:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 365
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Юве" предлага €120 млн. на Роналдо за 4 години

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Кристиано Роналдо
"Ювентус" ще се опита да привлече голямата звезда на "Реал" (Мадрид) Кристиано Роналдо. Испанският вестник "Марка" твърди, че италианският гранд е наясно с проблемите на португалеца със сегашния му клуб и иска да се възползва от желанието му да напусне. Според "Тутоспорт" Роналдо и "Ювентус" вече са се разбрали за договор до 2022 г. и заплата от 30 млн. евро на година.

Предложението на италианците е за 5 млн. повече от сегашната му заплата в "Реал". Именно възнаграждението е една от причините Роналдо да иска да си тръгне. Той не е доволен от това, че Лионел Меси и Неймар имат по-големи заплати от него.

"Марка" твърди, че "Ювентус" ще започне преговори с "Реал" за Роналдо. Наскоро се появиха слухове, че кралският клуб е намалил клаузата за откупуване на звездата си от 1 млрд. на 120 млн. евро.

"Роналдо се радва, че има възможност да играе за "Ювентус" и да спечели Шампионската лига с трети различен клуб", пише още "Марка", като напомня, че 33-годишниият нападател вече има 5 титли в турнира - 1 с "Манчестър Юнайтед" и 4 с "Реал".

821
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД