:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 346
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ПРЕЛЕТ НАД ПЕЧАТА

Ех, ако захладнее

Времето е горещо, електоратът - неблагодарен, а МВР-то - нагло. Навлеци с касетофони не оставят човека на мира и в най-интимното му място - парламентарното кафене! Току го карат да се обяснява защо го осъдили да плати 1000 лв. за раненото коляно на полицай. Но Камен Влахов, народен представител от НДСВ, не се предава. И изчерпателно разправя случката на "24 часа": Прибирах се вкъщи, спря ме - режеха някакво дърво. С него (явно с дървото - б. р.) не съм говорил. На улицата, по която си отивам до дома, той (явно полицаят - б. р.) не може да ме спре. Аз си минавам на мой риск. Плюс това още не бяха започнали да режат дървото. Казах, че съм имал разправия с него (явно с полицая, защото по-горе не е говорил за дървото - б. р.), обаче не знам какви са му претенциите за телесни повреди.

А не знае, защото не е получавал призовки, както твърди пред "Труд". Иначе щеше да му е лесно. Така устроени, законите дават възможност, ако имаш трима адвокати, които се разболяват един подир друг, делата да се отлагат, разказва Бойко Борисов пред "Дума" в интервю със заглавие "МВР е незащитеният меч на държавата". И незащитеното коляно, и незащитеният генерал, който няма да ходи на море, понеже по закон няма на кого да прехвърли правата си.

Е, значи няма да види хубавото след 730 дни царско управление - каква евтиния е настъпила. Според "Монитор" магистралните труженички край Балчик минали на промоции с плакати: "Фирката два лева. Фсяка фтора бесплатна". В Приморско пък правели "сичко за лев".

Кой казва, че правителството не е постигнало успехи през 2 години, откакто мъдро ни управлява?! Само опозицията и тук-там някоя царска отцепничка като Румяна Георгиева, която споделя в "Стандарт": "Властта е самовлюбена".

Глупости, я финансовият министър Милен Велчев колко е критичен. Запитан от "Новинар" какво би коригирал в работата си, отвръща: бих променил само времето, че е много горещо.
1
563
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
26 Юли 2003 07:13
В София вече захладня.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД