:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 274
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
СИГНАЛНА МАРКИРОВКА

Бельото пак е на показ

Стилистите кроят роклите като комбинезони, памучните потници и дантелените корсети допълват розовата серия
Ако търсите удобен момент да подновите бельото си, сега е идеалното време. Още повече, че с един куршум може да убиете и два заека. Така поне искат стилистите, които отново вадят бельото на показ.

Мнозина сигурно помнят, че преди три години беше много модерно да се подават презрамките на сутиена изпод тесните и миниатюрни бюстиета, следващото лято нашумяха корсетите, а миналата година тук-там по роклите се появиха дантелени ширити. Днес всички тези тенденции се обединяват, за да отбележат истинското завръщане на бельото като връхна дреха.

Най-провокативни са роклите, ушити като комбинезони. Това са сравнително къси модели от сатен, фино трико или коприна, които вместо традиционния подгъв в долния край имат ширит от дантела или просто са с накъдрена линия, резултат от оверлога на шевната машина. В областта на гърдите пък моделът е абсолютно копие на бельо - оформен сутиен с банел и дантелено покритие, както и презрамки от сатениран ластик.

Много близо до визията на бельото са и корсетите от дантела. Още повече, че дизайнерите ги комбинират със сутиен, който се носи отдолу, но дълбокото деколте на корсета и прозиращата дантела го вадят на показ.

Най-сдържани са памучните потници. Но не защото се различават от тези, които предлагат дизайнерите на бельо, а защото са също толкова популярни и като връхна дреха, при това от години. Новото този сезон е ластикът под бюста, както и очертаните с шевове чашки на гърдите. Освен това деколтето е обточено от фини ширити, а презрамките са от ластик, което допълнително подсилва асоциацията с бельо.

За разлика от роклите-комбинезони, корсетите и потниците могат да се отдалечат малко от първообраза си, като се комбинират с класически градски облекла - например много модерно съчетание е от дантелен корсет с дънки или дънкови панталони, а памучните потници стилистите комбинират с кожени панталони и поли. Роклята-комбинезон за предпочитане да остане за вечерен тоалет.

Цветовете, които предлагат дизайнерите, са много свежи и ярки и не би могло да се твърди, че са запазена марка само за бельото. Сред водещите в палитрата са тоновете на жълто и оранж. Много популярни са още червеното и бялото, а черно почти не се лансира.



------каре-------

ХИТ

Фере предлага чанта за сутиен



Италианският стилист Джанфранко Фере не се задоволява да лансира бельото като връхна дреха. Той има по-практично решение за дамския сутиен - да съвмести функциите му с тези на дамската чанта. И даже не една, а две чанти. Необичайният модел всъщност представлява широк кожен колан, върху който са пришити две миничанти на местата, където обикновено са чашките на сутиена. Аксесоарите са много удобни, защото се закопчават с магнит и лесно се отварят. Приложението им обаче изключва обемисти предмети. В колекцията на Джанфранко Фере чантата-сутиен е изработена от лачена кожа, но за лятото по-практично ще е моделът да бъде от лен или памук.

------------------



Текстове под снимки

1. Дънкови панталони с дантелен корсет и червен сутиен от Долче и Габана.

2. Трикотажен потник с кожени панталони от Роберто Кавали.

3. Рокля-комбинезон от Долче и Габана.
4855
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД