:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 257
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Хора на Саддам заловени в операция "Пустинна гърмяща змия"

"Терминаторът" мина през Багдад

Радостта от визитата на Шварценегер помрачена от нови атаки
Световноизвестният актьор Арнолд Шварценегер посети за кратко Багдад, за да се срещне с американските войски там по случай Деня на независимостта, но празничното настроение бе помрачено от поредното убийство на един войник и раняването на 10 други, предадоха световните агенции.

Шварценегер се срещна с войниците в Кемп Виктори, след което си замина. Преди пристигането си в Багдад той посети базата в Кувейт, където представи новия си филм "Терминатор 3: бунтът на машините".

Американски войник бе убит от снайперист в Багдад, а други 10 бяха ранени при минометен обстрел в нощта срещу базата в Балад.

Убитият американец е от Първа бронетанкова дивизия. Той е прострелян в своя бронетранспортьор "Брадли", след което бил евакуиран във военна болница, но починал от раните си.

Военен говорител обясни, че първоначалната информация за 19 ранени в Балад е била неточна. Базата се намира в зоната северозападно от Багдад, известна като "сунитския триъгълник", където Саддам имаше най-широка подкрепа. Там от неделя е в ход операция "Пустинна гърмяща змия", при която бяха заловени близо 20 важни представители на бившия режим, оръжия и боеприпаси.

150-те хиляди американски войници в Ирак от няколко седмици са обект на почти ежедневни и все по-смели атаки в партизански стил.

Остаряла информация

След 1998 г., когато инспектори на ООН напуснаха Ирак, американските разузнавателни служби не са разполагали с нова и солидна информация за химическите, биологичните и ядрените оръжия на Саддам Хюсеин, пише в. "Вашингтон пост". Поради това те разчитали на информация от началото и средата на 90-те години на миналия век, за да стигнат до извода, че иракските оръжейни програми продължават да се разработват до времето преди войната, се казва във вътрешен доклад на ЦРУ, цитиран от вестника.
11
775
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
11
 Видими 
04 Юли 2003 23:59
ее развалиха празника тия неблагодарни иракчани.не така бре хайрсъзи!толкова път биха демократичните trooper -и да ви освободят.
05 Юли 2003 00:12
Bravo na irakchanite! Taka se bori chovek protiv okupatori!
05 Юли 2003 04:34
Докато не си сменат тактиката по Хитлериски за 1 воиник да будат 100 цивилни убити публично скоро много зертви ще дадат.
05 Юли 2003 08:17
Това е снайпер - да го чукне вътре в бронетранспортьора! Тия хора в машините нямат ли си климатици, та си е отворил люка?
05 Юли 2003 11:11
Стариот хъш, случайно да си спомняш какво му се случи на Хитлер. то беше за такива и зя накои други тактики.
05 Юли 2003 11:32
Ами де го Силвестър бе? Голям тандем щеше да стане: Терминаторът и Рамбо! Янките трябва да си тренират войниците в Холивуд. Предлагам вместо военни бази на САЩ, в България да се установят киностудии.
Стария хъш, ти верно ли си му фен на Хитлер? Или само на тактиката му? Ама то май второто по-лошо, а? Да не би пък да се натягаш да направиш добро впечатление някъде? Не си губи времето! Тук никой не те взема насериозно! Даже не си и мислим, че ти е толкова кух черепа. Най-много някой милостив да те съжали като духовен инвалид!
05 Юли 2003 22:08
На всички любознателни и разбиращи английски език Форумци, предлагам един куп от американски и международни вестници. Всеки може да намери в тях информацията , която му е интересна и разбира се ако иска да бъде поезен на другите.
http://antiwar.com/sources.html
06 Юли 2003 00:20
starija hush!
Ами САЩ най добре да си върнат Садам, той ги умееше тези работи!
06 Юли 2003 03:40
Седалгинчо...виздам че си се нагултал с идеи като петел с топли лаина.Кази си тогава идеята как да не будат убивани УС воиници различно от Хитлеристите......Маи твоите идеи са за спасението на резаните.Не си ли резан защото не звучиш на булгарско чедо.
06 Юли 2003 05:33
Абе Хъш, кой ти плаща на тебе че си се загрижил за американските войници? Ако искаш да ме провериш дали съм рязан, вдигни си гъза от щатите (вместо да им лижеш техния там) и ела да скиваш отблизко. Ако си измиеш зъбките, може и да се пробваш. За задните ти части не говоря, щото тях ги подаваш на янките, и никога повече няма да бъдат достатъчно чисти.
Ето ти я идеята: като се разкарат оттам, никой няма да ги гърми. Те са толкова освободители, колкото ти е и на теб мозъка - никакви/никакъв.
И още един жокер: ако още не си ме разбрал как мисля - не става въпрос за рязаните, става въпрос за цинично-арогантната американска външна политика. Ако толкова им се кефиш, подавай им дупето, ама недей да мърсиш и форума с диариите от разхлабената ти от таковане халка!
Сега чат ли си? Или пак си се дрогирал и не зацепваш?
06 Юли 2003 09:44
Abe hap4e ne mu se vruzvai na toq pedal husha be! Toi i D-r Baruch Mengele revat za Hitler i taktikata mu vupreki 4e blagodarenie na Hitler dqdovcite im sa stanali na barbecu.Se6tai se kolko im e akula i na dvamata podlizurkovci!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД