:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 427,328,764
Активни 102
Страници 15,846
За един ден 1,302,066
Интервю

Анелия Атанасова: Хора с малко прераждания атакуват царя

Костов проговори, за да си излее черната енергия. Знам какво ще правя до 2010 г. и дали ще бъда в парламента е последното нещо, което ме интересува, казва депутатката от НДСВ
Снимка: "Сега"
Анелия Атанасова е родена на 19 май 1949 г. във Варна. Завършила е педагогика и политология. Председател е на дружество "Просветление".- Г-жо Атанасова, организирахте най-грандиозния рожден ден в парламента? Как се почувствахте в присъствието на толкова много видни хора, дошли специално за вас?

- Това беше ден, в който осъзнах отношението на колегите си и на всички, които дойдоха. В такъв момент човек измерва отношението преди всичко. То не се състои в подаръци и в букети, а в усмивки и хубави думи. Това отношение човек може да го получи само ако е коректен, толерантен и не носи негативизъм в душата си.

- Дойдоха ли и хора, които са ви опоненти?

- Какво значи опонент? Политически опонент? Аз нямам неприятели или ако някои се смятат за такива, аз не ги забелязвам. Аз съм с по-остър език, когато трябва да кажа нещо, което ме вълнува или избликва от душата ми, но гледам оптимално да съм точна. Ако се стигне до някаква грубост, значи чашата е преляла.

Знаете ли, че аз за първи път тук, в парламента, открих, че има хора, които могат да проявяват някакво неположително отношение на базата на политически разминавания. Те са единици, които ги знам на пръсти, и естествено не дойдоха. Вижте, велико нещо е да можеш да кажеш: "Извинявай, аз те накърних." Велико нещо е да можеш да простиш. Само преди няколко дни единият имаше рожден ден, аз отидох и му честитих. Не бива да мразиш.

------------

- Как гледате на политиката от висотата на вашата годишнина?

- Както гледах вчера, оня ден и както ще гледам в бъдеще. На рождения ми ден дойдоха колеги от всички групи и за мен те до един са личности. Аз измервам тяхното присъствие в парламента с цената на човешките им достойнства, а не с политическите им убеждения. Политическия момент всеки би било редно да го усвоява с моралните си принципи и с вярата си в това, което защитава. Аз не мога да натрапя своето мнение на никого, както не би било редно и някой да иска от мен да ми натрапи своето.

-------------

- Чувствате ли се вече професионален политик, обръгнахте ли на политическите схватки и номера?

- Професионализма в политиката го измервам чрез далновидността в нея. Преди 15 г. аз съм заложила на една личност, на Симеон Втори. Ето я реализацията, днес той управлява държавата. През целия си живот съм следяла неговото присъствие в световен мащаб, така че много добре съм преценила политическите си ходове, и то много отдавна.

- Но рейтингът на Симеон и на НДСВ сега не е особено висок?

- Ще употребя един негов израз - "Аз не работя за рейтинг". Рейтинга го следя дотолкова, доколкото той е въпрос на публикация. Един рейтинг може да се качи и да слезе за определени часове и минути. Имаме още една година управление, в която, бъдете сигурни, много неща ще се реализират и всичко ще има съвсем друго изражение в общественото мнение. Знам какво ще се случи още догодина.

- Какво?

- Направеното досега ще послужи като трамплин за реализацията на нови идеи, които ще дадат тласък в социално-икономическия живот. И ще доведат до промени в обществените нагласи.

---------------

- Смятате, че НДСВ ще спечели още един мандат?

- Политическите нагласи за следващите избори ще бъдат повлияни както от това, което предстои да се случи в управлението, така и от прекрояването на политическото пространство. Виждате какво страхотно движение има и в парламента, вероятно ще има нови обединения. Ще има пренастройка на всичко.

------------ Всички прогнозират, че следващите избори ще бъдат спечелени от БСП. Вие как смятате? - Няма такова нещо. Няма в момента партия, която да каже: "100% аз ще спечеля изборите." Социалистите в момента си правят един добър PR на базата на големите стълкновения между СДС и ОДС. Те знаят, че когато си в опозиция, е най-добре да разправяш колко по-добре би станало, ако ти дойдеш на власт. Но мисля, че времето от скоропостижното им сдаване на властта до днес не им е стигнало, за да направят сериозна политическа сила, която тотално да спечели изборите от раз.

- Имате ли оформена картина за конфигурацията в следващия парламент?

- Още не съм убедена каква ще е конфигурацията и затова не мога да коментирам. Но движението на пластовете в момента показва, че парламентът няма да може да управлява и да направи реални неща, ако няма много силна коалиция на съзидателност.

--------------

На такава една коалиция й предстои много здрава работа. Трябва да загърбим евтиния популизъм и да си свършим работата. Пък после, когато станем член на ЕС и нещата се наместят, няма нищо лошо, че примерно ще управляват социалистите, десните и т. н. Въпросът е да изравним стандарта на политическо мислене горе-долу с нивото на западните политици. Ние трябва да извървим този път на пещерни конфронтации и да стигнем до политическото си съзряване.

------------

- А за себе си взехте ли решение дали искате да продължите да се занимавате с политика и да бъдете и в следващия парламент?

- Аз знам какво ще правя до 2010 г. и дали ще бъда в парламента е последното нещо, което ме интересува. Където и да съм, ще правя това, за което съм тръгнала преди 15 г. Така че не ме вълнува парламентът като място, където трябва да се изявявам като политик. Политик можеш да бъдеш даже и неорганизиран в партия и да правиш политика.

- Ще се отрази ли на премиера и на НДСВ корупционният скандал за АЕЦ "Белене"?

- Това е поредният фарс, който се разиграва в страната. Погледнете, че хората, които като че ли са решили да правят интриги и да губят времето на премиера и на всички, са просто неуморими. От скандал в скандал. Аз оня ден се сблъсках с една крилата фраза на Кетрин Хепбърн, която казва: "Не е страшно какво пишат вестниците, страшно е, ако е истина." Така че и това е поредният фарс, който трябва да изживеем.

- Имаше вече предположения, че анонимното писмо е писано в България. От кои среди са авторите на компромата - политици, ченгета?

- Все едно. Определението ми е низост. Низост! Царските имоти, та царските имоти. Току спрат с царските имоти и захващат с някой член от семейството. Като спре разговорът за член от семейството, хваща се някоя съдбовна тема за България и т. н. Аз не мога да разбера, когато решиш да скалъпиш нещо за някого, преценяваш ли къде си ти и къде е другият, какво правиш и защо го правиш.

----------------

Това са интриги на хора на много нисш етап на човешкото си развитие. И ако трябва пак да вложа вътре астралното си убеждение, мога да кажа, че това са хора на много ниски нива на прераждането си. И много време ще им трябва, те сега стартират.

-----------

- Което значи, че тепърва ще набират скорост и ще причиняват още злини?

- Не, повече злини надали ще могат да правят, но вижте нещата как увисват във въздуха. Просто инспирира се някаква пикантерия, която на тях им харесва, нискоинтелигентна, разбира се, и всичко завършва до "една жена каза...".

- Понеже говорите за астрални разбирания, вярвате ли на ясновидки, примерно на Теодора, ясновидката на Берлускони?

- Не. Вижте какво, астрологията е наука на много сериозни изчисления. Аз контактувам с една астроложка, мога да кажа, без да се притесня, че тя е доктор по астрология на Московската академия, живее в България. Съвсем научно си контактуваме двете, просто за прогноза или нещо друго. Тя е внучка на признат московски академик в тази сфера. Астрологията не е шарлатания, докато сега се навъдиха много шарлатани. Четох книгата на тази Теодора или беше книга за нея, даже не я прочетох, до средата стигнах. Не приемам езиковото ниво, оттам идва всичко.

- Попитах, защото тя прогнозира, че следващите, които ще управляват, са БСП, ДПС и Новото време?

- Аз накратко чух много прогнози от нейната уста - ту в "Шоуто на Слави", ту някъде другаде. Несериозно е даже да я коментираме.

- Според вас нужни ли са промени в кабинета, за да се възвърне доверието и да се освежи управлението?

- Не съм точният човек, който трябва да даде съвети дали трябва един кабинет да се промени. Това е абсолютно работа на самия кабинет и на министър-председателя, тъй като когато аз правя екип, мога да си го подбера и не взимам съвети от никого.

- Питам, защото например от министър Церовски са пропищели всички и се вижда, че това вреди на кабинета?

- Пак ще се въздържа, защото би трябвало да се позова на вестниците, за да коментирам, а е несериозно това да го прави един политик.

-----------

- Какъв партньор е ДПС? Те много атакуват Церовски, критикуват и управлението, въпреки че участват в него?

- Когато си партнираш с някого, не е казано, че той трябва да ти бъде сляп привърженик за всичко. Даже хората в едно семейство си обменят мисли, с които често не са съгласни един с друг. Затова аз не мога да имам критично отношение към тях, защото те са имали критични оценки към нас. Не е казано, че трябва във всичко да ни харесват.

----------

- Но ви създадоха много проблеми при избора на шеф на БНБ, при сделката за БТК, сега има драма с избора на шеф на НОИ... Рекетира ли ви ДПС?

- В политиката е естествено, когато участваш в нещо, да гониш политическите амбиции и интереси. Вече не можем да гледаме тесногръдо на това. Когато се водят преговори, трябва по малко и двете страни да са недоволни, за да се получи добрият ефект. Тъй че не мога да констатирам, че ето на, виждаш ли ги, те сега гледат да вадят душата на този или онзи само заради личния си интерес. Това е политиката за съжаление.

- Освен ДПС, които са потенциалните партньори на НДСВ?

- Аз винаги съм го казвала в прав текст и на Надежда Михайлова, че виждам СДС като едни добри партньори. Струва ми се, че тя много сгреши с някои ходове.

- А бъдещата партия на Костов?

- Като гледам ядрото, това са хора, които през годините, когато царят идваше в България, си чупеха краката, за да стигнат до него. Чудеха се какво да направят, за да са максимално близо. Виждала съм ги в кортежа, когато пътувахме с влака при първото посещение на царя, виждала съм ги и по различни ВИП изяви. Те изливаха много хвалебствия, а сега леят ругатни и злоба на поразия. Искам да им кажа, че поведението им е по-скоро кауза пердута, това е поведение на отчаяни хора.

-----------

Голяма грешка направиха, че разцепиха СДС, и това е грях, който никога никой демократ по никакъв повод няма да им го прости. Защото СДС е кауза и бих казала на г-н Костов, след като не е основал нещо, да не го разбива.

-----------

Впечатлих се много, когато след 2-3-годишно мълчание на една тържествена сесия на парламента в присъствието на толкова много дипломати той проговори, за да си излее черната енергия. Нима това е едно добро показно пред дипломацията?! Те знаят кой е Симеон Втори, да не се хаби толкова. Да помисли за себе си!
172
1045
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
172
 Видими 
20 Май 2004 21:10
Поздравления наборе , казала си всичко каквото трябва !
Асобено това последната ти фраза !
Впечатлих се много, когато след 2-3-годишно мълчание на една тържествена сесия на парламента в присъствието на толкова много дипломати той проговори, за да си излее черната енергия. Нима това е едно добро показно пред дипломацията?! Те знаят кой е Симеон Втори, да не се хаби толкова. Да помисли за себе си!
20 Май 2004 21:37
Басси изперкалата тьотка... откъде се въдят такива, веее...?!?!?!


Астралната част ма разкова обаче:

Не. Вижте какво, астрологията е наука на много сериозни изчисления. Аз контактувам с една астроложка, мога да кажа, без да се притесня, че тя е доктор по астрология на Московската академия, живее в България. Съвсем научно си контактуваме двете, просто за прогноза или нещо друго. Тя е внучка на признат московски академик в тази сфера. Астрологията не е шарлатания, докато сега се навъдиха много шарлатани....Страхотия... съвсем е изкудкудякала!


...както и тавариша отгоре, както и е дигнал палеца сигур и на него му лопа сачмата.
20 Май 2004 21:49
Я, тоя бабушкерник можел да се впечатли?! И най-вероятно и да се прероди. Това последното ще стане сигурно на изборите, които идват. Сигурно и много други ще се преродят...
20 Май 2004 21:56
Така както е тръгнало вероятно в Народното събрание ще бъде създадена и
постоянна парламентарна комисия по астрално законодателство и царствен
парламентарен контрол. Какво падение за властта, която произтича от народа и принадлежи на същия този български народ.
20 Май 2004 21:56
Imalo i normalni hora v tozi parlament!!!
20 Май 2004 22:04
Тя не е човек, тя е контактьорка... виж, чеи си контактува... Контактьорите са една по-висша раса!
20 Май 2004 22:30
Това каке има вид на прекарало дълъг период от живота си във Финландия (ако разбирате тънкио ми намек, де)
20 Май 2004 22:45
Абе има ли поне един нормален сред царските?
Изперкали тетки, прости селяндури и откровени разбойници.
20 Май 2004 22:51
Боже, колко мъка има по този свят!
Кога ще се оттървем от психопати, като горната лелка!!!
20 Май 2004 22:54
Боже те ни оправлявали с астралната си част, е чак сега разбрах защо сме на това дередже?
20 Май 2004 22:56
"и дали ще бъда в парламента е последното нещо, което ме интересува, казва депутатката от НДСВ". Какво чака още, защо не го напусне сега? Правилникът на Народното събрание го позволява.
20 Май 2004 22:58
Здрасти Грациан,
Финландската е перната, но сякаш е по-безобидна от гореизложената софра-мейкърка.
Интересно би било да се сравнят по фото.
20 Май 2004 23:10
Поздрави, Мони и лека нощ...
Sailingea


Author: Annie Bee">(снимка: натиснете тук)
20 Май 2004 23:10
Нимойте ва, ша я НАКЪРНИТЕ!
20 Май 2004 23:11
По-точната информация е, че дружеството "Просвещение" е известно като
Монархическо дружество "Просвещение". Това обяснява всичко около фантасмагориите на народната преставителка. Основателят на това дружество
пък беше народен представител от ОДС. Ето отнови живи примери за
политическо "прераждане". Ако дойде на власт нова политическа сила сигурно
това дружество ще излъчи и за него народен представител.
Нагледен пример за това, че управлението на законодателната власт е
поверено и на хора, които въвеждат забранения "25 кадър" в рекламата под
формата на политически пророкувания - разчитайки на подсъзнателното въздействие върху определена част от българските избиратели.
20 Май 2004 23:18
Ма, тая 40 години залагала на друг "КОН", ама от 15 години избрала провилния!
------
Старшината ми в ШПЗО- Враца, имаше хубав лаф: "Ти, чуваш ли се какво приказваш или не обичаш да подслушваш!"
20 Май 2004 23:20
Брех да му се не види, то прераждания, то едни чудеса, то едно вуду, страшна работа... А лелята говори все едно от позицията на 15-то или 16-то прераждане. Само едно ми е чудно, както се е засилила да става манекен на "Родопа", след като стане на смядовска луканка и на бахур дали ще се прероди след това?
20 Май 2004 23:24
По мое лично мнение г-жа Дончева е по-хубава и освен това разбира от измервания с GPS. Би било добре сия госпожа да подбере още 2 подобноформатни лелека за оформяне на вокално трио The Wheater girls, което да изпълнява It''s raining men при тържествени астрални случаи.
Освен това след задълбочени размишления по конкретния казус стигнах до заключение че counterpart от мъжки пол на лелек би следвало да се нарича чичек.
20 Май 2004 23:31
Инче, младо моме,
Недей се впряга и ти сега сопнато, кат тинейджърка, ами дай едно фото да разсееш интригата.
20 Май 2004 23:38
Сравнително с Тотка,
Анелия е Лейди.
ЧРД Анелия!
HAPPY BIRTH DAY TO U
HAPPY BIRTH DAY TO U
HAPPY BIRTH DAY TO U DEAR ANELY
HAPPY BIRTH DAY TO U!!!

20 Май 2004 23:59
Тази величава особа се нарежда в пантеона на СЕГА редом с Гошо Т., мадам Гошо Тъповица и някои задгранични форумни особи...
21 Май 2004 00:18
Ма тука се хора с малко прераждания атакуват Анелия. Амчи засрамети са де!
21 Май 2004 00:22
Верно, ВЕРНО нема какво да прави госпожата в парламента до 2010г.!
Че и после!
След 2010 сиреч!
То и сега нема кво да прави - ако някой от форума е чувал за някаква нейна проява, нека я каже сега (респективно до утре вечер) или да замълчи завинаги по вопроза!
От де ги вземат тез бе?
И що само таквиз вземат?
И докога ще вземат само таквиз?
А?
АМАН ВЕКЕ ОТ ТАКВИЗ!!!
И от секакви подобни на тях!
АМАН!!!!!
21 Май 2004 00:23
Добре че ги има такива - да ми лекуват носталгията.
Висоцки като че ли спецално за нея го е написал :

Пускай живешь ты дворником - родишься вновь прорабом,
А после из прораба до министра дорастешь,-
Но, если туп, как дерево - родишься баобабом
И будешь баобабом тыщу лет, пока помрешь.

21 Май 2004 00:36
Всички прогнозират, че следващите избори ще бъдат спечелени от БСП. Вие как смятате? - Няма такова нещо.
Социалистите в момента си правят един добър PR... Но мисля, че времето от скоропостижното им сдаване на властта до днес не им е стигнало, за да направят сериозна политическа сила, която тотално да спечели изборите от раз.


- Ще се отрази ли на премиера и на НДСВ корупционният скандал за АЕЦ "Белене"?
- Това е поредният фарс, който се разиграва в страната. Погледнете, че хората, които като че ли са решили да правят интриги и да губят времето на премиера и на всички, са просто неуморими. От скандал в скандал... Така че и това е поредният фарс, който трябва да изживеем... Определението ми е низост. Низост!
Това са интриги на хора на много нисш етап на човешкото си развитие. Просто инспирира се някаква пикантерия, която на тях им харесва, нискоинтелигентна, разбира се..


...вярвате ли на ясновидки, примерно на Теодора, ясновидката на Берлускони?
- Попитах, защото тя прогнозира, че следващите, които ще управляват, са БСП, ДПС и Новото време?
- Аз накратко чух много прогнози от нейната уста - ту в "Шоуто на Слави", ту някъде другаде. Несериозно е даже да я коментираме.


Некък си ного несвързано говори тая жена! Кво ли иска да ни кае?
21 Май 2004 00:50
Цитирам само една мИсла на изперкалата величавата особа (тьотка):
Въпросът е да изравним стандарта на политическо мислене горе-долу с нивото на западните политици.

Първо - това е мислене на индиански представители, напоркани с “огнена вода”, преди да им вземат “територийката” и да им начукат коловете на резервата. Което естествено НЕ ЗНАЧИ да “изравним стандарта” с “големия бял”. Отделно, че и ние можем да научим биг-брадърсите на много неща – но не и тьотката.
Второ – от ГОРЕ до долу, разликата е бая голЕма и важното е на кое деление м/у “горе” и “долу” ще се установим. Ако чЕкаме на тьотката - царедворка е ясно => “долу”.

21 Май 2004 00:54
Баси кошмара, некой да ме ущипе да се сабудя. Вапроса е кой е изровил и от каде кукумицина. Още по тъжно е че се взема мноо на сериозно. Заминавам за Албаня кат политически емигрант
21 Май 2004 01:12
Грациан, разлайваш!
Вярно ли е, неграмотен ли си?
Виж същата особа как пишеше, цитирам: "креаКтив" и "иНдентифицирам". Чудя се как те "иНдентифицира" скорострелно като пенсиониран неграмотник.
*
Нека помоля моята гордост никога да не изоставя моята мъдрост. И ако нявга моята мъдрост ме напусне - дано тогава да отлети и моята гордост с глупостта ми.
Кой ли бе изрекъл това!?!
Сещай се снахо!
21 Май 2004 01:14
Баси кошмара …
_ На бунт братя – на орУжие !!
21 Май 2004 01:17
Като ми стане мъчно за родната България, ще се връщам на това интервю. И всякаква носталгия изчезва! Благодаря на редакцията за този чудесен лек.
Невероятно! Толкоз простотия, толкоз пейзанлък на едно място! Всичкото събрано накуп и турено в парламента. Вече си мисля, че хак му е на българският народ, всичко , което изтърпява е заслужено, като може да търпи такива като въпросната леля да го управляват. Потрес отвсякъде.
21 Май 2004 01:25
Инче, ма верно че и ти си във Финландия дълго време. Виж как щях да те забравя за едното чудо...тюх, тюх, тюх...ъъъ...ти в кое прераждане си, ако не е тайна?...щот така като те чета, трябва да ти е комай сефте из това ми ти житейско пространство( според категоризацийките на какичката).

Гайджине, здрасти,
а бе като гледам как рипва като куче за кървавица на всяка моя реплика кака ти Инка* - партийотворката, комай ще трябва да са на един акъл.
_________________________________________ _____________________________
*забележи финия финландски хумор подсолен със закачки тип "ти си такъв и такъв" ( характерни за питомците на провинциалните езикови гимназии от края на миналия век ) с който тя борави. Покъртително, направо.
Интересно ми е как е забравила да опомене двете любими задявки по мой адрес (присъщи на сатиротворците от нейния калибър ) : кебапчета и корем? Хммм...озадачаващо някак си.
*
Неболе, забавно, а?

