Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Холандският министър на отбраната Франк дьо Грав се пробва да ходи с п
Добави мнение   Мнения:2 1
Анонимен
06 Сеп 2001 02:42
Мнения: 13,673
От:
ВЪПРОС ДО ШВЕДСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ КАНАЛ 2-ДЕБАТ !

Днес съм поставил въпрос пред шведката телевизия канал 2 от програмата ДЕБАТ със следното значение ! Цитирам !

Как се казва младежът , който хвърли торта по лицето на швеският Крал Карал 16-ти Густаф ? Напишете името му , защото Вие може да го манипулирате с дрогиращи вещества и да напишете , че е психически болен . Това е шведска и световна юдейска Фройд психология за убииство на противници!

Български политически затворник в Швеция !

Стефан Чолаков

5 септември 2001

...........................
SVERIGES TELEVISION PROGARAM TVA - DEBAT

ht-tp://www.svt.se/debatt/

VAD HETER 16-ORIG MAN SOM KASTADE TARTA PA SVERIGES KUNG CARL XVI GUSTAF ? SKREV NAMNET NU DARFOR NI KAN MANIPULERA HONOM .

[ Kommentarer ] [ Skriv kommentar ] [ Debatt ]

-----------------------------------------------------------

Skrivet av STEFAN TCHOLAKOV 05 september 2001 klockan 22:30:18:

VAD HETER 16-ORIG MAN SOM KASTADE TARTA PA SVERIGES KUNG CARL XVI GUSTAF ? SKREV NAMNET NU DARFOR NI KAN MANIPULERA HONOM ,
MED DROGER OCH SKA SKRIVA ATT HAN AR PSYKISK SJUK . DET AR svensk OCH VARLD JUDISK FROID PSYKOLOGI ATT DODA MOTSTANDARE !

BULGARISK POLITIKS FANGE I SVERIGE !

STEFAN TCHOLAKOV

5 SEPTEMBER 2001
HOSTVAGEN 22 F
35237 VAXJO

Kommentarer
---------------------------------------------------------
Skriv en kommentar
---------------------------------------------------------

[ Kommentarer ] [ Skriva kommentar ] [ Debatt ]
Анонимен
06 Сеп 2001 16:54
Мнения: 13,673
От:
ДО НЕИЗВЕСТНИЯТ ШВЕДСКО-БЪЛГАРСКИ ПРОВОКОТОР !

Есейстично , малко патетично и вулгарно ! Каквото повикало , такова се обадило по Българската народна мъдрост и Който копае гроб сам влиза в него ! От светото евангелие четение , където е казано – КЛЕТВИТЕ СТИГАТ !

Много-уважеми безимени Швед-жанино ,
Ти ми се виждаш учен човек и мъдруваш в посланието дето си ми написал с латински букви . Пуснал си го три пъти на 5 септември 2001 година в Монитор и си го повторил на “ 6 септември “ пак три пъти по случай Националният Български празник на Светото съдединение на Майка България .

НА ТОЗИ ДЕН ЩЕ СЕ ПОКЛОНЯ ПРЕД ЕДИНСТВЕНАТА ЖЕРТВА ОТ ТОВА БЪЛГАРСКО СЪЕДИНЕНИЕ , КОЕТО Е НАПРАВЕНО В ЛИЦЕТО НА КАПИТАН РАЙЧО НИКОЛОВ , КОЙТО Е УБИТ В МОМЕНТА КОГАТО СЕ Е ЗАПЪТИЛ КЪМ ТЕЛЕГРАФА В ГРАД ПЛОВДИВ , ЗА ДА ВЪЗВЕСТИ БЪЛГАРСКОТО СЪДЕДИНЕНИЕ НА СЕВЕРНА И ЮЖНА БЪЛГАРИЯ !

УБИЕЦА НА КАПИТАН РАЙЧО НИКОЛОВ Е БИЛ ВЕДНАГА ПРЕМАЗАН ОТ ТЪЛПАТА , А КАПИТАН РАЙЧО НИКОЛОВ Е ИЗПРАТЕН ОТ 25 ХИЛЯДИ ПЛОВДИВЧАНИ В ПОЧИТ ОТ НЕГОВОТО ВЕЛИЧАВО ДЕЛО – ЗА БЪЛГАРИЯ !

КАПИТАН РАЙЧО НИКОЛОВ Е СЪЩИЯТ ТОЗИ ДЕСЕТ ГОДИШЕН МЛАДЕЖ
С ДВЕТЕ КРАТУНКИ ДЕТО Е ПРЕПЛУВАЛ ДУНАВА , ЗА ДА СЪОБЩИ НА РУСКИТЕ ВОЙСКИ КЪДЕ СЕ ГОТВИ ТУРСКАТА АРМИЯ КРАЙ РУСЕ !

КАПИТАН РАЙЧО НИКОЛОВ Е БИЛ ЮНКЕР В РУСКАТА АРМИЯ И ЛИЧНО РУСКИЯТ ЦАР Е ЗАЯВИЛ ПРЕД МЛАДИТЕ ВОЙНИ – “ Вие сте дворяни по рождение , но Райчо Николов е дворянин по заслуги !” САМО КАТО ДВОРЯНИН РАЙЧО НИКОЛОВ Е МОЖЕЛ ДА СТАНЕ ВОЙН В РУСКАТА ВОЕНА АКАДЕМИЯ , ЗАЩОТО ПО ДУМИТЕ НА РУСКИЯТ ЦАР , КОЙТО СЕ ОБРЪЩА ОТНОВО КЪМ ЮНКЕРИТЕ – “ Той е спасил вашите бащи !”

