Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Лондон може да удължи ограниченията за българи
Добави мнение   Мнения:11 1
San De Cannes
10 Ное 2008 02:45
Мнения: 2,778
От: United States
А в Ирландия как е ? Аз съм се закъхарил за там ... например ?
Това като как се калсифицира в Европа, по -точно ЕС ?
Държавно регулиране на пазара при фундаметнално спазване на принципите на консервативния капитализъм ли ?
Протекционизъм ли ? Защо може да не важи за доктор на науките и полеви работник и за студент ?
Две от категориите са в недостиг явно ( и то какви !!! ) - а студентите го отървават за да не бъдат хванати в кръстосания огън ... между националните интереси и .... консервативния капитализъма играещ ролята на .... (тук всеки си вмъква каквото му отърва ) ....
Е, разбира се , че има и друга страна на проблема, а тя е - България и Румъния в очите на островитянина от ... Западна Европа . Е, за това можем да благодарим на самите себе си. Това можем и това ... и явно това искаме.
VOCI
10 Ное 2008 03:09
Мнения: 28,177
От: Antigua and Barbuda
Бе на кой му дреме за изветрелите им паунди ?
Поляците вече почнаха да се изнасят.
Я Душко да каже накъде са новите модни дестинации.
San De Cannes
10 Ное 2008 04:48
Мнения: 2,778
От: United States
По-горните кометари ... баха на шега ! То пък човек да не се пошегува малко.
Сега към по-сериозната част.
Драга редакция ,
Как е кралицата-майка ?
Тя как се чувства днес ?
За синът и Чарлз , просто ме е срам .... и не искам да знам . От както се залюби с една.... Камила ... не , това нека да бъде "офф топик" за днес.
Ами Уилям и Хари как са ? Кой пилотира въртолет и кой кара влак ?

Имам и едно желания което ще отправя лично към кралицата чрез страниците на нашият си вестник . макар не толкова буржоазен и дори не снобски ...

Аз да се застъпя за един ваш, малко сънародник .... Еди Ървайн , бивш съотборник на Михаел ( не Майкъл !!!! ) Шумахер в отбора на "Ферари" ... Ако е възможно да го удостоите с титлата "Sir" ... Той е заслужил, много. Така ще създадете връзки с два свята едновременно , този на иновацията и онзи на мотоспорта ... Всъщност, ваше височество , и още един свят ... но няма да кажа кой, но повярвайте ми вашите внуци ще са доволни !
Мисълта ми е , че децата могат да се научат да пилотират и кола от F1 . След това може Уилям да го настаним в "Williams" , а Хари във "Force India" . Все пак Сър Франк е сънародник ... и ще ни помогне , а с Индия ни свързва толкова много историчност ...и с Пакистан , но това не е тема за разговор сега .
Друго ... Ах, да не забравя ... Чрез вас искам да поздравя господин Милибанд за твърдата му позиция по отношение на Москва ... Ние сме с него ... и той от стара коза яре... Ами вие имате много кози в Англия и сигурно имате и такава поговорка , предполагам . В този ред на мсили , моите поздрави и към кралския уелски овен ! Той е величествен и толкова красив !!!
Радвам се и за крепката политка , разбира се че интересите на короната са над всичко, на правитеслвото на премиерът Браун. Поляците си тръгнаха и крайно време беше да спрем нашествието на варварите ... да не употребявам някоя по нетактична дума, ... на и така наситеният вече с работна ръка пазар .
Ще завърша с думите ... Където сте вие ... там е добре !
Ние да му мислим ...
Да се Уважаме .... с почит ...

Сан Дьо Кан
VOCI
10 Ное 2008 05:10
Мнения: 28,177
От: Antigua and Barbuda
Добре е там дето се е запътил Johnie Walker.
Връщането на другата сутрин , обаче....
mitkog
10 Ное 2008 08:01
Мнения: 5,063
От: Bulgaria
Пусто дипломация - що не пишат "Лондон ЩЕ" ми са уфлянкват. Аз лично не съм чул некой на острова да си е разплел чорапите за бългерийн гастербайтери. Виж амбициозни гастербайтерки за дийп троутване се търсат, факт

Редактирано от - mitkog на 10/11/2008 г/ 08:02:26

Kotka
10 Ное 2008 08:22
Мнения: 13,187
От: Aruba
Ингелизите са колонизатори и робовладелци!
Cruella de Vil
10 Ное 2008 10:14
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
За висококвалифицираните ограниченията не важат. Изглежда си имат доста миячи на чинии...
emacs
10 Ное 2008 11:05
Мнения: 7,577
От: Bulgaria
Не знам дали си имат миячи на чинии, ама преди 2 месеца в Лондон, гледах обяви на всеки червен автобус, че търсят шофьори за по 500 паунда на седмица. Това прави около 25000 паунда на година - не са чак толкова много пари за Лондон, ама се сигурно се живее. Това което мене ме шокира е, че доста фирми там се опитват да пускат обяви за инженери със заплати около 25-30 хилки на година т.е. колкото един автобусен шофьор. Е те това е наглост. Не знам кой им се връзва направо.
bat izo
10 Ное 2008 11:21
Мнения: 1,366
От: Bulgaria
връзват им се за съжаление щот някой си мислят че ще бъдат богати с 2000 паунда там. а накрая се оказва все същия жизнен стандарт обаче с по-лош социален статус, но с по-малко административни проблеми (само ако преценят че точно тия 65кв.м. стигат за да приемеш човек от източна европа, а и да му видят поне 3 комплекта гащи от които 1 на простора влажен т.е. че наистина живее при теб а не е само фиктивен "любим".
иначе техното е остра форма на шизо с елементи на чувство на вина, което избива във улеснен достъп на туземци от колонииите и ограничаване на граждани от ес. ама затва вече им издиша и образованието и здравеопазването (имам предвид масовите) - то цял живот като си се къпал, облекчавал, бръснал и готвил в едно (инд/ганг) трудно се спазва хигиената и още по-трудно се обяснява "що е това биде? и защо не се пие вода оттам?"
Netspider
10 Ное 2008 12:41
Мнения: 2,960
От: Australia
Само не разбрах чедър и джапанки осигуряват ли?
emacs
10 Ное 2008 18:55
Мнения: 7,577
От: Bulgaria
2000 паунда на месец си е жива мизерия при цените в Лондон. Поне 30% веднага излитат за данъци. 500 паунда излитат за жилище и то в някакъв коптор. Останаха 900 на месец. От това за храна ще отиват поне 600 паунда. Останаха 300. Ама и те ще изхвърчат толкова бързо, че просто няма да ги усетиш. Сори, аз предпочитам Северна Корея в този случай.
Добави мнение   Мнения:11 1