Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Брюксел умува над финансови санкции за България
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:34 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
Mladya hqsh
24 Май 2008 00:42
Мнения: 7,050
От: Bulgaria
Заглавието и подзаглавието твърдят нещо, което пък самото съдържание на материала опровергава???
VOCI
24 Май 2008 01:51
Мнения: 28,177
От: Antigua and Barbuda
"....най-сериозно безпокойство в Брюксел предизвиква предполагаемата връзка между т. нар. стара гвардия отпреди 1989 г., руските бизнес интереси и организираната престъпност."

Който си мисли че ония в ЕС са балъци - дупе го лАже.
Mladya hqsh , остави материала - паре нема да дойдат .
И нещата вървят към обратно кихане.
КОСТАДИНКА ИВАНОВА
24 Май 2008 02:13
Мнения: 12,799
От: Bulgaria
VOCI, бихте ли коментирали следния ФАКТ
.. от 1, 5 години ЕС изисква от България това, което Атака също иска и се бори от 3 години
В същото време ЕС предпочита тройната коалиция и заедно с нея громят Атака
..та, въпросът ми е - знаят ли в ЕС какво изобщо искат?
.. и как си го представят - хем европейски правила, хем потомците на камунягите да ги прилагат
.. е нема такъв филм... макар на всички да е ясно двуличието на ЕС и САЩ, които предпочетоха червената мафия, вместо червената армия
Какво изобщо иска ЕС от България, след като са напълно наясно, че камунистическата мафия е узурпирала властта на 100% и че ТЯ /камунистическата мафия/ друга не може да бъде и друго не може да прави
VOCI
24 Май 2008 02:35
Мнения: 28,177
От: Antigua and Barbuda
КОСТАДИНКА ИВАНОВА , коментарът по въпроса Ви : Да , ония от ЕС знаят много добре какво искат и как да си го получат. Затвориха ни безопасната АЕЦ , например. А американците получиха българско пушечно месо и бази без пари .
След като намират начин да се договарят с колониалната администрация, туй че тя ( администрацията ) е съставена изключително от наследници на комунистическио режим тях ХИЧ не ги бърка. Ако ще човекоядци да са на власт в България - нали ще ядат местните , не техните .
Това че са им дали картбланш да се вихрят безнаказано на местна територия , ОБАЧЕ съвсем не означава че ще ги пуснат да цоцат от парите на европейските данъкоплатци. Те тука нашите дебелогъзи червенотиквеници яко нагазиха лука и сега ги чакат санкции по всички финансови въпроси + чегарене по темата " правосъдие". Надушвам , обаче , обрат в отночението към България. Както се изцепи преди време Хърсев - нарочили са ги за " момчета за бой ". Срокът на лиценза за дерибействане на дечицата на ЦК май изтича.
Нютон
24 Май 2008 05:08
Мнения: 485
От: Bulgaria
На нашата червено-синя мафия, хич не и пука, че щели да блокират 500 милиона Евро, след като не и мигна окото да саботира Магистрала Тракия от което днес по изчисления се разбира че сме загубили близо 8 милиарда Евро.Почти колкото държавния дълг.Интересно, ако сега решат да се построи детска болница, колко ще струва, след като се оказа, че само на Пирогов да се закупи съвременна медецинска апаратура , ще са нужни 50 милиона Евро.Търсят къде е мафията, ами веднага ще е намерят там където се извършиха саботажите:>в Народното Събрание и в медиите.Самия Станишев взимаше учаетие с речите си срешу построяването на Магистралата, детската болница, АЕЦ Беляне, Дунав мост и т.н..Кой плащаше на медиите да манипулират обществото в помощт на мафията? Не може мафията да докара държавата до загуби с десетки милиарди Евро и... Статистиката да не отчете факта сега, че "Само за миналата година отчетената инфлация е 12.5%. Сумарната инфлация от 2005 до края на 2008 г. се очаква да надхвърли 25%. С оглед на тези цифри резонен е въпросът какво получават в крайна сметка пенсионерите, след като покупателната им способност през 2005 г. е била по-голяма от сегашната."
Като си напънеш памета, ще си спомниш, че Олиото през 2005г.беше 1, 85лв.а сега е 4лв.Ако още малко се напънеш и ще ти се поиска да се само бичуваш, че пак си гласувал за старите си душмани.Тъй като, на много им е блокирал Чипа, сега ще ни бичува бавно и продължително Брюксел.
StelaArtois
24 Май 2008 05:36
Мнения: 269
От: Bulgaria
КОСТАДИНКА ИВАНОВА, Вие наистина ли си мислите, че Атака ще оправи нещата? Нямам нищо против националистите, обаче нищо крайно не е хубаво. Много сте наивна ако си въобразявате, че Волен Сидеров е чиста вода ненапита и че наистина може да дойде на власт. Аз лично за себе си знам, че не бих гласувала за такъв човек, поради причини, които няма да изтъкна тук, понеже във форума има хора, които възприемат всяка критика към любимия им фюрер като лична обида.
Корупцията във властта няма да спре в близките години. Нещата трябва много да се влошат преди да се оправят.
Gasparini
24 Май 2008 05:55
Мнения: 4,425
От: Germany
Ми сега??? Обидените камуняци да не свърнат към ОНД-то????
Ма там Путя все опоскал, останале сал блондинки и хайвер....
Kotka
24 Май 2008 06:04
Мнения: 13,187
От: Aruba
Въобще не се заблуждавайте, че Брюк Селските ги е еня тука да правим пари и бизнес. Това което искат Брюк Селските да имат тотален контрол и само техни хора на важните места. Що се отнася до кьор фишека:"предполагаемата връзка между т. нар. стара гвардия отпреди 1989 г., руските бизнес интереси".
Та ние сме в ЕС от 1 година, нали не си мислите, че тези с руските бизнес интереси са останали на парите на ЕС. Тия от 20г. не са спирали да въртят и правят пари. Освен това тези с руските бизнес интереси са предимно в енергийния сектор , туризма и преди в селското стопанство (което се ликвидира от Ибан Костов). Та тези с руските бизнес интереси въобще не са опряли до нещастните Брюк Селски финанси. ха ха[/i][/b]
8krak
24 Май 2008 06:49
Мнения: 239
От: Bulgaria
Гледайте само как се хаби енергия и място във вестника - няколко часа след съобщението на Ройтерс, Европейската комисия официално го е опровергала.
По-добре да си говорим за празника.
Честит празник на всички![/b]
alin
24 Май 2008 07:56
Мнения: 10,233
От: Bulgaria
Не е новина. Даже и да отпуснат парите, те пак няма да стигнат до България, а само до някои българи. Трима-четирима на брой.
San De Cannes
24 Май 2008 08:05
Мнения: 2,778
От: United States
Кратко писмо до форума и Бот.
Дргаи форумци, познати и непознати, близки и далечни, българи и такива които не се чувстват толкова съпричастни към нашата си родина , драги ни Бот , Честит празник на българската и славянска, донякъде, писменост и култура ! Писменост поднесена ни като безценен дар от двама братя, Кирил и Методий, и техните ученици Климент, Наум, Ангеларий и Сава .
Писменост дала началото на нещо много важно и затвърдила нещо, без което днес нямаше да има и нашата мъничка България - писменост дала ни възможност да се докоснем до познанието , да обогатим и развием културата си и ... запазила езика ни. Не само тези два елемента са необхоодими за образуването и запазването на една нация и държава , а също така общи граници , обща религия , пазар, култура, обичаи , военна организираност ... но без тях би било невъзможно някак си ... без тези два компонента нямаше да я има тази спойка за да съществува и днес една от първите държави в съвреммената история на света който познаваме.
Искам да пожелая много здраве и щастие на всички вас , вашите родители, роднини, прители и всички добри хора които познавате или не ... и да помоля за възстановяването на една справедливост . Виждам, че ги няма вече някои от форумците ... Чичо Доктор, Хасан, хуна не съм го мяркал , мечо го отнесе заради мен по едно време ... и сигурно има и други наши познайници за които сега не мога да се сетя и си мисля ... с какво заслужиха толкова за да им е забранено да пишат тук , когато толкова много други хора могат ? Клавиатурата ми ми създава проблеми, затова ще съм кратичък . Никой не е по-малко българин от тез момци и моми, ако има сред тях и такива, нито ние сме по-голями от тях ! Ако причините са мутренско политически, направо ни гокажи, Бот....иначе , не разбирам за какво става въпрос, ако не за България!
Това е, друго няма. Ако тези хора няма да имат достъп , тогава ме отрежи и мен. Криво ляво , ще я караме без участие в този форум , но не смятам , че тези форумци за по-малко българи от останлите !
Благодаря и се извинявам за писането с калпавата си клавиатура !

Редактирано от - San De Cannes на 24/5/2008 г/ 09:26:34

Gasparini
24 Май 2008 08:17
Мнения: 4,425
От: Germany
големи гяволета туй руските дудуци, ма пейзанските им номера в ЕС не вървят...
Бармалей
24 Май 2008 08:31
Мнения: 15,926
От: Bulgaria
Една добавка вкратце Полинезиецо - Свети Седмочисленици са...Дано случайно да си пропуснал св. Горазд...Чвстит празник на всички пишещи и говорещи на Кирилица и от мен...

_____________________________________ _________________________________________


Лъжата, която прилича на истина, не е по- добра от истината, която прилича на лъжа - <Кабус Наме>
sofeto
24 Май 2008 08:37
Мнения: 1,695
От: Bulgaria
Kолкото може по жестоки санкции от страна на ЕС иначе хидрата няма да се оттегли сама. За съжаление един болшевик го е казъл но важи с пълна сила за нас-"колкото по зле толкоз по добре"!

А на всички честит най български празник и върви народе възродени
Stranger
24 Май 2008 10:19
Мнения: 2,674
От: Bulgaria
Тази тема стана като :... "един поп имал кученце , то... "
Ако нашите "отговорни фактори" имаха честта на японските самураи - щяхме да отанем без управление.

Редактирано от - Stranger на 24/5/2008 г/ 10:30:47

Hugin
24 Май 2008 10:34
Мнения: 8,461
От: Bulgaria
"предполагаемата връзка между т. нар. стара гвардия отпреди 1989 г., руските бизнес интереси и организираната престъпност"
т.е. агентурата на КГБ в България,
кагебистите с интереси в България,
и създадената и контролирана от тях криминална армия
Ми то съвсем като преди 9 септември.
Остава бандитите да приемат официално името ОФ.
СДС ще играе ролята на БЗНС-то.
Джон Ленин
24 Май 2008 11:20
Мнения: 562
От: Bulgaria
Я не сакам да имам достъп до европейските фондове, я сакам ОНИ да немат.
Gasparini
24 Май 2008 11:27
Мнения: 4,425
От: Germany
ако ОНИ са камуняците, сакам.... нека гепат рубли в ОНД-то...
Джон Ленин
24 Май 2008 11:32
Мнения: 562
От: Bulgaria
На всички: Честит празник и върви народе Възмутени!!! Към светли...и така наНАтатък.
Kapitanot
24 Май 2008 11:43
Мнения: 2,271
От: Burundi
"Аз мога да гарантирам, че правителството ще направи всичко, за да осигури ефективност и прозрачност при използването на средствата", изтъкна той

Винаги се чудя, с какви очи Станишев и Ко. ходят на официални срещи на ЕУ? Не се ли запитват, какво останалите представители мислят за тях и си шушукат, след като тея влязът в залата?
- А, ето ги и некадърниците от България... Или:
- А, ето ги и корумпираните покровители и членове на мафията...
- Тея за нищо ги няма

А Станишев и Ко. горди и наперени... СРАМЕТЕ СЕ!

Редактирано от - Kapitanot на 24/5/2008 г/ 11:46:00

HPL1706
24 Май 2008 12:02
Мнения: 140
От: Bulgaria
Винаги когато дойдат БКП тата на власт все се опитват да контролират нещата - т.е. цените, а по този начин създадат възможност за далавера на определени кръгове. Това май го правят нарочно за ОБЛАГОДЕТАЛСТВАНЕ.
Не може в БГ олиото, бензина кашкавала и ред други продукти да са по скъпи от ЕС, а на всичко отгоре да ни обеждават, че въпреки това цените са по ниски от европейските.
А за корупцията - то стана нарицателно и нещо нормално. И да не говорим повече - щото нема смисъл. След като морала в политиката го няма - нищо хубаво не ни очаква. А от друга страна след като се говорят лоши неща за партията за която сме гласували - отиваме пак да гласуваме за нея???!!! Какво да очакваме.
Добави мнение   Мнения:34 Страница 1 от 2 1 2 Следваща