Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
ГЕРБ се срамува от ДС, но ще отзовава посланици избирателно
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:113 « Предишна Страница 5 от 6 3 4 5 6 Следваща
chara
16 Дек 2010 11:26
Мнения: 70
От: Bulgaria
Аз не мога да го разбера Бойко. Защо ни мисли за толкова елементарни. Когато някой го пращат за посланик, той отива след получаване на АГРЕМАН. Приемащата страна знае кого приема. Наивно е да мислим, че не знае. Когато С.Ганев уволни 400 дипломати от Външно, 400 дела бяха заведени и 400 дела бяха спечелени. Писах го тук:

“ЛУДОСТТА” БЪЛГАРСКА
http://chara.blog.bg/politika/2010/10/01/ ludostta-bylgarska.613858

Кой плати затова? Ганев ли? Той избяга в САЩ! Бойко ли? НЕ!
Платихме всички НИЕ!
Е, аз не съм съгласна вече да плащам.
Нито за гафовете на Калина Илиева.
Нито за гафовете на Борисов.
Нито за всичко друго, скрито зад анонимната безотговорност на институциите и оправдавано с някакви митични "ченгета" и "ДС". Отговорността е персонифицирана и да бъдат добри другарите/господата да си я поемат, както моралната, така и финансовата.
Вегетарианец
16 Дек 2010 11:53
Мнения: 1,628
От: Bulgaria
Натиснете тук
Top Gun
16 Дек 2010 12:20
Мнения: 5,874
От: Bulgaria
В същото време някак съвсем незабелязано "мина" един друг списък на хора натрупали завидно състояние в годините на "прехода". ; )
Rogatia
16 Дек 2010 12:20
Мнения: 8,949
От: Bulgaria
.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Rogatia
Polkovnik Ivan
16 Дек 2010 12:25
Мнения: 1,500
От: France
Тоя в Улан Батор спокойно могат да го оставят.
mi6osp.
16 Дек 2010 12:40
Мнения: 5,428
От: Bulgaria
Този скандал си е абсолютен автогол на герб. Основно международен. А там действията на принципа"Всичката пара в свирката!" не могат да са без последствия. Защото да обявиш, че уволняваш кадрите на дс, без да имаш лустрационен закон , по който това да стане, означава, че ако го направиш, съдът ще ти ги върне. А за нарушени човешки права друг съд ще осъди държавата ни.
Създаването на такъв закон с жалкия потенциал на герб законотворците е на практика невъзможно. Дори и да помагат ск/впрочем, точно те използваха превъзходството в интелекта, за да набутат боко в скандала, който скандал по замисъл е срещу президента/, иска време , твърде много време.И не се знае дали ще стане изобщо, тъй като лустрацията трябва да е всеобща, не само всредите на дипломацията.
Ако пък боко традиционно пак само си е приказвал , за да цвили електоратът от това, което ЩЕ направи, това няма да е без последствия в международните отношения на страната ни. И наистина ще го е срам. При всяка среща с друг държавен глава, в която въпросът:"Защо Вашият посланник , за който Вие обявихте, че е работил срещу нас е още посланник?"
Когато някой е глупав, това е за дълго!
chara
16 Дек 2010 12:48
Мнения: 70
От: Bulgaria
До: Top Gun
"В същото време някак съвсем незабелязано "мина" един друг списък на хора натрупали завидно състояние в годините на "прехода". ; ) "

Така е. А някои от хората в този списък са осъдени с ефективно влязла в сила присъда - Васил Златев, например.
Това го нарекох:
ОТГЛЕДАЙ ГАРВАНИ, ДА ТИ ИЗКЪЛВАТ ОЧИТЕ
http://pozicii.net/2010/10/otgleday-garva ni-da-ti-izkalvat-otchite/
rumtotko
16 Дек 2010 13:03
Мнения: 70
От: Bulgaria
Хей, форумци-и-и, някой да забелязва, че за пореден път димната завеса "АГЕНТИ НА ДС" се пуска, когато на поредното правителство му причернее от протести??? А сега ги има - главните са: медици, култура, учени. Май назряват и други. Пенсията я изключвам, щото винаги им се лепва прякора "червени бабички"... Така че - толкоз
register_error
16 Дек 2010 13:07
Мнения: 297
От: Bulgaria
Тука бетер Дума.
Можело с партии очевидно може и с вестници. ^^
Orlin
16 Дек 2010 13:29
Мнения: 6,333
От: Holy See (Vatican City State)
Защото да обявиш, че уволняваш кадрите на дс, без да имаш лустрационен закон , по който това да стане, означава, че ако го направиш, съдът ще ти ги върне.

Ама те това си го знаят ама пред стадото говеда номера ще мине. ТОЙ вече се изцепи за сътрудниците на КДС, но цялата дандания е заради натъск от вън. За това се праи, че го е срам. После ще мине някаква селективна метла след докоговрка с тея дето уж ша ги махат. Ония ще осъдят Б-я и и стадото говеда ке плати.
-
После бате ще излезе съкрушен с вид на мъченик-антикомунист и окне - Ние ги уволняваме а те ги връщат!
Геновева
16 Дек 2010 13:43
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
Аааа, оная жалната и замислена физиономия с набръчканото чело ли?
Знаем я, знаем я и си я представяме дори.
hamer
16 Дек 2010 13:48
Мнения: 10,867
От: Bulgaria
тогава срамувал ли се е от татко си от ДС-то или срамът му е възникнал спонтанно чак след 89-та, когато при благоприятните условия на демокрацията се е осъзнал класово и е израснал нравствено?


Ами той и Павлик Морозов се е срамувал от баща си кулак и го е предал

А пък СДС заклеймяваше червените Павлик Морозовци, но сините и герберските Пол Колдовци заслужават п очит и уважение


П.П. А Калинката я покриха ГЕРБ и Атака, не заради самата нея, а защото анкетната комисия щеше да се разрови около наззначаването й и шеше да се размирише яко около Вожда... Това е поредното падение на Сидеров и компания, за герберите си го знаем.
chara
16 Дек 2010 14:06
Мнения: 70
От: Bulgaria
Ама и вие чак до Павлик Морозов стигнахте?
Областния на Софийска област, Красимир Живков, бивш кмет на Правец, е назначен с подписа на Бойко Борисов.
Бил член на БКП/БСП, сега назначен от ГЕРБ.
Завършил висша школа при ВЛКСМ - Москва, само дето твърди друго. По специалност "методист по комунистическо възпитание"
Новата "калинка" на властта.

Натиснете тук
Туткалчев
16 Дек 2010 14:10
Мнения: 30,781
От: Bulgaria
Ясно е, че пак се е завихрила буря в чаша вода. Тези ченгета ги дъвчем вече 20 години и така ще си продължава, докато не измрат. След като през 90-91 г. нямаше лустрация, а и ДС-БКП овладя всички механизми на властта, това, което се случва, е напълно закономерно. Чудя се защо му се връзваме за пореден път.

1. Бате Бабуин и сие прекрасно са знаели какви са хората, които назначават (17 души) и които вече са били разкрити (14 души), но не са отзовани. Следователно, правейки се на изненадани, играят доста пошло селско театро.
2. Маса народ бабуинистки или произхожда, или принадлежи на тези среди: Светиня Му, Хубав Цвъцко, Ехнатон, Божо Шибаняка, Вакъл Кольо Младенов, Ваньо Танов, и т.н. Следователно, "срамувайки се" от другите, "се срамуват" от самите себе си и от своите родители, с което стигат до селското театро на абсурда.
3. Няма законен механизъм дипломатите да бъдат отзовани.
......................................... .
Ако трябва да се формулира в едно изречение, бабуинистите казват следното: "Бе, знаехме, че са лоши тези хора, като ги изпращахме, ама че са чак толкова лоши, хабер си нямахме".
Вегетарианец
16 Дек 2010 14:19
Мнения: 1,628
От: Bulgaria
Колко много злоба има на този свят, Боже, колко много! А най-много у комуняги!
Zmeja
16 Дек 2010 14:35
Мнения: 35,948
От: Bulgaria
Няма управление без информация и успешно социално управление без неофициална информация.
Когато до Господ достигнал слух, че педерастията в Содом и Домор се е разпространила масово, какво направил Той? Изпратил на място двама посланици-съгледвачи да потвърдят или опровергаят получените данни. Дори съвършенният, всестранно развит отвсякъде и с неограничени възможности Господ не предпиел нищо по въпроса преди да провери случая негласно, сиреч с агенти, представящи се пред разработваните лица за такива, каквито не са. (Няма да разказвам как протекла агентурната операция, защото е описана подробно в една дебела книга и всеки мераклия може сам да си прочете детайлите.) Важното в нашия случай е, че преди да вземе управленско решение за разработка на проекта "Потоп" и даде на праведния Ной нареждане да изработи превозното средство за спасяване на човешкия род и всички земни твари, дори Той Господ се е наложило да шпионира жителите на педерастките градове. Не може да има каквото и да е съмниние, че от гледна точка на педерастите, тези пратени от Господа най-чисти ангели са били мръсни и долни доностници. Такава е педерастката гледна точка винаги когато става въпрос за педерастки работи.
А в Република България педерасти дал Господ!
Туткалчев
16 Дек 2010 14:41
Мнения: 30,781
От: Bulgaria
Вегетарианец, постно!
chara
16 Дек 2010 14:54
Мнения: 70
От: Bulgaria
otnesen
16 Дек 2010 14:55
Мнения: 78
От: Bulgaria
След като стана ясно, че кадрите на ДС ще се гонят от дипломацията, би трябвало да уточним и причините за изгонването. За 99% от интересуващите се е достатъчно, че тези хора принадлежат към комунистическия елит (обобщено понятие БКП+ДС+др.). Проблема идва от това, че така дефинирани причините изглеждат като дискриминация - ограничават се правата на някои хора само заради политическата им принадлежност. По-парадоксалното в случая е, че обвиненията, които най-често се отправят към тях са за това, че през тяхното време са лустрирали държавата и са дискриминирали инакомислието, тоест, това, което се готвим да им сторим в днешно време. Ето защо трябва или да им се търсят други престъпления, или да им се зачете демократичното право да участват във всякакви служби.

Така или иначе се е вдигнал обществен шум и се обсъждат тези въпроси, хубаво ще е да се изяснят нещата, защото имам подозрението, че в обществото циркулира 99% спекулации срещу 1% истина.
помнещ
16 Дек 2010 14:55
Мнения: 3,112
От: Bulgaria
Тази тема изобщо не ме интересува, но все пак трябва да се признае, че троегъзата Му погоди номера Натиснете тук
Добави мнение   Мнения:113 « Предишна Страница 5 от 6 3 4 5 6 Следваща