КАПИТАН РАЙЧО НИКОЛОВ Е ВОЙН ОТ ШИПЧЕНСКИТЕ БОЕВЕ , А СЛЕД ТОВА ОРГАНИЗАТОРЪТ НА БЪЛГАРСКОТО СЪЕДИНЕНИЕ !

ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ГЕРОЯТ СЪЕДИНИТЕЛ КАПИТАН РАЙЧО НИКОЛОВ!

Швед-жанино с бак-грунд или в превод в задницата на гърба ти стой твоето Българското потекло . Как я мислиш с това мръсно и долно послание дето си ми изпратил като провокация в Интернет Монитор ?

Аз ще ти направя един психологически разрез на твоето мислене , за да се само-опознаеш . Ти ще се огледаш пред лицето на българският читател . Ти си безименен ШВЕД , но такива безсрамни и провокативни шведи като теб няма . Шведите имат гордост и те се подписват на листите който пишат . Ти не си и Българин с достойнство , за да си напишеш собственото име , защото ти се срамуваш от собственото си достойнство . Това твое достойнство ще те преследва , като клетвата – НЕКОПАЙ ГОРБ , ЗАЩОТО САМ ЩЕ ВЛЕЗНЕШ В НЕГО !

Дано клетвата ми те стигне и да се мъчиш по същият начин както си пророкувал !
Аз няма да мога да те видя , за да имам състрадание към теб , защото ти си безименен престъпник посегнал на човека !

Както се вижда от написаното до мен послание . Ти боравиш с Фройдиският метод на психологически натиск върху човешката личност . Ти не си се научил да помагаш на хората . Ти се научил да убиваш хората в името на твоето лично добруване .

Преди да те анализирам пред Българите по света заради написаното до мен и против мен , Аз ще се опитам да те охарактеризирам , като политическа личност . Ти си швед сега . Браво на теб ! Преди години , когота си дошев в Швеция , ти сигурно си се правил на беглец от България и вероятно си изръсил купища лъжи , за да можеш да останеш в Швеция . Тези неща се знаят от шведаките власти с тайната полиция .
Шведите умеят да събират дани за всеки чужденец и да го преценяват , кой колко пари струва като политически емигрант . В същото време и комунистите от миналото са знаели за теб , колко пари си струвал . Ето така ти си станал един двоен доносник и пестъпник – БЕЗ-ИМЕНЕН ШВЕДСКО-БЪЛГАРСКИ ШПИОНИН И ПРОВОКАТОР !

Сега вършиш работа на двете страни , защото няма на къде да идеш . Тебе те избират като жертва и ти трябва да играеш ролята си .

Има една възможност , Ти да си някое юдейско изчадие дето пак по инструкция да пишеш подобни неща срещу мен .

Драги безименико швед със задница Българин , Аз съм учено и интелигентно момче. Мога да пиша хубави работи , но се налага да пиша и грубовати изрази за такива престъпници като теб . Ти нямаш име , образ и лице и към теб може човек да се отнесе с метода на затворническото възпитание . Ето така и ще постъпя сега , за да те попитам.
Абе човече , еба ли съм майка ти , че да ми пишеш такива работи ? Да съм посегал на твоята , жена , деца , теб самият да съм те ебал и да не си доволен , че да ми пишеш подобни неща . Кое те кара , да проявиш твоята човешка злоба към мен ?

ЗАСТАНИ С ИМЕТО И ДОСТОЙНСТВОТО СИ , КОЙ СИ И ЗАЩО СЕ ДЪРЖИШ ТАКА СРЕЩУ МЕН ? ТИ НАИСТИНА ЛИ СИ ПОЛИТИЧЕСКА ПРЕСЛЕДВАНА ЛИЧНОСТ ТЪРСИЛА В ИЗГНАНИЕ СПАСЕНИЕ и ЗАЩО Е ТОЗИ ГНЯВ В ТЕБ СРЕЩУ МЕН . СЛЕД КАТО НЕ СЪМ ПОСЕГНАЛ НА ЧЕСТ НИТО НА ТЕБ НИТО НА ТВОЯТА ФАМИЛИЯ ИЛИ СЕМЕЙСТВО ОБУСЛОВИ СЕ ПРЕД СВЕТА , ЗАЩО ГО ПРОВИШ ТОЗИ МИСКИНЛЪК НА ПРЕСТЪПНИК И УБИЕЦ ?!

Ха посей едни ветрове , че да видим какви ще ги посееш . После ще ти гледаме и жетвата . Тя жетвата се е заправила вече за теб . Аз отдавна съм преценил , какво ме чака и какъв капан ми се готви от Шведкото-Българското престъпническо правителство в съдружие с такива провокатори като теб .
АЗ СЪМ ИЗПИТАЛ ЗА ТЕЗИ ГОДИНИ В ШВЕЦИЯ МНОГО ПРОВОКАТОРИ !
За тези неща съм писал много отдавна , че шведските социал демократи са работили с германското Гестапо и те са картотекирали всички еврей , комунисти и са ги държали дори някой в лагери по време на войната . Има и осъдени на затвори и един от тях е един комунист който е бил в правителството на Германската Демократична Република ! Да ти припомня на теб дето си Швед , че шведите са създали много отдавна едно движние за чиста раса и благодарение на това движение до към 1980 година са лоботомирали , кастрилали и унищожили по най-брутален фашистки метод около 70 хиляди шведки градани . В това число влизат и самското население от севера , цигани , комунисти и други .

