Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
София започна съдебна война по аферата "Драшков"
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:23 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
boby1945
08 Окт 2008 21:12
Мнения: 4,915
От: Bulgaria
След дъжд качулка!! Парите са завъртени, а вие сега подскачайте колкото си искате!
А дали е фалшив подписът на бат бойко предстои да се установи! Нал тъй господа журналисти? или вие и без графологическа експертиза ги разбирате тези работи? А може и на Драшков подписа да е фалшив, а може би Драшков въобще няма баба?
Тънката лайсна
08 Окт 2008 21:41
Мнения: 7,756
От: Bulgaria
От тази история може да се очаква всякакво развитие, включително неочаквани обрати. Нека не изпадаме в еуфорията, в която се намират българските политици и журналисти. Напоследък те раздават правосъдие прекалено лесно, нали наближават избори. Необходимо е да се мобилизира електоратът.
BGRED
08 Окт 2008 22:06
Мнения: 192
От: Bulgaria
"И нотариусът Емануил Каракашев, и фирма "Симеон-2" твърдят, че в действията им няма нищо нередно и не е имало как да установят фалшификата." Да бе всички ви вярваме, особенно на нотариуса.Поредната далавера с общински имот в София.Дано да има виновни и наказани иначе пак кофти доклади от Еуропата и спиране на някви фондове.
Gan(ю)гоТрий
08 Окт 2008 22:09
Мнения: 20,679
От: Bulgaria
Абе, никой не казва колко евро върви услугата "фалшиф бойкоф подпис", фалшиф докИмент от разбойническата агенция по вписвания, ужким кьораФ неграмотен нотариус(лява ръка - десен джоб). М'чи тия хора са си оправили живота за един ден. А бай Тошо как щеше да ги опъне на Белене..
daman
08 Окт 2008 23:58
Мнения: 199
От: Bulgaria
разликата между заплащането нотариус:доктор в България и САЩ e 200 пъти
Натиснете тук
И пак не им стига на нотариусчетата, трябва да крадат докато се задавят
Барон Портокал
09 Окт 2008 01:08
Мнения: 421
От: Bulgaria
Една друга фирма - Симеон II - открадна много повече декари, ама нейсе ...
Cruella de Vil
09 Окт 2008 10:33
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
Апетитните 14 дка в кв. "Стрелбище" са публична общинска собственост и се оказаха притежание на Петър Драшков, брат на зам.-шефа на ДАНС Иван Драшков.

И каква излезе тя? Всичките по роднинска линия като свински черва. А ние може да си чакаме ДАНС да се заеме наистина с борба срещу корупцията!?
Weed361
09 Окт 2008 10:46
Мнения: 4,842
От: Bulgaria
Ето едно съобщение от друг вестник - дори само от това се вижда, че в България изобщо няма съдебна система: "За по-малко от две години Германия осъди местните участници в аферата с източването на 7 млн. евро от българската програма САПАРД. Областният съд в Аугсбург произнесе една ефективна и една условна присъда на двамата германски граждани, участвали в схемата. Тя беше разкрита от Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ), която посочи за български участници наречената от службата група "Марио Николов - Людмил Стойков". В България доказателства за бившия собственик на курорта Дюни и на "Стомана"-Перник, Стойков за измамата по САПАРД не бяха намерени"
letec55
09 Окт 2008 11:29
Мнения: 10,701
От: Bulgaria
Нотариусът казва, че "не е имало как да установят фалшификата". Аз му вярвам! У нас всяка администрация си работи сама за себе си и нищо не може да се разбере или провери в реално време. Трябва да напишеш писмо. Никакъв реален обмен на информация между заинтересовани ведомства! Е как да ги провери!? (не че в случая е искал! Но някой може и да иска, има и съвестни нотариуси...) Затова пък сега удобно твърди, че не е имало как да ги провери! Днес по форума някой питаше къде е Хари Потър. Е ми в Министерството на държавната администрация и административната реформа! Как звучи, а! Ама какво прави? Харчи пари без видим резултат. Нали трябваше да има електронно правителство? Хюлед Пакард взе 4-5 млн. за това. Къде е това "електронно провителство"? Пълен батак!
hamer
09 Окт 2008 12:05
Мнения: 10,867
От: Bulgaria
Май всички капиталисти у нас ще се окажат назначени.
Енчо
09 Окт 2008 12:09
Мнения: 1,199
От: Bulgaria
Оказа се, че синът му на този притежава цял квартал...

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=144 476&srcpos=1
konserva
09 Окт 2008 12:39
Мнения: 1
От: Bulgaria
А б е к о й т о п о з н а в а П е т ъ р Д р а ж к о в з н а е , ч е н е е п р о с т и с и е в ъ р з а л г а щ и т е
chown
09 Окт 2008 13:13
Мнения: 3,062
От: Bulgaria
Иван Драшков-син , на 25 г. притежавал 160 апартамента-тия продължават да гробокопаят капитализъма, ама само българския..
mechi
09 Окт 2008 13:34
Мнения: 792
От: Bulgaria
И още
mitkog
09 Окт 2008 14:32
Мнения: 5,063
От: Bulgaria
Ех значи ма и завистливи, лоши, и неевропейски хора сме това българите.

Вий какво искате сиа и ривете - не може да ви разбере човек направо. Синът му бил имал - ми какво искате да няма ли ? Момчето се е хванало четене, учене , бачкане, спестяване, скитане в чужбина, работа в макдоналдс. едно друго - абе не става само с ядене бе - толкоз ли време не разбрахте бре хора??
нещата са толкоз прости - гад доидите в софия нали искате някъде да живувате и някои трябва да го построи това така ли е ?? ми така е - човека риск влиза главата си залага зарад вас пък то гнъсни слухове и сплетни - направо ужас.
Пък и брат му какво лошо е направил ? от къде да знае че не точно бойко я подписал таз продажба а ? сигурация просто един ден се е самопоявил на бюрото му тоз лист и кат се обадил в общината там са потвърдили - не е лош човеко недейте така.
mitkog
09 Окт 2008 14:35
Мнения: 5,063
От: Bulgaria
И да не забравяме - това са стройтелите на съвременна българия - ножите бригадири и пионери. Без подобни двигатели на икономическата мисъл сме осъдени на спад, глад и мизерия - не завиждайте а поклон доземи и ръка да се целива трябва.
И не на последно място - яжте повече домати и не се кахарете с на големеца трудностите - щот които занича в чуждата паничка неговата празна седи!
mitkog
09 Окт 2008 16:05
Мнения: 5,063
От: Bulgaria
ММинистерският съвет взе решение за освобождаване на Иван Драшков от длъжността заместник-председател на Държавната агенция "Национална сигурност".

Редактирано от - mitkog на 09/10/2008 г/ 16:06:23

Петко Фенерски
09 Окт 2008 16:34
Мнения: 806
От: Bulgaria
От форума на dnes.bg
-------------------
Иван Драшков-син (25 г.) продава 160 апартамента

Името на зам.-председателя на ДАНС Иван Драшков е на път да бъде замесено в нов скандал, след като стана ясно, че брат му Петър Драшков е закупил от Столична община 14 дка в кв. "Стрелбище" при незаконна сделка.
25-годишният Иван Драшков-син е инвеститор на жилищния комплекс "Езерото" в столичния квартал "Дружба" и собственик на 160 чисто нови апартамента, установи проверка на БГНЕС.
Скандалният факт показва, че Иван е мултимилионер. Инвеститор на суперлуксозния комплекс от затворен тип до езерото в квартал "Дружба" е фирма "Ай Ти Ди Груп", чийто едноличен собственик е Иван Иванов Драшков, показва проверка във фирмените регистри ДАКСИ и АПИС. „Да, фирмата е моя и аз съм син на Иван Драшков“, потвърди собственикът на „Ай Ти Ди“ ЕООД.
Драшков-син допълни, че финансирането на обекта е чрез 100% банкови заеми.
„Вижте господине, аз съм на 25 г., завършил съм в чужбина, работя от много дълго време и това не ми е първата инвестиция или първият бизнес. Всяка една спекулация по тази въпрос ще навреди на мен и на моята фирма. Аз съм човек отделен, имам американски партньори, имам европейски партньори и по никакъв начин не искам спекулации в медиите, тъй като очаквам делегация от чужбина и това ще навреди на имиджа ми“, заявява Иван Драшков–младши пред БГНЕС.
Една част от апартаментите в „Езерото“ вече са продадени. В момента има трудност на пазара, обясни Драшков–младши. Фирмата- собственик е регистрирана на 27 януари 2007 г. в Софийски градски съд. Адресната й регистрация е на столичната ул. Жолио Кюри" в кв. "Изток". Предметът на дейност на "Ай Ти Ди Груп" е "друга търговия на едро" - в случая търговия на едро с нови апартаменти в комплекса в ж.к. "Дружба".
Жилищният комплекс на наследника на зам.-председателя на ДАНС се състои от две сгради с общо 160 апартамента, 38 офиса и магазина. Сградите имат по пет входа с по пет жилищни етажа, партерен и покривен терасовиден етаж. Общият брой на подземните гаражи е 110. Цената на едно жилище е 850 EUR /кв.м - без довършителни работи и 950 EUR/ кв.м.- с довършване.
Строителството и търговията с имоти далеч не е единственото бизнес начинание на 25-годишния бизнесмен. Той съсобственик и на "Вива груп" ООД, която също се занимава с търговия на едро, сочи справка във фирмените регистри. Тук съдружник на Иван Драшков е роденият през 1934 г. Янко Спасов Терзийски. Освен в недвижими имоти, синът на зам.-председателя на ДАНС отглежда и едър рогат добитък. Иван Драшков едноличен собственик и на „Годечмилк ЕООД“.

ЩО Е ДАНС?

Та имал ли е Първанов (Гоце) някаква мансарда или нямал?

hamer
09 Окт 2008 16:45
Мнения: 10,867
От: Bulgaria
Онзи Петър Драшков във фалшивата сделка за имота в Стрелбище не е ли братовчед, а не брат? Лично сутринта по телевизията ли беше или по радиото той говори по телефона и подчерта, че е първи братовчед, а не брат.
кормиснош
09 Окт 2008 17:31
Мнения: 2,010
От: Uganda
Аре форумните "куки", забърквайте помията и идвайте да гасите пожара на народната лИбоФ, егати фамилийката, да ти е "Дражко" да въртиш бизнес по тоз начин....
25 годишният Иван Драшков - син на генерала е инвеститор на жилищния комплекс "Езерото" в столичния квартал "Дружба" и собственик на 160 чисто нови апартамента, установила проверка на БГНЕС.

Младият мъж е мултимилионер, а очевидно имотите са слабост на фамилията Драшкови. Инвеститор на суперлуксозния комплекс от затворен тип до езерото в квартал "Дружба" е фирма "Ай Ти Ди Груп", чийто едноличен собственик е Иван Иванов Драшков, показала проверка във фирмените регистри ДАКСИ и АПИС.

"Да, фирмата е моя и аз съм син на Иван Драшков", потвърдил пред БГНЕС собственикът на "Ай Ти Ди" ЕООД и наследник на зам.-председателя. Финансирането на обекта било чрез 100% банкови заеми.

"Вижте, господине, аз съм на 25 г., завършил съм в чужбина, работя от много дълго време и това не ми е първата инвестиция или първият бизнес. Всяка една спекулация по тази въпрос ще навреди на мен и на моята фирма.

Аз съм човек отделен, имам американски партньори, имам европейски партньори и по никакъв начин не искам спекулации в медиите, тъй като очаквам делегация от чужбина и това ще навреди на имиджа ми", заявил Иван Драшков-младши.
шуменско пиво
09 Окт 2008 17:43
Мнения: 3,617
От: Angola
Май всички капиталисти у нас ще се окажат назначени.

Е, Хамър и таз добра!? Що пък МАЙ?...
Добави мнение   Мнения:23 Страница 1 от 2 1 2 Следваща