Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
ЕС към България: Стига кражби!
Добави мнение   Мнения:5 1
Анонимен
06 Сеп 2001 02:31
Мнения: 13,673
От:
ВЪПРОС ДО ШВЕДСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ КАНАЛ 2-ДЕБАТ !

Днес съм поставил въпрос пред шведката телевизия канал 2 от програмата ДЕБАТ със следното значение ! Цитирам !

Как се казва младежът , който хвърли торта по лицето на швеският Крал Карал 16-ти Густаф ? Напишете името му , защото Вие може да го манипулирате с дрогиращи вещества и да напишете , че е психически болен . Това е шведска и световна юдейска Фройд психология за убииство на противници!

Български политически затворник в Швеция !

Стефан Чолаков

5 септември 2001

...........................
SVERIGES TELEVISION PROGARAM TVA - DEBAT

ht-tp://www.svt.se/debatt/

VAD HETER 16-ORIG MAN SOM KASTADE TARTA PA SVERIGES KUNG CARL XVI GUSTAF ? SKREV NAMNET NU DARFOR NI KAN MANIPULERA HONOM .

[ Kommentarer ] [ Skriv kommentar ] [ Debatt ]

-----------------------------------------------------------

Skrivet av STEFAN TCHOLAKOV 05 september 2001 klockan 22:30:18:

VAD HETER 16-ORIG MAN SOM KASTADE TARTA PA SVERIGES KUNG CARL XVI GUSTAF ? SKREV NAMNET NU DARFOR NI KAN MANIPULERA HONOM ,
MED DROGER OCH SKA SKRIVA ATT HAN AR PSYKISK SJUK . DET AR svensk OCH VARLD JUDISK FROID PSYKOLOGI ATT DODA MOTSTANDARE !

BULGARISK POLITIKS FANGE I SVERIGE !

STEFAN TCHOLAKOV

5 SEPTEMBER 2001
HOSTVAGEN 22 F
35237 VAXJO

Kommentarer
---------------------------------------------------------
Skriv en kommentar
---------------------------------------------------------

[ Kommentarer ] [ Skriva kommentar ] [ Debatt ]
Пройчо
06 Сеп 2001 03:02
Мнения: 1,846
От: Bulgaria
Ами щом държавите от ЕС ще получат същата защита, като държавите от НАТО, за какво е НАТО тогава? Ами ако възникне конфликт между държава членка на НАТО и нечленка, но членка на ЕС, какво правим тогава? Ами членките на НАТО ще трябва да плащат разходите и на НАТО и на ЕС!
НАТО започва нещо да не пасва на новите реалности, и като се задълбочат проблемите в Косово и Македония, ще започнат караниците и разправиите.
pipe7
06 Сеп 2001 14:01
Мнения: 1,055
От: Bulgaria
Kато гледам какви хубавини натресе на бивша Югославия Североатлантическия съюз икато си помисля,че влизането на България в него ще струва много пари на мен и теб читателю, направо ме втриса.Или другояче казано,аз мисля че и без НАТО България може. Виж ЕС е друго. Още по бай Тошово време Русе, Варна Разград Видин Лом и т.н.и тн. български градове изнасяха за ЕС. И ние българите се облажавахме със стоки от второ направление. Изнасяхме за Германия стоки от леката и хранителната промишленост, какво качество.Като се сетя за бельото и обувките, виното и овчето сирене, мъчно ми става.
Анонимен
06 Сеп 2001 21:41
Мнения: 13,673
От:
Toi Evroparlamentut da vidi po dobre korupziata v sobstvenite si chlenove. Skandala s korumpiranite evro-parlaamentaristi ot predi dve godini e oste presen... Chernite pariini kasi na Kol i Sie v D... Kakvo sa revnali - BG korupzia? Ili moge bi vigdat v tova zaplaha na konkurentna osnova?
Анонимен
08 Сеп 2001 22:28
Мнения: 13,673
От:
ЧИ-ФУТ ФИЧО И ТЕЗИ ДЕТО СТОЯТ ЗАД ГЪРБА-ЗА МУ !

Дребна задявка със за-е-Бавка !

Драги Чи-фут Фичо ,
Ти чочовото много си станал загрубял за няколко дни . Нили в науката има една поговорка - УЧИ ЕБИ , ЕБИ УЧИ – ЦЯЛ ЖИВОТ ! -Аз те уча на коректност , ти ми отговаряш с пре-ебаване и заядливости . Тези неща не са хубави . Карай малко с мекио брус да ме излъскаш . Недей с раш пилата да ме търкаш , защото ще ме наран-иш в душата и сърцето и ще трябва да ти отговарям – НА КАКВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО !

Аз тези дни пуснах едно подобно произведение за един Шведянин с Българаска задница - ГЪРБО-ГЪЗ - дето ми пише нещо подобно дето и ти си ми натракал .
Аз ще ти поставя това дето си ми написал , че да си го четеш и да се сравняваш с ТОВА ШВЕДКО-БЪЛГАРСКО КОПИЛЕ , та дано се огледате и ослушате един друг какво мислите – ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ВИ ЗГАЗИ ВЛАК . Аз си мисля , че Вие сте от едно и също котило – ЮДЕЙСКИ ПСЕТО-ДЕМОКРАТИ на КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ЯСЛА !

ДАВАТЕ МНОГО СЪВЕТИ И КОГАТО НЕ ВИ ДОСТИГНЕ ПИПЕТО ЗАВЪРШВАТА КАТО ЮДЕЙСКИТЕ РАВИНИ - попове - ДЕТО ОБВИНЯВАТ АМЕРИКАНСКИТЕ ГРАЖДАНИ ОТ ГРАЖДАНКАТА МИЛИЦИЯ НА ЗАПАДНИТЕ ЩАТИ И ТЕЗИ ЧЕРНИТЕ АКТИВИСТИ ДЕТО СЕ ПРОТИВ ЮДЕЙЩИНАТА И ТЯХНИТЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ГРАБЕЖЕ , ЧЕ ТЕ БИЛИ НЕНУРМАЛНИ !

Този филм го даваха в Швеция , датчанин е събирач на мнеия от видео - Документи!

Тука моля мойте почитатели да пуснат това произведение дето съм написал , -ДО НЕИЗВЕСТНИЯТ ШВЕДКО-БЪЛГАРСКИ ПРОВОКАТОР !- че да се сравнят разните видове отпрепки от идеологическата диверсия !

Сега Чи-футче Фичово следва твоето писание !
…………………………………………………………………….
Друже Чоли, басните за сръбските антифашистки
ЧФ
Sep 4 14-49-19 2001

Друже Чоли, басните за сръбските антифашистки подвизи и за необвързността на Тито се разсипаха отдавна на пух и прах, те не са по-достоверни от -историографията- на македонизма. Приличаш на В. Марковски по многословие, но не и по талант и по душевно здраве. А също не забравяй, че и той като тебе, преди да лежи на Голия остров и да дойде в София, написа стиховце за -крвава воjска Бугарска, дете во маjка расплака-. Ти си предрешен кафяв коминтерновец, стилизиран под турбофолк, казах вече, язък ти за псевдодисидентските ти психодрами, добре че не дойдохте вие на власт по Девети, че жална ни майка. Стой си тамо в лечебницата и плюй ръката, която те храни, много по нашенски е.
……………………………………………………………………

ЧИ-ФУТ-ЧЕНЦЕ ,
ДНЕС 7 септември 2001 ЕДИН ДРУГ БЪЛГАРИН С ПРОЗВИЩЕТО -ЧОКИ-ТИ Е НАПИСАЛ ЕДНО ПОСЛАНИЕ И Е БЕЗПРЕДМЕТНО ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ ТЕЗИ НЕЩА , КОЙТО ТОЙ ТИ ГИ НАЧУКВА ! АЗ БЯХ ТИ НАПЕЧАТИЛ НЕЩО ПОДОБНО , НО ТВОЙТЕ ЮДЕЙСКИ ПРИЯТЕЛИ КОГАТО ГО ПЕЧАТАХ НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИТЕ ВЗЕХА ТА ГИ РАЗРУШИХА И РАЗБИРАШ ЛИ КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА ? УНИЩОЖИХАМ НАПИСАНОТО ДО ТЕБ !

ИНАЧЕ ПОГЛЕДНАТО , ТОВА СЕ КАЗВА ЧЕТЕНЕ НА ТЕКСТОВЕТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПИСАНЕ ИЛИ СЛЕДЕНЕ НА ПРОТИВНИКА !

ТОЗИ ГЪЗО-БЪРКАШ НОМЕР МИ Е ПРАВЕН МНОГО ПЪТИ И АЗ СЪМ СВИКНАЛ НА ТОВА НЕЖНО УДОВОЛСТВИЕ . АЗ СЪМ УЧЕН НА КОМУНИСТИЧЕСКО САМОЗАДОВОЛЯВАНЕ И ЗАПОЧВАМ ОТНОВО ДА СЪЧИНАВЯМ . НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА УПРАЖНЕИЕ .

ЖАЛКО Е , ЧЕ НЕМОГА ДА ТИ НАПИША СЪЩОТО , А И НОВИЯТ ТИ ПРОТИВНИК - ЧОКИ- МЕ Е ИЗ-ПРЕДВАРИЛ СЕГА С ОТГОВОРА СИ ДО ТЕБ . ВСЕ ПАК ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА ТИ ГО ЗА-КЛИНДЖОСАМ В ЗАДНИКО С ЕДНА ПЕДЯ И ЧЕТИРИ ПРЪСТИ БЕЗ - КРИВИО НОКЯТ - !

Сега Фичовото да си минем на нашата приказка и да си говорим по нашенски за онзи филм дето ти не си го гледал , защото не си се родил , а Аз му помня веча само заглавето – СЛЕДИТЕ ОСТАВАТ ! Ето така се казва филмът - Следите остават- . Точно тука в интернето следите са останали от тебе и от мен в дискусията от
4 септември 2001 година . Ти драги Чи-футчо имаш една тема зададена и то се отнася за Македония , Сърбия , Югославия и тяхното влияние при претопяването на българите. За тези неща се разбрахме писал съм ти , начуквал съм ти акъл , но ти нямаш дупка на главата да разбереш какви са ни разликите между минало и сега . Затова ще трябва да ти се начука един кур , че да ти влезне в мозъка и да не си въртиш клавата насам натам и да се оглеждаш като обран еврейн !

Пиша ти пак , да прочетеш какво ти е обяснил Чокито от Израел в днешният ден .

Аз ще продължа да се занимавам със следо-търсачество . Та на 3 срещу 4 септември 2001 , което ще рече по нощя . Ти си писал и последното ти послание от САЩ е било в 5,29 минути Българнско време за регистрацията в Монитор .Това означава ,че при мен в Швеция е 4,29 или пет часа като , че ли назади погледнато то е било някъде към 23,29 минути Ню Йоркско време . Време е било да си легнеш и си си легнал да си почиваш след тежките битки за деня . Този ден не си свършил много работа . Малко си писал на този ден както те анализирам . Сигурно си бил много уморен .

Ще се върна на дискусията от 7 септември 2001 и ти там си написал нещо дето ще ти го цитирам –
…………………………..
На тази страница има само един постинг от мене и
ЧФ
Sep 6 23-31-16 2001

На тази страница има само един постинг от мене и нито един, доколкото виждам, от Мара или Весел. Антиглобалистите на запад понякога са ми симпатични, но тези у нас - не, миришат ми на сталинизъм и братовчедство. Много шъти сим
…………………………..

ТОВА Е ТВОЙ ПОЧЕРК И НАСТОЯВАНЕ И ОЗНАЧАВА , ЧЕ ДРУГИТЕ ТИ ДВА ПОСИТНГА НЯМА ДА ГИ АНАЛИЗИРАМ ТЕ СА ПИСАНИ ПО-РАНО .

Чиченце , по този признак се разбира , че ти около този чес си на пост и слухтиш като лесугер в Монитор . Сега е 00 часа по Шведко време на 8 септември 2001 и гледам , че тебе те няма за дискусията в петък вечерта . Вероятно отмаряш за сега , че да се захванеш в съботният ден . Е имаш право , ти си свободен човек , не като мен ангажиран без работа ! Аз обаче си правя сметките сам за мен си , какво си писал в нощя на 3 срещу 4 когато и кога после си продължил да дискутираш в Монитор. Погледни сам , че си отговорил на моето послание ТИ СИ ГО ПОСТАВИЛ и то е в 14 , 49 минути Българско време или 13,49 по Шведко или пет часа назад за Ню Йорк то е 8,49 часа . В този час , Ти тъкмо си станал , изкъпал , избръснал , закусил , след това си прочел моето дълго послание до теб , което може да се изчете за двадесетина минути и накрая ми отговаряш с няколко редове дето съм ти ги поставил горе .

Все ми се струва , че ти не си сам !

Нямам предвид , че си ДВОЕН ОБРАЗ И РАЗДВОЕН ОБРАЗ , както ти се опитваш в края да ме оприличиш мен по един много мръсен и долен начин за който съм писал в оново другото произведение дето ще се само-анализираш с шведският провокатоьор .

Фичовото Чи-футче , кога успя да намериш там в Ню Йорк на Венко Марковски произведенията му на сръбски , кото той не е бил печатан или ако е печатан , къде ги откри тази пущина да ги прочетеш , че да напишеш на сърбо-македонски названието на стихотворението срещу България в Монитор ?

ВЯРВАМ , ЧЕ ГО Е НАПИСАЛ ВЕНКО МАРКОВСКИ ТОВА СТИХОТОВОРЕНИЕ ЩОМ КАТО ГО ЦИТИРАШ . АЗ ЦИТАТНИЧЕСТВОТО ТИ СЪМ ГО ПРИЗНАЛ И ОЦЕНИЛ И СЕГА ГО ОЦЕНЯВАМ КАТО ПОХВАЛНО ДЕЛО , ЗА ДА РАЗБЕРЕМ И ДРУГАТА СТРАНА НА ВЕНКО МАРКОВСКИ , ЗА ДА ПРЕЦЕНИМ ЗАЩО СМЕ ГО ИЗБРАЛИ ЗА АКАДЕМИК И ДОБЪР БЪЛГАРИН ТАКА ДА СЕ КАЖЕ ?!

Все пак да си припомним , че България и Българската армия са я оценили Великите сила от САЩ и Велика Британия / начело с другарят Чърчил / , зедно с Франция и великият СССР като окопаторска войска в сътрудничество с другарят Германски национал социалист / фашист/ Адолф Хитлер и са ни скопили да плашаме репарации
До 1969 година . За бомбандировките дето са ни направили неможем да ги осъдим тях защото сме победени , а победителите не ги съдят !

Значи , Венко Марковски е писал стихотворение против България и Тито го изпратил на концлагер на Голи Оток . После ние го приемаме , че бил писал против България и го правим за академик ! Интнересни работи стават по този глупав свят !

Та чичовото Чи-футче да ти обясня , защо ти пиша тези работи и те анализирам . Съмнявам се душа блага , че пееш като счупена камбана . Ти си имаш двойник дето отговаря вместо теб по стандартен начин , както Американските юди равини -попове.

КАТО НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОПОНИРА ПИШЕ ЕДНО -ТИ СИ НЕНУРМАЛЕН, ЛУД - И СЕ ПРИКЛЮЧВА С ДИСКУСИЯТА !

Аз те имам ТЕБЕ за едно учено момче , а ти се изметваш като -букува дъска- . Това не ми прилича на човешки диалог . Толкова млад , а толкова загрубял в мисленето е невъзможно . Това е другият признак да те анализирам , че зад теб стой една ТАЙНА ПРОПАГАНДНА ЦЕНТРАЛА и в нея Вие работите на смени много хора по съветският метод , който го наричаме – СТАХАНОВЩИНАТА !

Ти не си чак толкова не си ваш за Венко Марковски , камо ли да ми цитираш на сърбо-македонски какво е писал през време на втората световна война . Сега трябва Аз да отварям на Вени Марковски -ВНУКА- во биографията му дето я има в интернет , че да видя дали дядо му е бил по това време в Македония ? След това трябва да си зададем въпроса дали е писал против България , когато българските войници са влезнали там .

Да ти напиша още един път Чи-футчо , че Аз съм гледал български вестници от този период и там се вижда как Македонското гражданство посреща Българските войници и Министър Председател Богдан Филов с цветя , хляб и сол . Ама си е имало и пукотевици по други места !

Следва да се запитаме , защо е писал Венко Марковси този стих по този начин ?

Виж българските войници в Сърбия са се държали по друг начин . Е как няма да се държат по друг начин като по тях са пуцали и сърби и косовци . Тези истории се знаят и за първата световна война , кога австрииците са се оттеглиили от Косово и там са били заменени с Български войници .

Ти нали си вещ по Югославските въпроси , трябва да си ги чел и трябва да ги цитираш и тези неща , как са стреляли по българските солдати , извини ме -войници- . Солдати е съветска купешка думичка от руски речник !

Чи-футченце мълничко рошаво и пукаво като малко путенце с крилце . Немой така бе батьовото да хвъркаш . Не си дорасло , но Аз оценявам тези неща и затова не съм против теб . Аз просто обяснявам , че тази МРЪСНИШКА РАБОТА ДЕТО СЕ ВЪРШИ по страниците на Монитор е дело на цяла една школа от Български предатели . Те не случайно са ме изолирали мен от Монитор и се опитват за ме изолират от Интернет - СЕГА - , като разбъркават страниците !
Да ти подхвърля , Аз и там пиша и те ми чернеят екрана , за да немога да пиша направо на екрана , а когато внеса текст започват да се размиват всички интернет страници и компютъра изключва да приема , а местото за сменяване на български и шедски език
изчезва . В тази ситуаци , Аз трябва да изключа целият компютър и така ИГРАТА ЗАПОЧВА ОТНАЧАЛО . Нали ти писах в това произведение за гръцкият герой -Сизив и Чоли дето се бори с Юдейщината !- Ето в това имам педвид като се сравнявам с камъка , който изкачвам до върха и Юдите ми го бутат . Аз отново го изкачвам до върха и така си играя в Интернет .

ИНТЕРНЕТА Е КЪДЕ КЪДЕ ПО-ИНТЕЛИГЕНТНА РАБОТА ОТ ВДИГАНЕТО НА ЕДИН ВОДЕНИЧЕН КАМЪК ДЕТО Е ТЪРКАЛЯЛ СЕЗИВ !

Ей , юдейско копиле от Фройдовата теория , как я мислиш с това сравннеие дето правя? Може ли да се сравняват две епохи и двама човека ? Защото ти си ме сравнил и си ме разграничил съ Венко Марковски като несравними величини .

Мога ли да се сравнявам със Сезифовият камик дето мъкна като бреме от Инернета в борба с тайната световна юдейщина ? Ти си ме охарактеризира по един начин в края ?!

Юдо Чи-футска ,
Виж в свотовната енциклопедия , че да ми отговор-иш дали Сезиф е писал стихотворения и колко са били , че да се сравня с него по този показател , защото Аз пиша стихотворения . След като немога да се сравня според теб с Венко Марковски , то може би ще се сравнявам със Сезифовите стихотворения . Аз наистина не съм като Венко Марковски и трудно ще го достигна в неговата поема от 1300 куплети !

Сега да те до-анализирам по Фройдиски и Аз , че да разбереш и Аз мога да пиша , само че моето писане е подкрепено тъй със документалистика . Ти ме обвиняваш мен , че съм цитат твой - Ти си предрешен кафяв коминтерновец, стилизиран под турбофолк, казах вече, язък ти за псевдодисидентските ти психодрами, добре че не дойдохте вие на власт по Девети, че жална ни майка. Стой си тамо в лечебницата и плюй ръката, която те храни, много по нашенски е. -

Според това дето си написал излиза , че ти си -червен коминтерновец- дето е дошъл на власт и е клал Българският народ , а ти сам каза че си младеш и Аз съм по-стар от родителите ти . Значи ти не пишеш тези мисли , а ги пише някой стара ЮДЕЙСКА БРАНТИЯ дето е клала и несмее да си напише името като комунистически изгверг ограбил Българнският народ на 9 септември 1944 година .

След това в твоето съжаление към мен за моята - псевдо-политическо - минало ти се съмняваш в него . Вероятно невярваш , че може да съм преживял толкова неща от ЮАД-ИСКАРИОТСКИЯТ комунизм , и че съм могъл да правя дисиденство , дето не се признава сега . Вероятно , Аз не съм отгледан от РЕДИЦИТЕ НА ЗАПАДНИТЕ ЦЕНТРАЛИ . Хубаво се огледай в тези си мисли -друже- , както се обръщаш към мен .

Ето така се опитах да оприлича и годините на твоето съществувание , и с метода на анализа да преценя , че лицето което е дало отговора не е ЧИ-ФУТА дето обикновено пише за Югославаия , а е някой друг специалист между 75 и 80 години . Това е човек дето цял живот е роботил по западните централи и радиостанции , за да разпръсква особен вид пропаганда .

По метода на изключването може да се заключи , че подобен познавач на Югославия се явявва моят съименик Стефан Табаков от тайните шпионски централи за събиране на различен вид информация , както и за разпръскване на ДЕЗ-ИНФОРМАЦИЯ .

Стефчо , как си бе душа блага още ли те е яд на мен , че съм написал онова произведение за теб , че си служител на няколко шпионски централи в това число и на Тодор Живковите тайни сили в чужбина ? Открих те злобо , открих те ! Само ти може да напишеш подобни неща , а твоят племеник от едно изречение неможе да напише повече в Интернет . Сега ще го закача това послание в ХИТ.БГ на моята страница
/ ht-tp://forum.hit.bg/society/?&f=304 / , че да я посетите и да си дадете впечетелнията за написаното от мен до Вас сега .

Вие пишете за мен и Аз ще Ви цитирам по нещо от там , че да знаят хората по света колко Ви е пипето в главата . Ето едно от вашите мисли пускани по много пъти !
......................

ТУК СЪМ ПРЕМАХНАЛ ПОСТИНГИТЕ ПУСНАТИ ОТ ТАЙНИТЕ ЮДЕЙСКИ ЦЕНТРАЛИ НА ЗАПАДА КЪДЕТО РАБОТЯТ БЪЛГАРИ , НО ТЯХНИТЕ ОСТРОУМНИ ВУЛГАРНОСТИ СТОЯТ В ХИТ.БГ !
......................
Последният постиг е от шведките другари политически емигранти и то се разбира от особената грешка в една буква . Тези от Швеция и всички други работят в единен блок под мъдрото ръководство на Президента на Републиката Петър Стояновъ заедно с юдейските тайни цетрали от Запада , САЩ , Израел . Той е нашата гордост и раздава нагаради КУР СЪС БРАДИ ПЪРВА СТЕПЕН-СТАРА ПЛАНИНА С СЪРПОВЕ ЧУКОВЕ И СЕКИРЧЕТА - на такива- мерзавци , като псевдо доктор Стефан Табаковъ .

Неговият племеник дето се учи за ЛЕЙ-КУЧКА има акъл да напише един от горните постинги и да се повтаря като папагал . Те са безимените герой на нашето време ! Борците за новото юдейско общество в тяхният ЮДЕЙСКИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ – ЦИНОНИЗЪМ-РАСИСЪМ , който се порица на световната конференция в Дърбан – Южна Африка !

ЧУФУТИТЕ ОТ ИЗРАЕЛ И САЩ НАПУСНАХА КОНФЕРЕНЦИЯТА !

Чи-фут Фичо , Стефан Табаков , роднини и приятели са от една централа котило . Те са се продали за юдейски пари от САЩ , за да бъдат предатели и продажници на България и Българскят народ !

В тези хора няма никъкво достойнство . Ето защо трябва да ги заклеймяваме всеки път тези предатели на България , Българският народ и да ги поставяме на позорният стълб !

Те са убиици на отделнят индивид !

Свободният политически Де-еба-тьор от Шведкото Кара-левство !

Стефан д-р Димитър Чолаков

8 септември 2001

Добави мнение   Мнения:5 1