Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Бандити стреляха по жена на спирка в Бургас
Добави мнение   Мнения:2 1
paragraph39
26 Юли 2008 05:46
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
/:/ "...Една от версиите, по които се работи, е, че стрелбата е дело на расисти. Султанка е от ромски произход, а недалеч от затвора, точно до стадион "Черноморец", има два офиса на националисти..."
......................................... ......................................... ....................................
Че какво задължително общо има между "расисти" и "националисти"- в България, при това!??
В България циганите НЕ са "външни", НЕ са "чужденци", нито са от различна от на българите Расата - значи, НЕ може да става въпрос за "национализъм"/"КСЕНОФОБИЯ"/ спрямо българските Граждани от цигански етнос, нали! Циганите, също както българите, турците, евреите, арменците, гърците, руснаците, виетнамците и прочие Граждани на Република България, са част/НЕделима, при това!/ от българската Нация! Тогава за какъв Национализъм шикалкавите и МАНИПУЛИРАТЕ, бе?!? Туй да не ви е Западната /бивша империална и колониална/ Европа- където Нациите включват "чужденци" от бившите колонии и от бившите държави от Империите?! В България "Национализмът" е ПАТРИОТИЗЪМ -и е насочен срещу антибългарски външни сили и интереси/ и мекеретата им в България/, а НЕ срещу "чужденци" в България!
Дори и патриотичната/"националистическата"/ Партия "Атака" НЕ е срещу българските Граждани от цигански или турски етнос, например, а е срещу Привилегиите за тези етноси-т.е., Партия "Атака" е за РАВЕНСТВО в Правата и за никакви Привилегии на български Граждани, основани на етническата им Принадлежност или Самоопределение! А това си е в основата на Демокрацията, нали-сиреч, Партия "Атака" е най-демократичната Партия в България и няма нищо общо със западноевропейския "Национализъм" и Расизъм, каквото някой се опитват да внушават и манипулират относно Партия "Атака"! КАЗАХ!
Snoop Dog
26 Юли 2008 16:51
Мнения: 532
От: Bulgaria
Жалък опит за предизборен ритник по Атака от страна на Султан(к)ите и Доганите.... Смешни сте турски клоуни
Добави мнение   Мнения:2 1