Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Спонсор на БСП е осъден и за злепоставяне на България
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:26 Предишна Страница 2 от 2 1 2
вила
07 Ное 2010 08:12
Мнения: 15,014
От: Bulgaria
alin


07.11.2010 г. 07:01:11
,
Редно е да не ме хулиш с измислици-единствено на 5 ноември в 20, 32 вземам отношение към спонсорите на БСП като пиша, че 12 години е малко. Толкова конкретно е казано, че нормалните го разбират.След това на няколко пъти защитавам Министър-председателя от тезата на Орлето, приемана и от теб, че ББ е срам за народа, тъй като твърдите, че всеки потомствен комунист е такъв, а той е потомствен.Да не би първо да имаме работа с , който Посочи къде съм защитил спонсори на БСП, при липса на извинение съм длъжен да предприема за клевета действия според Правилата...
alin
07 Ное 2010 09:02
Мнения: 10,233
От: Bulgaria
Вила- къде видя да казвам, че всички потомствени комунисти са срам за народа?
Пак питам - върна ли БСП парите, дарени от фирмите на Марио Николов? Разграничи ли се БСП от Марио Николов? От Гергов? От Банев? Щото нали контрабандистчето, бидейки шеф на МБСП, говореше нещо за борба с олигарсите?
И аз нямам възможност да чета ежедневно кой и какво пише тук, извинявам се, че не съм чел форума на 05.11. в 20, 32 часа ; )
Mrx++
07 Ное 2010 09:25
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
alin БСП, както и Първанов вземат парите за изборите тогава, когато не знаят, че въпросните бизнесмени са нарушили някакви закони. Това се разбира 1-2 години по-късно. И те ги дават на прокурора. Това за връщането на парите са смехории. Въпросът не е за парите. Въпросът е, че преди изборите ГЕРБ искат пари от фирми на Алексей Петров, а има регистрирани разговори на Боко с него и веднага след изборите го обявяват за глава на Октопода. И остави бакалските сметки - първите действия на Цв. Цв, бяха да нахълта в офисите на Лев инс. Явно нещо (най-вероятно компрометиращо) са търсили.
А моето мнение е, че БСП трябваше да си остане БКП, да понесе ударите (както това стана с Чехската, Руската комунистически партии), а не да се стреми към власт и за това да си сменя идеологията. Но от друга страна дИмукрякаците бяха толкова захлупени - не случайно колкото пъти взеха властта и се натегнаха за реформаторско мнозинство, толкова пъти разсипаха България с техните рИформи - селското стопанство с ликвидационните съвети и индустрията с приватизацията на браво Ваньо браво Костов.
вила
07 Ное 2010 09:35
Мнения: 15,014
От: Bulgaria
alin,
Прочети пак написаното тук и виж защитаваш ли твърдението на Орлето, че ББорисов е срам за народа като потомствен комунист.Или логическото мислене е присъщо само на нормалните?...Няма те в моите диалози-хайде при пъпчивото

alin
07 Ное 2010 12:31
Мнения: 10,233
От: Bulgaria
вила, казах ти нещо за латерната.
Mrx++, за преименуването на БКП. Колкото до другото - не съм съгласен с теб. БСП създаде олигархията в България след 1990г. БСП създаде и Марио Николов. И ако ЕС не беше надал вой, никой нямаше да разбере за далаверите му. След воя БСП нямаше как да не реагира по някакъв начин, за да се пуснат отново парите по програмите. Но също така и се надяваха всичко да мине кротко и тихо и положението да се замаже. Е, не стана. Но вината за това определено не е у БСП.
Натиснете тук
Сред гостите на конгреса журналистите забелязаха и Марио Николов, който е обвиняем за източване на европари, както и бившият банкер Валентин Моллов.
Добави мнение   Мнения:26 Предишна Страница 2 от 2 1 2