Шведките крале Густав пети и Густав шести Адолф , нищо не са знаели за тези престъпления , но народа мисли по друг начин за тях със страданията дето са преживяли !

Сегашните престъления дето се правят с граждани неможе да се скрият вече , както в миналото е ставало в Швеция . Примера е от 5 септември 2001 година !

ШВЕДКИЯТ КРАЛ КАРЛ 16-ти ГУСТАВ ПОЛУЧИ ЕДНА ТОРТА В ГЛАВАТА НА ТОЗИ ДЕН И СНИМКИТЕ ДЕТО ПОКАЗАХА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА МОЖЕ ДА БЪДАТ КЛАСИФИЦИРАНИ КАТО СНИМКИ НА ВЕКА , ЗА ДА СЕ ПОКАЖЕ ЕДНА ИСТИНСКА УПЛАХА В ИЗРАЖЕНИЕТО НА ТОЗИ ДЪРЖАВЕН ЧОВЕК !

След тортите дето са хвърляни на Бил Гейтс , депутатктата от Евро-парламента Поулсен , финасовият министър , доде ред и на Шведкият Крал да получи в главата една торта . Преди него торти в главата са получавали Жак Делор от Евнро-парламента , Джон Майджър и други . Шведката телевизия направи коментар , че това деяние се наказва до четири-шест години затвор , но за торта няма наказание .

В момента сега събират сведение за 16-ет годишното момче , от какво семейство е , какви са му приятилите и родителите , за да видят какво да правят с него .

Всякък е зле както и да се постъпи с него . Нито става да се обяви за съд , защото ще станат за смехове шведаките демократи . Предният министър на финасиите получи тортата в главата и момчето го пуснаха на следващият ден и дори даде интервю пред телевизията .

Каква е разликата между Шведкият Крал и мининстъра на финасиите , ще се запита някога шведкият народ , че да съдят този 16-ет годиншен младеж ! Те вече упоменаха , че това било негова реакция от Гьотеборг и демонстрациите там .

НА КЪДЕ ОТИВА ШВЕЦИЯ ?

През пролетта група младежи от град Линчопинг пожелаха да им се даде една необитаема сграда за клуб . Тя стой четири години празна и местната управа отказа да стори това за младите шведи , защото те били с леви идей . Последва след това една окопациона демонстрация от младежите , която завърши с полицейско насилие и вечерта беше запален гаража на един от политиците .

МЛАДЕЖИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА ГИ СЪДЯТ И РАБОТАТА СЕ ЗАПРАВИ .

СЕГА СЪДЯТ МЛАДЕЖИТЕ И ОТ ДЕМОНСТРАЦИЯТА В ГЬОТЕБОРГ .
ЕТО ЕДИН 16-ЕТ ГОДИШЕН МЛАДЕЖ ПОКАЗА ПРЕД СВЕТА , ЧЕ ШВЕДАКИЯТ КРАЛ Е ЕДНА КУКЛА НА КОНЦИ И МУ ЗАЛЕПИ ЕДНА ТОРТА НА ГЛАВАТА , ЗАЩОТО ТОЙ ИМА ТАЙНА ВЛАСТ.

Шведкият Крал и неговите тайни политически сили може да ме гонят мен и те пре-ебаха моята майка като я изгониха от Швеция , когато беше при мен по един много брутален и вулганен начин с неговите престъпни полицейски кучета .

НО ШВЕДЧЕТО С ТОРТАТА ПО ГЛАВА МУ ГО ВЪРНА И ЗАРАДИ МЕН И МАЙКА МИ ДЕТО СТРАДАМЕ РАЗДЕЛЕНИ ТОЛКОВА ГОДИНИ !

Аз от своя страна веднага съм написал послание до дебатиращите в Телевизията по канал 2 , да се обяви името на младежа , за да не го манипулират с ДРОГИРАЩИ ВЕЩЕСТВА , както фашистите са използвали , за да превърнат холандеца Вандер Любе като подпалвач на Германският Райхстах и да спасят реномето на германският фашизъм . Моето послание стоя известно време и го изличиха , но Аз пак го поставих и така ще бъде . Същото послание го закачих и на дискусията на шведката секция на Международна амнистия . Те ще го свалят от там както правят с другите ми послания , но Аз пак ще го закачвам , за да се знае и търси истината .

АЗ ЗНАЯ ЗА ЦЕВЕТАН КИЛОГРАМСКИ ОТ ГРАД КНЕЖА В БЪЛГАРИЯ , КАК ЗА ЕДНО ПИСМО , КОЕТО Е ПОДАЛ НА ТОДОР ЖИВКОВ В ГРАД ВРАЦА НА 1 ЮНИ 1980 ГОДИНА БЕШЕ МАНИПУЛИРАН И ОСЪДЕН НА 5 ГОДИНИ ЗАТВОР И СЛЕД ТОВА МУ СЕ НАПРАВИ ЕДНИ ВЪТРЕШЕН ПРОЦЕС . ЦИГАНИНА ПРОВОКАТОР ГО ОСВОБОЖДАВА , А ЦВЕТАН КИЛОГРАМСКИ ГО ОСТАВЯТ ДА БЪДЕ В ЗАТВОРА .

В ТОЗИ ПРОСЕЦ БЕШЕ ЗАМЕСЕН И ЕДИН УЧИТЕЛ ПЕДАГОГ ОТ СЕЛО УРОВЕНЕ С ИМЕ КИРИЛ МОСКОВСКИ , КОЙТО МИСТЕРИОЗНО ИЗЧЕЗНА И НЯМА НИКЪКВИ ДАНИ ЗА НЕГО !

Аз съм бил с Цветан Колограмски в Старо-Загорският затвор и заня за тези манипулациите. За него съм повдигнал въпрос пред Международна Амнистия и западните посолтва от онези години !

Ето и сега правя същият жест за неизвестият ШВЕД , за да го спася от фашистко унищожение със старите методи на юдейската Фройдиска психо-аналистична теори ,
която шведките управници използват !

Аз имам право на човешки глас в защита !

ПРЕСТЪПНИКО ШВЕД С ЗАДНИЦА БЪЛГАРИН !

Ти използваш същият метод на Фойдиско насилие в твоето писание срещу мен . Това е твоят психо торор срещу мен . Ти си част от някогашните комунистически методи дето са ползвани . Един подеме знамето на хулите и другите викат и плюуват – УБИИТЕ ГО ! Така са унищожили много интелектуалци след 1944 година , а юдейските победители от НОВИЯТ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕД танцуват и се радват на жертвите получавайки привилегии . Така започна и Адолф Хитлер със своята програма за действие . Сега е ред на юдейската демокрация от САЩ да приключи .

ШВЕДЧЕТО С ТОРТАТА ДЕТО УДАРИ СОБСТВЕНИЯТ СИ ДЪРЖАВЕН УПРАВНИК ЕБА МАМАТА НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ ПОКАЗВАЙКИ СВОБОДА !

Мерзавецо , шведо-българин нещо да напишеш по този повод и да направиш анализ на младото 16-ет годишно шведче , че той е криминален и за него е нобходимо лечение ? То може и да стане , но не се знае за последиците след това . Плочата е много изтрита да се ползва . Вчера в дебата по шведката телевизия канал 2 , младите желаят да се въоръжават срещу КАПИТАЛИЗМА на каиталиста Питер Валенберг . Този е от еврейската фамилия Валенберг дето е работил с Адолф Хитлер . Това шведите в дискусия по телевизият го говорят , а Аз – Стефан д-р Димитър Чолаков също пиша тези неща пред света , защото са история .

ЩЕ МЕ СЪДИТЕ ЛИ БЕ КОПИЛЕТА МАЙЧИНИ , ЧЕ ТОВА ГО ПИШЕ В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ?

Младежите в Гьотеборгската акция потрошиха и изгориха за над 100 милиони крони Като направиха поражения пред целият свят . Шведката полиция стреля и по чудо неуби давама човека , за това че мвадежите хвъляли камъни по полицайте .

ИМА ЗАЩО ДА ХВЪРЛЯТ КАМАНИ И ГО ПРАВЯТ ОТКРИТО !

Същата юдейска тактика се води от Израел срещу палестинските младежи дето хвърлят камъни и си търсят свойте права на държава и свободна територия ! Шведкият юдейзъм на минисътр председателят Йоран Персон дето защитава престъпленията на Израел вече неминават . Не само ,че бившият външен министър на Швеция Стен Андершон се обяви срещу Йоран Персон , но в Стокхолм има комитет с председател един от бившите министри на Йоран Персон с име Яан Нугрен , ако негреша и те преди няколко вечери говориха открито по тези проблеми.

ТИ ШВЕДСКО-БЪЛГАРСКИ ЗАДНИК , ТЕЗИ РАБОТИ НЕ ГИ ЛИ ЗНАЕШ ?
КАК СЕ УЧИШ НА ШВЕДКА ДЕМОКРАЦИЯ , ЧЕ ДА МЕ НАСИЛВАШ КАТО ФАШИЗОИД ОТ ЮДЕЙСКИ ТИП ?!

Копиле мръсно юдо-искариотско престъпническо дето се опитваш да ми правиш характеристика пред света . Твоят мръсен метод няма да мине въпреки , че Аз нямам възможност в пряк допир да напиша нещо в Монитор и Ти гад знаеш това . Мен юдейската машина в Швеция ме спира по интерент и по всевъзможни начини гледат да ми изолират , за да могат да съществуват Българите юдейски представители от сегашнитя каибнет на Семион Сакс Кобург Готоски и неговият юдесйки престъпник Соломон Паси , който пропагандираше война и насилие в Югославия .

ЗА ПРОПАГАНДИРАНЕ НА ВОЙНА СЪЩО ИМА МЕЖДУНАРОДНИ ЗАКОНИ !

Аз мойте писама ги пиша отрито и се подписвам . Нека да ме съдят сега открито , не както се правеха процесите в комунистическа България . Тука шведите направиха опити да ме съдят по този начин и ме държаха зъдържан в килите на Стокхолм и Векшьо по един ПРЕСТЪПЕН НАЧИН , който съм описал и стой по хартии и видео-записи по света ! Това беше работа на Българската курветина министър председател Ренета Инджова , дето се прави на интересна да търси политическо убежище в САЩ
Заедно с шведаката външна министърка Лена Хелм Вален .

ГОСПОД ДА ГИ НАКАЖЕ ЗА ТЕЗИ МРЪСНИ ДЕЛА ДЕТО НАПРАВИХА , ЗА ДА ТОРМОЗЯТ МЕН И МОЯТА МАЙКА , ЧЕ ДА НЕМОЖЕМ ДА СЕ СЪБЕРЕМ !

Сега пиша всеки ден преживелици и ги пращам по Инетрет , за да ги имат хората като ПИППИ-инчовци , Мунчовци , Хайдути , Тангрии-ци и всеки свободен Българин да има информация , за мен .

ТЕ ЩЕ ОБВИНЯВАТ ПРЕСТЪПНИЧЕСКИЯТ ШВЕДАКИ КРАЛ КАРАЛ 16-ти ГУСТАФ И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ЙОРАН ПЕРСОН В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ СТЕФАН д-р ДИМИТЪР ЧОЛАКОВ .

Аз съм описал , защо не ми се дава работа и ми сеправят номера да бъда назначен като спортен педагок тук в Швеция . Аз съм описал за обучителната система на унижение , която се направи само срещу мен и не само срещу мен . Унижението което се прави срещу мен го има и на шведки език и на български език . Разпращам го на шведаките депутати , па може да се намири и от тях някой честен човек . Пращам го и на радио , телевизия , ветници в Швеция и чужбина , за да се знае какво се върши срещу мен тук от тайни служби на политическата полиция .

АЗ НЯМА ДА СЕ ОСТАВЯ КАТО МАРЦИНА ДА МУ ИНИЩОЖАТ ШВЕДСКИТЕ ЮДИ ДЕТО СЕ ОПИТВАТ ДА ВЛАДЕЯТ ЧОВЕЧЕСТВОТО С ДОКТРИНИ ОТ САЩ И ИЗРАЕЛ , КАТО БОГОЗИБРАНИ ЧОВЕЦИ !

Ти юдо искариотско дето си писал срещу мен посланието си , много добре знаеш , защо го пишеш . Аз обаче се опитавм да открия в теб лицето на престъпника . В Кралство Швеция има някъде към 200 българи и близо две хиляди български турци дето знаят българсаки език . По метода на елеминирането може да се достигне и до теб . Аз мога да говоря за лица като Константин Дамянов , за който съм писал преди или за Георги Тинтеров дето ме е заплашвал с руска мафия , че живота ми струвал 5000 крони и за други подобни мерзавци дето са се правили на политически бегълци , а са вършили и вършат престъпна дейност . Един или група от тези типове е лицето на това послание в Монитор .

Ти се обаждаш от Швеция не се обаждаш от САЩ , за да те сбъркам . Вече си направил една грешка в посланито си от което се разибра , че пишеш от Швеция на компютър . Компютъра е служебен и действаш по инструкции ! Нали занеш , че всички писма дето се пишат се следят и се анализират . Неможе така да се пише без разрешение !

Ти си изпълни поръчката дето са ти дали , но ответната реакция дето сега получавате е съвсем непиятна да сравнявам случай между мен и Швеският Крал Карл 16-ти Густаф който го удариха по главата с торта , за да се покаже СВОБОДО-МИСЛИЕ И ЧОВЕШКО ПРАВОРАЗДАВАНЕ !

Сега да ти обясня нещо и нека да се знае пред света . Аз съм само подхвърлил някой неща , но сега ще пиша така пред теб та други да го четат и да знаят истината за мен.

Ти мерзавецо ме обвиняваш , че не съм работил . Това е почти така , но не по моя пирчина немога да работя . Много са факторите и историите дето са се разиграли около мен в тези 12 години емигарция и близо 10 години в град Векшьо . Тука в Швеция има изкуствена безработица по юдейско капиталистически метод . Има робатни места , но се правят едни спекулации с хората и тях ги назначават , за времено и непостоятно , за да могат да ги държат хората в напрежение . Това е част от социалният модел срещу , който шведите вече протестират с ТОРТАТА ПО ГЛАВАТА НА ШВЕДСКИЯТ ГОСПОДАР – КРАЛЯ КАРАЛ 16-ТИ ГУСТАФ !

Аз търся работа и пиша молби редовно както в България правех , но не ми се дава работа . Точно по същият модел комунистите в България не ми даваха работа , а ме викаха в МВР през 1988 година , за да ми търсят обяснеие , защо не съм работили и щели да ме изселят въпреки , че този закон беше премахнат още в 1977 година .

КОПИЛЕ МРЪСНО ТУКА ЛИ СИ ЧЕТЕШ ЛИ ?

Аз тази година през месец март съм написал едно отворено писмо и съм го разпространил на висчки горепосочени депутати от шведкият парламент , радио , телевизия , вестници и в това писмо заявявам – ЧЕ АЗ СТЕФАН ЧОЛАКОВ ЖЕЛАЯ ДА РАБОТЯ КАТО ТРЕНЬОР ПО ТЕНИС ПРЕЗ ЛЯТОТО БЕЗ ПАРИ САМО ЗА СОЦИЯЛА !

ht-tp://se.photos.yahoo.com/choli_kung

Разбираш ли говедо какво съм написал пред целият шведки народ ?

