Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Парламентът сложи край на безмитния бизнес
Добави мнение   Мнения:7 1
nilevi
24 Май 2008 00:46
Мнения: 4
От: Bulgaria
Трябваше "господарите им от Америка" да им щракнат с пръсти да та клекнат ДСБ и да видят че безмитните магазини са източник на контрабанда.


Карамфилов
24 Май 2008 01:56
Мнения: 2,535
От: Bulgaria
А бе тоя парламент все повече ми заприличва на Народното събрание от началото на 90-та, когато пак така, под натиск, отстъпваше рубеж след рубеж. Тогава се отстъпваше от политическия монопол (член 1-ви, деполитизация, ППО и т.н.), а сега - от мафиотските обръчи.
За съжаление аналогията е само дотук, защото тогава натискът идваше от самата България, а сега - отвън. Народът спи, а в останалото време гледа сеир.
Чакаме, впрочем, познатата агитка да задудне за мръсните европейци и американци, дето, кажи-речи са ни поробили.
Aroniev
24 Май 2008 06:43
Мнения: 35
От: Bulgaria
По голямо самопризнание на една държава че неможе да се справи с корупцията -НЯМА на света...!!Магазините били источник на корупция....ами хванете ги де.....Та то по тая логика трябва да закрием и съдебната система...и МВР...и прокуратура...аабе я подобре да закрием направо и БЪЛГАРИЯ...Кво ще кажете господа АМЕРИКАНЦИ???????

B.V.L
tupakmango
24 Май 2008 14:00
Мнения: 6,736
От: Bulgaria
Не моем с дуднене да заглушим "първите" флигорни!
GeorgiM
24 Май 2008 14:40
Мнения: 14
От: Bulgaria
Абсолютно правилно решение беше взето и то още от преди доста време.Това, че някакви измислени партии се опъваха, не значи, че западните господари отново са ни продиктували какво да правим.
UNIVERS
24 Май 2008 22:22
Мнения: 5,614
От: Bulgaria
Честит празник, вестник "Сега" ! Честит 9-ти септември. Така се експроприира лиценз и имоти, градени с години пазари - щом казват съветските, пърдом задокеанските другари.След АЕЦ, безмитната, а утре и твоя бизнес, стига да е интересен на другарите.Заради глобалното затопляне, може би.
Най- накрая казвате. Ама май...
Утре като ги видите в ръцете на послушковците на Голям батко и в децата на старата БКП номенклатура - тогава всички ще са в бяло, нали?
Ако разбира се Турция и Гърция не стигнат до подмолно спорузамение с верния си съюзник - иначе цялата помия за какво беше срещу тези оператори. Заради Косово - едва ли ....Май, а?
Къде са им доказателствата - фирми, лице, факти.Общи бля-бля.. Вземете им лицензите, но да разсипваш цял един пазар...Това , че кретени купуват от женския пазар "цигари от фришоповете" на цена 2лв - Боро, когато съшото струва в обекта 2.20, доказва, че само такива малоумници се вързват на помията изливана от БКП- колониални. Кой луд ще продава през 1-2 ръце на по -ниска цена на вътрешния пазар. Да спрат карго контрабандата, затегнат митници и гранични, изритат куфарни, а не да прехвърлят от болна на здрава.
Ами да затворят и митници, гранична, болници, пътища - там поне има факти, дела, осъдени.
Sultan
24 Май 2008 22:33
Мнения: 1,478
От: Bulgaria
Да беше сложил край на офшорния бизнес първо на първо!!
Добави мнение   Мнения:7 1