Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Ангелов възхищава и тревожи "Енерги"
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:139 Страница 1 от 7 1 2 3 Следваща »
Lowec
24 Юли 2007 00:26
Мнения: 14,522
От: Zimbabwe
ФеодализъмЪт у Лески, си е намбър уан
bibar
24 Юли 2007 08:36
Мнения: 4,019
От: Bulgaria
Нали знай'ш, че к'вото си надробиш - това ще сърбаш!.. Ончо тръгна през главата на всички - шефове, мениджъри, договори... Ми редно е ся всички да минат през неговата!
И недей да се косиш толкова! Най-много още 1-2 седмици и ще му решат проблема. Ще си има голямата заплата, големия отбор, големите цели...
bibar
24 Юли 2007 08:41
Мнения: 4,019
От: Bulgaria
Апропо - що така бегат от кочинката, бе?.. Или викаш "Нормално... Отива да помогне на сателита..."?..
Dokich
24 Юли 2007 09:11
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
От една страна практиката подсказва, че евтиното винаги излиза скъпо. Това за гяволите от Енерги които митичната клауза за 180 000 евро за един наистина класен играч като Ст. Ангелов ги доведе до пълна неадекватност при батковите номера.
От друга, сребролюбието на замесеният играч. Спомнете си култовото изказване на кума при оная шантава пресконференция. За това, че при тях само се внасяло, без да се изнася.
Убеден съм, че и дедерманците и Пелето ако можеха да върнат лентата едва ли биха повторили досегашните си действия. Но късно е либе за китка. Има думата ФИФА. Каквото и да решат там, всички са прекарани. Има ли смисъл да мерим кой с колко.
bgtopidiot
24 Юли 2007 09:18
Мнения: 11,702
От: Bulgaria
ги доведе до пълна неадекватност при батковите номера

Тука съм абсолютно съгласен.
Се едно да си вървят ората спокойно по работа и изведнъж отнекъде дупка изскача некакъв мустакат шишко и почва да им обяснява, че са нацисти, които в същото време са агенти на ЩАЗИ и че щел да ги съди лично президента на Реал Мадрид, който бил добър приятел на шишкото и нямало начин да не убеди футболните централи, че е по-прав в спора за бившия крепостен бурлак на принципа, когато говориш с мен, ще мълчиш.
Няма начин да не се опулят ората, на техно място дори неадекватно бих повикал санитари преди да стане некой сакатлък.
bibar
24 Юли 2007 10:28
Мнения: 4,019
От: Bulgaria
Bgtop, трябва обаче да се има предвид и това, че германците още от самото начало контактуват с играч, който има действащ договор за още 1.5 години /вярно, с клаузата за 180 хил.../, извън трансферния прозорец, с единствената мръснишка мисъл да го откраднат за няколко пари по-малко... Sorry, ама т'ва не е германски отбор! Германският отбор е "Леверкузен": контакт, нормални преговори, договор, играч... Защо "Енерги" не отиде да краде Рангелов от Страсбург, бе?... Те ни имат за втора ръка хора, а после "Що така, бе, Миме?.." Това, което съм писал за Пелето, с пълна сила важи и за "Енерги"! Каквото повикало - такова се обадило!
Съгласен съм, че Батков действа наказателно в случая!.. Жалко за Пелето наистина! Но действайки по този начин, той предварително е бил наясно с възможните пречки и възможни усложнения!
bm1914ls
24 Юли 2007 10:34
Мнения: 6,031
От: Bulgaria
Разбира се, че Батков ще действа наказателно!Едва ли има президент на футболен клуб, който ще действа по друг начин при подобни обстоятелства.
Dokich
24 Юли 2007 10:43
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
bibar, нанесе тежък удар с непредвидими последици доде се спретна да репликирам многоуважаваният ни опонент.
Да добавя. В резултат на своето преднамерено и непроменящо се поведение от самото начало швабите в момента на разположение имат един играч на когато видимо и те го казват направо тази есен няма да могат да разчитат. Гарнирано с неизвестност колко ще се бръкнат за него. Убеден съм, че, нищо лошо в това, когато са видяли митичната освобождаваща клауза с 180 000 евро в нея мозъците им са били размътени. На първо време. Ама после. Левски се дърпат. Те блъфират с мними становища на ФИФА. Какво трябва да прави в този случай Батков. Да отиде на място, да им стисне ръцете и да им каже: "Еваларката ви правя. Прекарахте ме".
Да, аме не. Вижда в действията им неправомерност, организира бързо защитата и като резултат Пелето е на път да бъде аут и от нацтима. Сметките им до тук излизат изцяло без да са питали кръчмаря Батков. С две думи. Ако те бяха погледнали уважително към клуба на Ангелов, досега случаят да е приключил. При всички положения дори и ФИФА да им присъди Ст. Ангелов, ще има санкции и за тях и за Пелето. Сгазиха лука и по това никой не спори вече. Убеден съм, че ако бяха отишли на преговори, с едно незначително увеличение на трансферната сума за играч от класата на Ангелов, СЕГА всички щяха да бъдат доволни. Защото и най-лошата спогодба е по-добра и от най-доброто решение.
bgtopidiot
24 Юли 2007 10:51
Мнения: 11,702
От: Bulgaria
Но действайки по този начин, той предварително е бил наясно с възможните пречки и възможни усложнения

Ами сам си си отговорил на въпроса къде е разликата и защо не се е получило нормално, както с Леверкузен. Не са го пускали, това е простият факт, нужен им е такъв универсален играч, а в същото време е нямало да гушнат тлъсти комисиони, ако го продадат.
Но това май сме го обсъждали доста вече, че да се повтаряме. При това днес нямам идея да търся кой крив, кой прав (имам си мнение и то не се е променило поради наличието на някакви нови опровергаващи го факти) , а просто ми стана смешно как Докича оправдава селяндурското държане на Батков сал заради едната клубна принадлежност към управляваното от него дружество.
bm1914ls
24 Юли 2007 10:59
Мнения: 6,031
От: Bulgaria
Кое е селяндурското държане?Че не дава да го прецакат ли!?Или че това, което прави, пречи на чорбетата да злорадстват?
bgtopidiot
24 Юли 2007 11:02
Мнения: 11,702
От: Bulgaria
посочил съм кое е селяндурското, но ще повторя пак: "нацисти" и "щази" при подобен юридически спор е напълно достатъчно, за който и да е възпитан човек да спре да се ръкува с господина. Той се води де юре собственик на ФК "Левски" и съответно държането му петни не толкова него, колкото името на клуба. Като запалянко може и да пцуе германците, но като собственик трябва да държи ниво.
bm1914ls
24 Юли 2007 11:14
Мнения: 6,031
От: Bulgaria
Чакай малко!Да си чул думичката "нацисти"!?Батков само каза, че годината не 42-а за да си правят каквото си искат.Да виждаш нещо невярно в това!?А че германците, и то особено източните са нацисти-за това не може дори да се спори.Имам достатъчно лични впечатления за тях.Помня как пред гарата в Ерфурт един еднокрак ветеран, закичен с два бойни ордена от Втората световна, провокираше две съветски войничета, които се чудеха какво да правят, а минувачите умираха от кеф.Между другото пак от този район е и вица за микровълновата печка, но ще се въздържа да го разкажа, защото току-виж Бот решил да се намеси.
bgtopidiot
24 Юли 2007 11:27
Мнения: 11,702
От: Bulgaria
bm1914, имам да довърша спешно една работа тука, но по-късничко ще ти пусна разпечатка, ако не си намерил дотогава.
Но алюзията с нацисткия режим бе 100%-ва за всеки немец. А ако Батков се е изразил неясно и е нямал предвид това, което се разбра, то за един юрист това е още по-позорно да не си мери думите или те да съдържат друг смисъл от този, който е искал той.
bm1914ls
24 Юли 2007 11:46
Мнения: 6,031
От: Bulgaria
Аз пък не виждам нищо ненормално в думите на Батков!Извинявай, ама от Котбус постъпиха точно като нацисти-намериха формален повод да вземат това, което искат, без да проявят капка уважение към клуба на Ангелов и към правилата на ФИФА, без дори да се направят, че ги зачитат!И отгоре на всичко искат от ФИФА да ги защити, пишат простотии от рода на, че станислав и семейството му били заплашвани и т.н.Тези действия да ти напомнят някои исторически събития.Алюзията с нацисткия режим в думите на Батков е налице, но и действията на "Енерги" също са типично нацистки, колкото и да пищят като ущипана девойка!Така, че според мен Батков няма за какво да се отрича от думите си!
bgtopidiot
24 Юли 2007 11:53
Мнения: 11,702
От: Bulgaria
Начи, разбери ме правилно, абсурд е да обсъждам с теб и то в спортен форум характеристиките на нацизма. Какво е нацизъм и какво е нацист примерно питай от Чичо Д-р - той, доколкото помня е единственият, който си е казал в този форум, че е такъв (и старият хъш говореше нещо за легионите, ма си е симпатично старче и не ми се вярва) .