Редактирано от - Грациан на 21/5/2004 г/ 01:29:14

21 Май 2004 01:30
Ширу моно уа иуазу, иу моно уа ширазу !- японска поговорка !
Който повече знае , той мълчи !?!?!?
21 Май 2004 01:55
Грацианич – весел (х)уморист от канадско. Е – ако живееше като нас в джунглата, наречена БГ и анархията, наречена дИмукрация(царска) – щеше да му се стъжни усмивката кат на “мъченик” Софиянски …
.. всеки с проблема си.
21 Май 2004 02:02
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Krakatau,
21 Май 2004 02:09
Какво се чудите на интелектуалните висини на госпожата горе - ми нали Сакскобургготски съвсем преднамерено си ги избра депутатите всичките такива - пълни безличия и малоумници. Защо ли - ами защото такива много по-лесно се манипулират
21 Май 2004 02:19
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Кракатау,
извинявай, компютера ми нещо кихна и прекъсна, записа, изпрати - боза!
Та исках да ти кажа че не може току така да се сравнява госпожата с други госпожи щото не са ясни критериите. Ей го н а един каза че по родопския критерий
т.е от гледна точка на смядовската луканка тази леличка е по-добра. Освен тези това г-жа Дончева има с две прераждания по-малко и както и да се гъзи не може да стигне леличката.
Като си говориме за леля, имаш ли нужда от молибдеднова грес?
>>>>>>>>>>>>>
Како Инче.
много си те обичам но преди да си пресушила радятора.
Ми как им се връзваш на тези шегоубийци дето те обсъждат. Те само това чакат, да ги нахокаш и изкараш глупави и необразовани и че не са видели Финландия. Добре, аз съм бил там отдавна и ми беше много добре. Не бях женен още и се харесвахме с едно Кате. Като се прибирахме от ражодка сума ти време минаваше докато Катето свали сички пластове. Беше като кромид лук - много плстове, закръглена и умерено люта. Много искаше да дойде в Канада амд се разпадна нещо работата.
Та Финландия е хубава страна. Не мразят никого само казват че руснаците им разреушили това, изгорили онова и така...
леле спомени.....
сънчо
21 Май 2004 02:49
Само за такава кукундерка не бях чувал още!Леле како!Тоя мадридски козел добър кокошарник си е обзавел!Ама тая си е направо за Карлуково, майна!Но това за "черната енергия" на Костов ми се хареса, само че в метафоричен смисъл.Леле майко, ама наистина е много черен!Не съм го виждал отблизо, ама при такава приказна чернота сигурно и лигавиците и ноктите му са сини!Тъмносини.
21 Май 2004 05:47
И аз съм силно вчепетлен от драгата тетка, по скоро патка....... Такива шедьоври не бях чел, а и нещо не можах да доизчета всичко. Не ми достигна търпението.....
Никога занапред, както казва един форумец ........ , няма да ме мъчи носталгията...... Благодарности на редакцията на в Сега.........
21 Май 2004 06:08
Е, па и ти...не разбра ли, че това е прилагане на практика на един любим трик на "лукава журналистика". Вместо да бъдат канени стойностни представители на дадена партия, организация, група, отбор или каквото и да е там организирано движение, гяволите редактори си избират мършичките от стадото ( разните му там Анелийки, Гошовци и т.н.т ) и асоциативно читателите индифицират цялата тази групировка именно с нейните клоуни. ( не че НДСВ не бъка от, меко казано, странни модели, но все пак там има и много качественни хора - както и из всички други партии, разбира се ). По този начин, развеселената редакцийка удря с един куршум - два заека. Хем може да каже: Ами ето репрезентатираме ви безпристрастно - наравно с другите, хем пък чрез излагането на тия мили картинки направо срива и малкото останало доверие в Царо & Со в съзнанието на неангажираните читатели.
21 Май 2004 07:23
Боожее, сляз си събери вересиите!
21 Май 2004 07:31
Ей, светла изветряла, ама кат не искате да ви не мъчи носталгията заедно с другия и той изветрял като тевбе, не го посищавайте форума, бе завалии.Пийте си канадската пикня.
21 Май 2004 07:55
Малко хумор и на страниците на вестник "Сега". Благодаря!
21 Май 2004 08:16
Поредното недоразумение в българската политика. Поредния случайно попаднал "професионалист".
21 Май 2004 08:22
Мдаааааааааа, тва е за "Рога и копита"...
21 Май 2004 08:30
Ура нашите идват на власт! Ще ни пенсионират на 50г, типов хляб 30ст, салам кучешка радост 1лв и 80ст и сирене с тебешир 2лв. Да живей др Стаснишеф!
Ганю го трии
21 Май 2004 08:32
Аз контактувам с една астроложка, мога да кажа, без да се притесня, че тя е доктор по астрология на Московската академия, живее в България. Съвсем научно си контактуваме двете, просто за прогноза или нещо друго...


Ми наздраве, лелче


21 Май 2004 08:38
Изхабена страница на вестника!
21 Май 2004 08:39
СЕГА,

Продължете поредицата с ДЕДО РИСТЬО от Горна Оряховица. Той пък какъв ендесевеец е - не е истина..... библейски учител по музика.... БОЖО АБРАШЕВ и ЛЕЛЯ АНЕЛИЯ в едно тяло...

НАВИЙТЕ СЕ... ЧИТАТЕЛЯТ ЩЕ СЕ КЕФИ ДО ПОДМОКРЯНЕ
21 Май 2004 08:42
Вие сте психично болна и изкудкудякала! Лекувайте се!
21 Май 2004 08:50
Истинско недоразумение! Симеончо си я вкарал тази тьотка в НС да му предсказва кои , с колко прераждания и кога ще го атакуват.
99% от хората му са такива ...
Редакцията на СЕГА не е виновна-тя НЯМА избор, но пък е добре да представя тези народни избраници пред читателите си за обществен дебат.Това са едни от елементите на демокрацията!
Грацианчо, а каква е разликата между Канада и Финландия? Това едва ли знаеш , като ти знаем с Неболчо итИликтуалните възможности да показвате държавите дори на карта!
Грацианчо , не си ли лика прилика с тьотката - не се ли занимаваш единствено във форума с това- кой колко пъти се преродил и кого атакувал , без да виждаш своето старческо и човешко малоумие, криещо се зад словесна еквилибристика!


... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД