионел Меси

и Хавиер Масчерано са напуснали индивидуално лагера на аржентинския тим в Русия и не са се прибрали с останалите играчи в родината си, а са заминали за Барселона. Двамата лидери на отбора дори са напуснали през аварийния изход рано сутринта, докато останалите са си тръгнали чак вечерта. Според аржентински медии селекционерът Хорхе Сампаоли ще напусне поста си до края на седмицата.





Двама

футболисти, които участват на световното първенство, бяха потвърдени като попълнения на "Милан". Това са испанският вратар Пепе Рейна, играл досега в "Наполи", и левият бек Иван Стринич ("Сампдория"). И двамата преминават в "Милан" като свободни агенти. Договорът на Рейна (35 г.) е за два сезона, а на Стринич (30 г.) е за три, до лятото на 2021 г.





Испанският

национал Коке призна публично за уволнението на Хулен Лопетеги като селекционер на тима ден преди началото на Мондиал 2018. "Лопетеги беше нашият лидер и след напускането му ситуацията беше сложна. Йеро направи всичко по силите си, ние също. Тъжно е", коментира Коке пред в. "Марка".
732
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД