Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Борисов и старите му приятели
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:25 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
bgshow
06 Дек 2006 01:29
Мнения: 64
От: Bulgaria
Едно е ясно - пред Бате Бройко няма верен ход! Сам се набута между шамарите, но пък не виждам как, а и защо, някой ще се хване да му помага за да излезе от там По мои впечатления не е "успешният кмет на София" - няма реално разрешен проблем!!!! Да не говорим за това, че ако беше убеден в победата си на президентските избори щеше да се кандидатира - ама хем му се искаше, хем не му стискаше. Едва ли има разумен човек, който да се върже на комунистическият му подход
Николай Скаличански
06 Дек 2006 02:12
Мнения: 4,135
От: Germany
весело, да, хареса ми и тази статия. Малко хумор не вреди нали.
starija hush
06 Дек 2006 02:14
Мнения: 5,041
От: United States
С дявол и ченге никои не иска приятелство камоли ортак.
Mexikanski Vozhd
06 Дек 2006 08:02
Мнения: 1,597
От: USA
Бойко? Хубаво име, дава се на вуоменайзери!
Във всяка бедна страна вместо с икономика "елита" се занимава с политика.
Васуки
06 Дек 2006 08:36
Мнения: 3,605
От: India
Мухобойко се навря не на мястото си, не улучи времето за политактивността си, напълно неточно прецени личния си политически потенциал. Това можеше и да се очаква от банкянската кокона. Без плътната медийна защита и положителен пиар, без явната (Гоце) и дискретна подкрепа (другите партии) на политическата "класа" и външните му покровители той нямаше да има и 10% от обявения си рейтинг. Скоро и останалите му заявени приятелчета ще се дръпнат и ще го оставят да се пържи в собствен сос и доста бързо да потъва в ла..ата.
4uka
06 Дек 2006 08:55
Мнения: 3,111
От: Bulgaria
Колеги, нещо да не сте в грешка? Какво му е на ББ и кога да тръгне към властта. Правят си партия, може би грешката му е, че не потърси Ив.Костов да го попита МОЖЕ ЛИ. А пък и ГЕРБ била популистка, какво прави една партия популистка и ЗАЩО за ДСБ никой от журналистите не казва, че е популистка.
баща
06 Дек 2006 09:26
Мнения: 258
От: Bulgaria
Истинската дясна партия е ДСБ.Бодигарда е троянския кон на че червените.
патриарх Никифор
06 Дек 2006 09:30
Мнения: 3,571
От: Vatican City
Истинската дясна партия е ДСБ

Не може да има "дясна" партия водена от треторазряден номенклатурчик - перестройчик с крадлив нрав.
sashkata ot dupniza
06 Дек 2006 09:57
Мнения: 566
От: Bulgaria
Никулден 2003год.Поздрав на всички , които помнят този ден.
Распутин
06 Дек 2006 09:59
Мнения: 2,269
От: Hungary
страшна загуба, сичкото номенклатура, синьо-црвени дудуци и останалата
ченгеджийска пасмина не била уважила събитието.
с това чувство за хумор автора има повече шансове като погребален агент
9101
06 Дек 2006 11:31
Мнения: 5,952
От: Bulgaria
...че Борисов наистина помогна за преизбирането на Първанов, разцепвайки десните...

Такава глупост не бях чувал...
dwaft
06 Дек 2006 12:42
Мнения: 287
От: Bulgaria
Долу данъците! Да живее Бойко Борисов!
Илия Петров 6 Декември 2006 | 11:48

Преди 35 години на 3 декември 1971 г. е приет гербът на комунистическа Република България. Разбира се, това вероятно няма нищо общо с учредяването на Борисовия ГЕРБ. Освен, може би фактът, че неформалният лидер на тази партия е бивш бодигард на Тодор Живков. Но това е най-малкият проблем.

По време на събранието на ГЕРБ бяха изречени толкова много глупости, че единственото обяснение е само едно. Тези хора и лидерът им са се взели толкова насериозно, че си позволяват да говорят всякакви простотии. Защото, иначе няма начин да не те интересува какви ги дрънкаш. Фразите на Борисов – „Вие няма да говорите за президента, за него ще говоря само аз. Ясно, нали”, или „Няма повече да обсъждате", сами по себе си да са достатъчно красноречиви. Да не говорим за интервюто на Цветан Цветанов, в което той казва че „винаги се е чувствал едно цяло с генерала”. Как ли се е чувствал преди да познава Борисов - това никой не знае. Сега се сещам, че едно време неформалният лидер на ГЕРБ каза, че политиците са „лайно, увито в целофан”. Сега той очевидно е вече политик. Въпросът е как се чувства Цветан Цветанов като едно цяло с политика Борисов?!

Учредената партия беше наречена от някои фен клуб, а от други - партия от фюрерски тип, но според мен това е просто една обикновена смешна партия. И най-смешен, разбира се, е нейният председател. Това, че Борисов тръгва от там, където Костов стигна след като пет години беше председател на СДС, е видимо и за неизкушените от политическата ни история. Сега в сравнение с Генерала, Командира прилича на Снежанка.

Силно развитото въображение на Борисов го поставя в центъра на събитията и той очевидно е решил категорично, че политиката в България се върти около него. И днес изглежда съвсем актуално двустишието, което Георги Петканов като министър на вътрешните работи посвети на Бойко Борисов, когато той беше главен секретар на МВР в правителството на НДСВ и ДПС - „Две слънца в небето водят бой - Бойко Борисов и самият той”.
Но най-смешно от всичко е задочният разговор, който Борисов води с Доган от известно време насам. Пак поради вродения си нарцисизъм той си въобразява, че когато лидерът на ДПС каже нещо, то той всъщност го казва на него. Че на кой друг? Борисов така и не разбра, че Доган не е Цветелина Бориславова, за да се впечатлява когато той се прави на мъж. Всъщност, наблягането на ясната му по принцип полова принадлежност е една друга история - също така достатъчно смешна.

Но има и нещо тъжно. Каквото и да мисли за себе си Генерала, на него му предстои едно много трудно откритие - той ще бъде някакъв фактор в българската политика, обаче никога няма да бъде определящият фактор.
И накрая, вярно е че програмите не партиите никой не ги чете, но все пак не останаха незабелязани революционните възгледи на Генерала в областта на данъците. С едно изречение тези възгледи могат да се опишат така -„Долу данъците”. Впрочем, това е лозунг от времето на Френската революция – „Долу данъците. Да живее Париж”.

Предлагам логото на ГЕРБ да бъде по-простичко и разбираемо - „Долу данъците. Да живее Бойко Борисов”.
Распутин
06 Дек 2006 12:51
Мнения: 2,269
От: Hungary
*****

Редактирано от - bot на 06/12/2006 г/ 13:00:41

dwaft
06 Дек 2006 13:04
Мнения: 287
От: Bulgaria
Распуткин, тебе като малък какво са ти правили та си толкова тъп и злобен?!
boby1945
06 Дек 2006 13:14
Мнения: 4,915
От: Bulgaria
Бат Бойко си знае работата! Първо си има як гръб, после не стои мирен и буни блатото постоянно и радва недоволните, догодина ще стане евродепутат, и хептен ще се стъжни на разни "професионални", с извинение, политици от калибъра на Пешо, Ваньо, Симеончо и т.н. А като дойдат парламентарните избори след 3 години, ще се "обгрижат" с бат Сокола, а публиката ще им диша прахта! Щото бат Доган я е учил и я знае практически политиката, а бат Бойко има мерак и я може да я върши! Капиш?
Tazmanetsdiv
06 Дек 2006 13:15
Мнения: 881
От: Bulgaria
Уважаеми господа и госпожи от Форума, скъпи другарки и другари форумци - твърде скучен брой на вестника, човек не може и една интересна тема да зачеше. Скука, скука господа съдебни заседатели.
milcho
06 Дек 2006 13:31
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Еми, то си е за страх, за бат Петьо, па и за Костофф и другите демократцунамита. Просто бат Бой ще ги употреби и ако пребори Доган, ще ги издуха, като оня македонец, дето викал в Ню Йорк, ега ти стандарто, е..ш фъргаш...Ха Ха.
boby1945
06 Дек 2006 13:39
Мнения: 4,915
От: Bulgaria
milcho Оти требе да се преборват с бат Доган? То борбата беше на мода при комунизма "На борба за ... високи добиви, за изпълнение на плана, за победа над..". Сега политиката иска "обгрижване", каза ви бат Доган, ама не щете да четете!!! Ще си седнат на масата, ще си направят хесапа и ще тръгнат напред! А тези разни "десни" и "леви" политици, дето за 18 годин, не я научиха политиката, ще идат на заслужен отдих, я в ВАС, я Обдусмани, я посланници в Тмутаракан, я в БАН академици, че даже професори и доценти, я в университетите професори, я на село артисти, я далаверката ще завъртят, като тези от началото на "прехода" Така е брат, който не се учи няма да сполучи!
RAY
06 Дек 2006 15:23
Мнения: 441
От: Bulgaria
"...А пред десницата са цели две години и половина, за да опитоми новия звяр на популизма..."
Според Буров, правителството в бедна България се "изхабява" максимум за 2 години и половина, а за това време ББ има възможност да натвори много.
Не ангажирам никого с мнението си, но тоя актив, който си прави вече няколко години на гърба на сирачетата, които са имали "честта" да имат загинал родител от с-мата на МВР ме отвращава !
Какво да кажат останалите деца, чийто родители са починали от рак или ПТП ?Те по-малко нещастни ли са ? Техните родители по-малко стойностни ли са ? Тяхната мъка по-малка ли е ? Дали на тях им е по-лесно ?
Или да живеят ПРИВИЛЕГИЙТЕ !
paragraph39
06 Дек 2006 16:31
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Личност на ноември: Волен Сидеров, Иван Костов, Меглена Кунева

06 декември 2006 | 16:29 | Агенция "Фокус"
София. Лидерът на “Атака” Волен Сидеров спечели гласуването в анкетата на Агенция “Фокус” за личност на ноември. Националистът получи 30 % от гласовете на читателите. След него е лидерът на ДСБ Иван Костов с 22 % и еврокомисарят Меглена Кунева с 12 %.
След тях са кметът на столицата Бойко Борисов с 10 % и президентът Георги Първанов с 9 % и други.
Общо 2767 души участваха в анкетата на “Фокус”.
В последните дни обаче в редакцията бяха получени и много писма от читатели, които искаха в анкетата да бъдат включени състезателите от националния отбор по волейбол и техният треньор, които се представиха блестящо на Световното първенство в Япония. Тъй като гласуването вече беше започнало, не успяхме да включим Мартин Стоев и волейболистите в анкетата за личност на месеца, затова пък ги включваме в анкетата за събитие на ноември, независимо, че кулминацията на тяхното представяне бяха спечелените бронзови медали на малкия финал на първенството на 3 декември.


Пейчо Пеев
06 Дек 2006 16:40
Мнения: 9,854
От: Bulgaria
доган, разбирай началниците му, има перфектна машина за гласуване, понятията демократичен и избор са силно преувеличени в районите контролирани от него, а кой е бб, в българия разбираш от това кои са опонентите, сигурно интересното предстои, изхабените кукли не въодушевяват зрелището
Добави мнение   Мнения:25 Страница 1 от 2 1 2 Следваща