Шведските юдейски копилета от Векшьо комуна се чудеха какво да правят с мен и накрая ми извадиха едни документ за работа , като ПРАКТИКА и ми оценяват работата на ден за 112 крони след скат . Аз не съм им желаел тези пари . Аз съм написал , че ще работя за социяла – Без пари !

Те когато са чели и разсъждавали какво да правят с мен са преценили , че за социала това означава да ми дадът 7000 крони и те са се ПОЗАМИСЛИЛИ дали да ми отредят подобна заплата . От тази машинация разбрах какво означава практика и как се оценява тя . Децата дето работеха като продаваха на съучиниците си бяха оценени на седмица по 1000 корони или 4000 крони на месец , а Аз само 2400 крони на месец.

АЗ ЩЕ ТИ НАПИША ОЩЕ ЗА ПРАКТИЧЕСКА РАБОТА МАЛО ПО НАТЪТЪК !

Копиле мръсно шведако с Български гръб , разбра ли сега как Аз съм работил два месеца през лятото ?

Още не си разбрал и сега ще обясня тези неща преди да съм написал официалният рапорт до шведките инстанции за работата ми през лятото . Първо обясние ще дам пред Българският народ за моята работа като треньор по тенис в моят район .

Аз съм работил 10 недели от 18 юни до 18 августи 2001 година всеки ден от понеделник до петък от 9 до 12 , 30 часа като съм играл непрекъснато с ученици започвайки да ги уча на тенис имам и няколко дни с работа до 13 часа . Започнал съм примитивно първата седмица само с четири стари ракети и моята и с шест мой топки. След една седмица полиучих 5 нови ракети с осем топки и след три недели още пет ракети и 23 нови топки .

За този период при мен са дошли 94 човека по списък . Изпуснал съм няколко човека с няколко посещения , но това не ми пречи да обясня , че съм имал 368 посещения . Много хора бяха на ваканция през лятото . Мога да дам и средно число на посещение през седмиците по бройки и по проценти . Ще се задоволя да ти напиша , че имам един ученик с 19 посещения от средата на месец юли. Един с 13 посещения , един с 12 , двама с 11 посещения и множестовото е с 5-8 посещения . Играл съм със всичките и децата и сега като ме срешнат в града и района ме поздравяват .

АЗ СЪМ РАБОТИЛ ЗАРАДИ И СРЕЩУ ШВЕДСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ , ЗА ДА МЕ ЗАПОМНЯТ !

В моят град Векшьо има университет и в него сега започва да се учи за педагози световноизвестният тенис ман Стефан Екберг , който е женен във Векшьо има вила в близост до града , а живее в Лондон . Той е чест гостенин на града и много често и прави лекции по тенис . Разликата между Стефан Екберг и Стефан Чолаков е тази , че Стефан Чолаков е игарл вески ден по три часа с ученици да ги учи на тенис , а Стефан Екберг сега ще се учи за педагог . В този курс на Векшьо университет ще се учи и треньора на шведският национален отбор по тенис , който е от Векшьо , както и бившият национален треньор по фитбол Томи Свенсон , който победи България в САЩ и Швеция взе третото место . Тук ще се учи и един от националите на Швеция по ориентиране .

АЗ НЯМА ЗАЩО ДА СЕ УЧА ЗАЩОТО СЪМ ЗЪВЪРШИЛ ВИФ “ГЕОРГИ ДИМИТРОВ “ СОФИЯ И СЪМ БЪЛГАРСКИ МАСТОР НА СПОРТА ПО ОРИЕНТИРАНЕ !

Шведите нямат желание да ме приобщят да робатя като педагог , но сега ги заклинджосах с тази моя ИНИЦИЯТИВА да съм робатил без пари по социал и те
се чудят какво да правят с мен и каква провоказия да ми измайсторят .

Оказа се , че шведите се хванаха на моята клопка , но и Те ми направиха една друга клопка , като ме накараха да подпиша един документ в който се изисква да продължиха договора и да работя КАТО ПРАКТИКАНТ до месец декември . Аз ще работя без пари или за 112 крони на ден което прави около 2500 крони и остатъка до 7000 крони ще ми ги дава социала . Дори ми обещават да съм станал модел за рисуване един път в седмицата и да съм получавал по 100 крони на час . Виждаш ли само каква грижа имат за мен да печеля пари !

ТЕ МНОГО МИСЛЯТ ЗА МЕН ДА СЪМ РАБОТИЛ СЕГА БЕЗ ПАРИ , ЗАЩОТО ДА СИ СПОРТЕН ПЕДАГОК И УЧИТЕЛ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАТЯТ 18000 КРОНИ КАТО НАЧАЛО . АЗ МОГА ДА БЪДА И УЧИТЕЛ ПО ПЛУВАНЕ , КАКТО СЪМ УЧИЛ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА НА ПЛУВАНЕ , НО ТУКА В ШВЕЦИЯ НЕСТАВА!

ДОРИ СЪМ БИЛ ТРИ МЕСЕЦА ЧАСТЕН ПРАКТИКАНТ , НЕЩО КАТО ВОДЕН СПАСИТЕЛ НА ЕДНО МОМИЧЕ ТРЕНЬОР БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ !

ИМПОЗАНТНО Е ВСИЧКО ТОВА ДЕТО ГО ПИША НАЛИ ?

Изглежда те ШВЕДИТЕ нежелаят да ме назначат , но за практикант съм добър ! Това също е част от юдейската Фройдова психология на унижението .

АКО АЗ ОТКАЖА ДА РАБОТЯ КАТО ПРАКТИКАНТ , ТЕ ЩЕ МИ ГО ЗАКЛИНДЖОСАТ ТРИ-ЪГАЛЕН КУР , ЗА ДА МИ РАЙБЕРОВАТ ФИЛИИТЕ !

Аз написах едно произведение за отношението към мен от страна на Българско-турските шведи в района дето ми свалят обявите , за да додат да играят ЕМИГРАНЧЕТАТА ШВЕДИ без пари при мен ТЕЗИ учениците от района .
Там казвам и тези неща , че Аз на драго сърце желая БЪЛГАРО-ТУСКИТЕ-ШВЕДИ И ТЯХНИТЕ ПРИЯТЕЛИ ПРОВОКАТОРИ да додат и да ме замени някой , за да се види как се работи за тези пари 2500 крони , а остатъка да го получат от социала .

МНОГО СЕ ЯДОСАХА НА ТОВА ПИСМО ДЕТО ГО РАЗЛЕПИХ ИЗ ГРАДА !

Затова ми играят и този номер сега !

Играта продължава . Аз работя отново с деца и ги уча на тенис , като тренирам и старите от лятото ученици . Хората идват и става едно живо чудо . Вече си мисля , че Те идват не само от интерес към тениса и това , че работя с тех без пари . Вече си мисля , че се изпращат хора да додат при мен и то много хора да додат на двата тенис кортове , за да ме изведат от равновесие и да се откажа или да започнат да сказват , че немога да работя . Това също е подготвена мерзост !

Едно шведче-босненче ми предлагаше 500 крони да купел една ракета която е дадена като подарък да се играе с нея . Аз му отказвах три пъти , а той настояваше един ден давайки ми пари . Колко е умно това босно-шведче на 14 години е , а е отворен като на стар кенеф дупката .

Маналта седмица едно от тези отворените ученици дето са малко по-специални със специално поведение дето ги водехме в българия ми открадна ключовета със джобното ножче . То не е никък важно , това че трябваше да се прехвърлям през балконите на третия етаж . Ключовете се намериха в полицията , но ножченцето го нямаше защото му харесало на момчето . Това не е провокация , а проверка на устойчивото мислене . Момчето не се появи да доде да тренира , но вчера съм го срешнал да го поканя да доде и да продължи да играе с мен , за да се срамува вътрешно в душата си . Това момче е от косовските бежанци , но Аз си мисля за други провокации .

НА ДВАТА КОРТА ДЕТО СЕ ЗАНИМАВАМ С УЧЕНИЦИТЕ НАЙ МНОГО МОГАТ ДА ИГРАЯТ ЧЕТИРИ ЧОВЕКА ИЛИ ОСЕМ ПО ДВОЙКИ . ДЕЦАТА ТЕЗИ РАБОТИ НЕ ГИ РАЗИБРАТ И МОНОГО ЖЕЛАЯТ ДА ИГАРЯТ НА МРЕЖАТА . КАК ДА ИМ ОБЯСИНШ ТЕЗИ НЕЩА КАТО ИДВАТ НАД 12 – 15 , А ВЧЕРА 18 ЧОВЕКА И ВСЕКИ ИСКА ДА ИГРАЕ КАТО ПРИСТИГНЕ НА КОРТА .

ЦЯЛОТО ТОВА ЗАНИМАНИЕ Е В РАМКИТЕ НА ТРИ ЧАСА ЗДРАВА РАБОТА !

Така и Стефан Екберг неправи тренировка всеки ден по три часа . Той сега е на 36 години , а Аз съм на 56 години !

Няма да се предам . Прав ще падна , но на колене няма да бъда !

Копиле юдейско ШВЕДО-БЪЛГАРСКИЯТ ГЪЗ , как я мислиш сега по този въпрос дето съм ти отговорил . Копия от документите стоят в интернет страниците дето ти ги поставям , за да ги гледаш и да си мислиш за ЧОВЕШКОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДЕТО СИ НАПРАВИЛ СРЕЩУ МЕН , като си писал глупости . Дано Господ да те накаже да се мъчиш , защото ми копаеш гроб с юдейската ти Фройдиска писхология.

СЕГА НЕКА ДА ЗНАЯТ БЪЛГАРИТЕ ПО СВЕТА , ЧЕ АЗ СЪМ РАБОТИЛ ВСЕКИ ДЕН ПРАКТИКА ПО ЕДНА ДРУГА МЕРЗАВСКА ПРОВОКАЦИЯ И ТО БЕШЕ ЗА ВРЕМЕТО ОТ 28 АВГУСТ 1995 ДО 10 ЮНИ 1996 ГОДИНА .

ПРЕДИ ОБЯД СЪМ СЕ УЧИЛ , А СЛЕД ОЯБД СЪМ ПРАКТИКУВАЛ КАТО ОБЩ РАБОТНИК ! БЕЗ ПАРИ САМО НА СОЦИАЛ !

Двама от мойте съученици едно момче от Уганда без образование работеше в детска градина , за да практикува училищна педагогика . Едно 20 годишно момиче от Македония без гимназия от там и от Швеция работеше също в детска градина така за практиката в очитане на МЛЕКО-НАДОЯ ! Аз работех квалефицирана практика като общ работник . Същато тази работа съм я работил въ Врачанското БКС зедно съ циганите и политическите от концлагерите след политическият затвор от 1981 г.

МЕРЗАВЕЦО ДА ЗНАЕШ И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА ЗНАЕ . ТОВА ОБУЧЕНИЕ ДЕТО ГО ПРАВИХ С ПРАКТИКА ЕДНА ГОДИНА ГО НЯМА ПО НИКЪКВИТЕ ДОКУМЕНТИ В КОМУНАЛНОТО УЧИЛИЩЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ , НИТО В СОЦИАЛНАТА СЛУЖБА , НИТО В СЛУЖБАТА ЗА РОБОТНИЧЕСКА ЗАЕТОСТ.

Аз изибщо несъществувам !

Каква е разликата между онази практика от 1995-96 и тази дето я върша сега в 2001 ?

ht-tp://se.photos.yahoo.com/bc/choli_kung/lst?.dir=/Mitt+fotoalbum&.src=ph&.done=http%3a//se.photos.yahoo.com/bc/choli_kung/vwp%3f.dir=/Mitt%2bfotoalbum%26.dnm=RABOTA%2bDO%2bDEKEMVRI%2b2001.gif%26.src=ph&.view=t

Сега имам официален документ , че работя за пенсия , че имам право на някой неща от социален характер дето ми пишат на хартия , че съм имал право на обучение .
Ето подал съм молба в Комуналното училище за възрастни да се обучавам в тези специалности дето са свободни и обявени във вестника , че са свободни .
НА МЕН ЧУЖДАТА МАЙМУНА , НЕ МИ СЕ ОТГОВАРЯ ОТ УЧИЛИЩЕТО !
Там е на работа един директор срещу , който съм писал и демонстнрирал и сега ще напиша и демонстрирам ,че това е юдейски расист !

БЕЗИМЕНАТА ШВЕДАКО-БЪЛГАРСКА МАЙМУНА ДОВОЛНА ЛИ СИ ЗА ОТГОВОРА ДЕТО ДАВАМ СЕГА ?

СЕГА ДА ТЕ ПОПИТАМ ЗА СЪВЕТ КАКВО ДА НАПРАВЯ СПОРЕД ТЕБ ДАЛИ ИСТОРИЯТА С ТОРТИТЕ ДЕТО СЕ РАЗВАТ ПО ГЛАВИТЕ Е УДОБЕН МЕТОД ЗА ОБЩУВАНЕ ИЛИ ДА ПРОДЪЛЖАВАМ С ПИСМАТА ПО ИНТЕРНЕТ ?

Негово Блаженство , Свободният Политически Затворник в Швеция – Де-еба-тьора !

Стефан д-р Димитър Чолаков

6 септември 2001-09-06
Шведското Кара-левство…………………………………………………….

CHOLAK, MAJ VAZE DA TI SE PALI POD KRAKATA.

Wed Sep 5 22:01:15 2001

CHOLAK, MAJ VAZE DA TI SE PALI POD KRAKATA.
Naprazno tarsish pomosht i solidarnost ot sebepodobnite.
Tarsi v ludnicata,zashtotosamo samo tam moze da gi namerish.
"KOJTO SEE VIATAR SHTE ZJANE BURI".
Nikoj nikoga ne te e provokiral,zashtoto ne moze da se provokira provokator.
Blagodari na SHVEDITE, che te prieha da te hrantutiat,zashtoto niamat nikakava polza ot takiva kato tebe,samo da lajat i hapiat rakata kojtao gi hrani.
Blagodari im za tova che oshte si na social i svoboda,vmesto da te priberat na toplo v psihiatriata ili v zatvora.
Ako ne si psihichno bolen,togava si krimi.
Samo edin psihar ili prestapnik moze da zivee na social,kato izpolzva sistemata/SHVEDSKATA/i da sedi po celi dni i noshti,da pishe gadosti i zAplashvanija s presledvane/prokurorsko/i ubiistva.
Tova koeto pravish pada pod udarite na zakona i z tebe bi triabvalo da se zaeme SHVEDSKATA POLICJA,za da te predpazi ot fizichesko samounishtozenie,zashtoto samo tova imash za zapazvane/EDNA OZLOBENA NA VSICHKI ,SKOTSHTINA/.
Ne se sardi na nikogo za mizernoto ti vegetirane,Vinovna e samo proslovutata ti prostashtina i MARZEL,GOLIAM MARZEL.
Ako ne beshe taka ZLOBEN i MARZELIV moze bi shteshe da imash
po dobra sadba.Da uchish i badesh polezen na obshtestvoto,
koeto te hrani,ili pone na sebe si,taj kato si absoliuten EGOCENTRIK s bolna psihika.
Ti si za sazjalenie no ne mozem da ti pomognem.
Vmesto da terorizirash horata i instituciite/prokuratura,amnesti internacional,Bostцm,sepo itn,obarni se kam psihiatrite
te shte ti pomognat.Pri vsichki sluchai ti imash nuzda ot lechenie.

Добави мнение   Мнения:2 1