:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Висш полицай преназначен заради канал за антики?

Полк. Георги Гетов, доскорошен началник на отдел "Престъпления, свързани с културно-исторически ценности" към ДНСП, е бил преназначен като шеф на граничен полицейски участък в Генерал Тошево.

Дарик радио съобщи, че според източници от полицията той е бил замесен в канал за износ на антики. Пред медията вътрешният министър Петканов потвърдил информацията. На въпрос защо Гетов не е уволнен, той отговорил: "Навлизате в детайли, проявете журналистически нюх."

Шефът на ДНСП ген. Васил Василев не потвърди неговият служител да е участвал в канал. "Гетов лично поиска да бъде преместен в Гранична полиция преди няколко седмици, мотивите му са лични лични", заяви Василев.

Главният секретар на МВР ген. Бойко Борисов също отрече Гетов да е замесен в износ на културно-исторически ценности, но не каза защо е понижен.

"Министърът е преназначил на различни длъжности в провинцията определена група офицери. Питайте него какви са причините сега, той се мотивира, аз нямам такива функции. Аз, когато настоявам да се махне някой, високо и ясно казвам защо", коментира Борисов.
952
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД