Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Строежът на метрото затвори частично 2 големи булеварда
Добави мнение   Мнения:2 1
XYZxyz
12 Яну 2010 09:35
Мнения: 26,211
От: Antigua and Barbuda
От 9 януари е забранено движението по източното платно на бул. "Черни връх" между ул. "Майор Томпсън" и ул. "Люботрън". Ограничението е в сила до 21 февруари. От следващия ден - 22 февруари, се затваря следващият участък от булеварда между улиците "3латен рог" и "Елин връх".
Какъв следващ участък?! Това, което сега е затворено /първото в статията/ изцяло влиза в по-големия участък/втория/, който предстои да се затвори.
Michael_P
12 Яну 2010 12:45
Мнения: 1,767
От: Bulgaria
Забранява се, Ограничава се, Спира се - жив е езиковия стил на тоталитаризма. Някъде да е написано "Извинявайте за безпокойствето което Ви причиняваме"? Щото на други места по стара Европа това пише. Освен това пешеходците са за отстрел. Преминаването от Мола до хотел Хемус си е военен подвиг. Заслужаваше си да се направи временен надлез над улицата. Но това е все едно да говориш на китайски на кметицата. Един път за тези три месеца видях полицията да раздава справедливост - и то на кого на таксиджиите спрели на пешеходната пътека пред Мола. От другата страна, по диагонала пред Хемус, полицията не смее да респектира джиповете с еднакви номера. Хубаво, след като Хемус е гангстерския Лас Вегас, що не са си направили подземен паркинг ами позват обществен терен.
Добави мнение   Мнения:2 1