Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
И август ще бъде с рекордни жеги като юли
Добави мнение   Мнения:4 1
angelioto
24 Юли 2007 12:05
Мнения: 272
От: Bulgaria
Дай боже, Латин Латинов да е сбъркал, че и август ще е такова чудо като юли! Не се живее в такава жега! Пък разправят, че африканците били мързеливи! Ами кой може да се мръдне да направи нещо на открито в България през жегата-всички са се изпокрили на сянка или на климатик!
gabito
24 Юли 2007 15:58
Мнения: 695
От: Bulgaria
Да, нали имаше някакво изследване защо северните народи са по-работливи. На кой му се бачка в тоя пек, камо ли да си размърда мозъка.... Затова сме по-умни от гърци, испанци италианци!
Станимир
24 Юли 2007 18:08
Мнения: 495
От: Bulgaria
Обикновено прогнозите на синоптиците в повечето случаи се оказват точни. Така, че не ми се вярва да е сбъркал Латин Латинов!
Zaq
24 Юли 2007 21:36
Мнения: 1,511
От: Bulgaria
Молим НАТО за помощ
Апел за помощ до Евроатлантическия координационен център при кризи, ЕС и Руската федерация е пратила България. Това обяви вчера шефът на Гражданска защита инж. Андрей Иванов. Инициативата е на министрите Емел Етем и Румен Петков.
От Германия обаче попитали дали страната ни може да заплати помощта. За сметка на това споразумението ни с Русия предвижда ние да доставим само вода и гориво. Останалите разходи се поемат от Москва. Предложения за съвместна дейност са отправили Австрия, Турция и Испания.
Добави мнение   Мнения:4 1