Аз само казвам, че собственик на футболен клуб се държи селяндурски, с което излага и клуба си, и професията си. Дали Енерги са нацисти или не може да си плямпаме ти и аз, но не и той, това ми е тезата. И дори за нас е спорно..., ако си забелязал, например, аз никога не употребявам думата "говеда" по отношение на левскари (в която и да е моя ипостас - уточнението е за Докича )
bm1914ls
24 Юли 2007 11:55
Мнения: 6,031
От: Bulgaria
Та значи държали се дедероните като нацита, Батков им го е казал в очите и хайде обидени били, да им се извиняваме!Защо?
bgtopidiot
24 Юли 2007 12:00
Мнения: 11,702
От: Bulgaria
Ми въпрос на възпитание е, а не че е задължително. Държал си се просташки (за нация като германците ацизмът все още е комплекс, не става въпрос за малоумните пънкари, идващи на орди от германските села в Литвинов да пеят песни и да гонят чехкини бесни) - извини се. То Батков им се извини де, амо извинението му беше по-зле и от изказването, не го разбрали правилно, разбирашши..
bm1914ls
24 Юли 2007 12:15
Мнения: 6,031
От: Bulgaria
Извинявай, но не мисля, че си прав!Трябва ли защото сме възпитани да се оставяме да ни мачкат?Значи, понеже имали комплекс за вина/но този комплекс не им пречи да постъпват по същия начин, както през 42-а/да си мълчим и да подложим и другата буза!?
bgtopidiot
24 Юли 2007 12:18
Мнения: 11,702
От: Bulgaria
Кога пък съм казал, че трябва да се оставяте да ви мачкат?
Имаш проблем - обърни се към съответната комисия, арбитража и съда и си защитавай правата, а не се прави на бай Ганьо.
bm1914ls
24 Юли 2007 12:22
Мнения: 6,031
От: Bulgaria
Нали това направихме!Още на 18 юни!Но словесните престрелки започнаха от Котбус, не от Левски.Спомни си откровените лъжи и преиначавани факти, които бяха публикувани и тиражирани.Защо и те не се извинят!?
Dokich
24 Юли 2007 12:24
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
bgtopidiot, май наистина в този случай искаш на 100% да си оправдаеш ника
Разбери, при подобни истории каквото повикало, такова се обадило. Батков да не е луд да не възползва от неправомерните действия на тъпите шваби. Тях лакомията вече им изяде малко или повече главата. Пак да напомня фактите, защото твоето е белетристика и неизживяна болка от така предричаното от вас "крушение" следствие на "гафа" на Левски.
В момента, Пелето им излиза много повече от въжделените 180 000 евро. Кариерата му тази есен е прецакана. Не се знае какво в края на краищата ФИФА ще отсъди. Ако бяха се отзовали на поканата за среща на Левски нямаше да има и такива реакции на Батков. Какво правиха насреша от самото начало те. Блъфиране с мними становища на ФИФА-факт. Лъжи, че Пелето бил изтощен от Левски. Само след седмица се оказа, че е бил в перфектно състояние. Как един играч се възстановява и от лоша кондиция минава в супер за толкова кратко време. Мнимите заплахи за Станислав и семейството. Какво поведение ти би одобрил от страна на Батков? Батков защитава клуба си и своето его. Та, подчертавам и пак го повтарям защото навикът ти да четеш избирателно и манипулативно не е само по този случай, това е поведението на дедерманците е от самото начало. Извиване на ръце, дълбоко неуважение на другата страна, лъжи, блъфове и т.н. Е, Батков кво да праи тогава. Хак им е това поведение и дано, защото го заслужават напълно се набутат още. Съжалявам само за Пелето, ама лакомо дупе, глава затрива.
Толкоз от мене. Каквото има, казах го. Като българин и левскар подкрепям изцяло Батков. Не се срамувам ни най-малко от него в конкретният случай. Да се срамуват тези които търсят дивиденти срещу Левски защитавайки едни чуждоземни мизерници.
Добави мнение   Мнения:139 Страница 1 от 7 1 2 3 Следваща »