:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 266
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Японците си почистиха съблекалнята след отпадането

Феновете също обраха боклуците от трибуните в Ростов на Дон
Футболистите на Япония почистиха съблекалнята си на стадиона в Ростов на Дон, след като загубиха с 2:3 от Белгия и отпаднаха от световното първенство в Русия. Азиатците водеха с 2:0 до 69-ата минута, но допуснаха обрат. Въпреки драматичната загуба играчите и хора от щаба на тима подредиха всичко в помещението. Освен това оставиха бележка на руски с надпис „Спасибо" („благодаря").

Преди футболистите, феновете на Япония също дадоха пример, като обраха всички боклуци на трибуните. Привържениците не го правят за първи път на това световно, като прибираха всички остатъци по своите места на трибуните във всеки мач от груповата фаза.

Селекционерът на Япония Акира Нашино остана разочарован от загубата, но похвали играчите си за представянето срещу Белгия. Той пое вината за поражението.

„Нашият отбор показа, че е достатъчно силен да бъде на едно ниво с Белгия. Имах различни планове в главата си. Играчите не са виновни. Те дадоха всичко от себе си. Може би вината е у мен, защото загубих контрол върху мача. След третия гол за Белгия си помислих, че съм сбъркал тактиката", каза Нашино.

Един от опитните играчи на тима - Кейсуке Хонда, пък вероятно ще се откаже от националния отбор. След мача 32-годишният халф обясни, че японският футбол прогресира.

„Не показахме страх срещу Белгия, борихме се до края, но за съжаление загубихме. Горд със своя отбор и мисля, че и японският народ няма да се срамува от нас. Вероятно ще напусна националния отбор, но го оставям в добри ръце. Имаме млади и перспективни футболисти, които пишат историята на японския футбол. С представянето си срещу Белгия определено дадохме знак на европейските клубове да се поинтересуват от японците", каза Хонда, който има 97 мача за 10 години, в които игра за националния тим.



738
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД