:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,918,204
Активни 280
Страници 1,106
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Изпълкомът

на БФС реши да има мач за Суперкупата на България между шампиона и носителя на купата. Той ще се провежда от сезон 2004/05 г., като ще бъде една седмица преди началото на първенството. Ако шампионът и носителят на купата са един и същ отбор, за трофея ще спори финалистът за купата.



Най-малко

7 професионалисти трябва да бъдат картотекирани в отборите от "Б" група от следващия сезон. Останалата бройка може да бъде попълвана според възможностите на клубовете - или с професионалисти, или с аматьори.



Валентин Станчев

е започнал преговори с "Черно море". За последно той игра в градския съперник - "Спартак" (Вн). Новият президент на "моряците" Христо Велков пък е решил да продължи плановете на Илия Павлов и ще поиска на концесия ст. "Варна".



"Спартак" (Вн)

се прибира днес от лагера в Тетевен, след като изиграе там двустранна игра. С травми са Диян Дончев, Иван Вълков, Иван Попов и Николай Станчев, но те ще са здрави до 2 дни. По-тежко е състоянието на защитника Нено Ненов. За 2 август е уговорена контрола във Варна със "Светкавица".



Кметът

на Бургас Йоан Костадинов ще открие последния турнир от веригата "ФЕНкупа'03", организиран от "Каменица", днес от 10,30 ч. на стадиона във Ветрен. Финалът е утре в 16 ч. На почивките между мачовете тв водещият Ути Бъчваров ще провежда игри с публиката.
1
882
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
25 Юли 2003 23:38
Една седмица преди началото на първенството сувпада точно с най-важните начове на БГ шампоаните за атака на ШЛ.

Ех, каква официална контролка на резервите на съответния БГ шампион (да се чете ЦСКА во веки веков) са спретнали нашите маймуняци.

Браос!!!

Добра идея - ама не на място. Иначе когато отборите станат 10 и се играе 2 пъти всеки срещу всеки в година, Купа на Лигата, играе се и Купата на България, с гореспоменатата контролка ЦСКА-Левски ще гледаме 9 пъти на година.

Браос!!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД