Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Антитероризъм по нашенски
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:33 Предишна Страница 2 от 2 1 2
otnesen
16 Дек 2010 13:37
Мнения: 78
От: Bulgaria
Генек, щом проявяваш разбиране - ок. Просто първия ти салют за мен беше предположение за професията ми, та викам и аз да ти отвърна подобаващо. Айде, с личните въпроси приключихме, другото ще е по същество. Но все пак обещавам да следя внимателно аргументите, които употребяваш в дискусията и да указвам тези, които са по същество личностни характеристики, независимо дали са адресирани към други потребители, политици или журналисти.

Редактирано от - otnesen на 16/12/2010 г/ 13:37:41

СС
16 Дек 2010 14:13
Мнения: 630
От: Bulgaria
Бе то белята веднъж става. Още си спомням как се ветрееха пердетата от избушените витрини на централната поща в Горна Оряховица след един взрив в края на 80-те години... Служителката която проверявала нещо злополучния пакет е била буквало обезглавена и още няколко човека присъствали в колетното бяха убити или тежко ранени. И това в една държава почти забравила тероризма, макар случилото се да бе по времето на няколкото турски атентата, но точно този не беше по тази линия, доколкото се разбра беше битов, опит за убийстийство с колет-бомба.
historian
16 Дек 2010 14:38
Мнения: 2,031
От: Bulgaria
Статията е учудващо умерена, напоследък е фешън да напишеш и пуснеш в медиите кратък наръчник за терористи, по-възможност опитваш и да носиш някоя базука или поне плик с кутии и кабели на обществени места.
А после да ахкаш и охкаш на някое действително нападение и от което излиза, че терористите са учили в Станфорд и били добри момчета, само не обичали футбола, редовно пътували до Йемен и жените им ги напускали заради прекомерна заетост със сглобяване на бомби в гаража.
Nickolas
16 Дек 2010 16:40
Мнения: 8,500
От: Bulgaria
информация не е кой знае какво, дори да е лична. Второ - че на който му трябва от мафиотските структури така или иначе ще се добере до нея,


Tц, тц, тц, тез мафиотски структури! Аз преди години, тъкмо като приключих регистрирацията на този ник във вестника и ми дойде линк да се регистрирам и в оня български сайт - кой къде е учил, в който уж се търсят съученици! Мааа им мафиоти! Аз ги помислих за едни други честни хора, пък то били мафиотите, дето събирали лични данни. Как не съм знаел!
генек
16 Дек 2010 17:05
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Но все пак обещавам да следя внимателно аргументите, които употребяваш в дискусията и да указвам тези, които са по същество личностни характеристики, независимо дали са адресирани към други потребители, политици или журналисти.

1.2 Потребителите не би трябвало да се държат като "модератори в сянка". Ако потребител забележи нещо нередно, да се свърже с модератора.Приятен ден, колега!
Паисий
16 Дек 2010 17:57
Мнения: 3,940
От: Bulgaria
Абе, че сме със събути гащи, със събути сме. Всички си го знаем, да не дава господ терористи да решат да правят нещо у нас. Но какво друго могат да направят лелките по магазиите в гарите? С тази техника - толкоз!
доньо
16 Дек 2010 18:44
Мнения: 814
От: Bulgaria
Да ама има 9 милиона за "комисия" по досиетата щото видите ли агентите блитерористи.

tode3n
Born
16 Дек 2010 18:49
Мнения: 1,994
От: Bulgaria
Преди време някой предрече терористични атаки за прекъсване връзката м/у Северна и Южна България и ето: Хаинбоаз - затворен /от ТИР/ , Казанлък-Ст.Загора - прекъснат /от ТИР/ и др. подобни. Не е ли правилно терминът да се изписва правилно - ТИРоризъм ?
samuil
16 Дек 2010 18:50
Мнения: 1,970
От: Bulgaria
В статията видях обида и пренебрежение към "строгите лелки"..подобна лелка преди време беше и майка ми..Жените работят в неотоплени хамбари, за не кой знае какви пари..
otnesen
16 Дек 2010 18:55
Мнения: 78
От: Bulgaria
Генек, аз все пак ще ги изваждам от контекста, за да отговарям по същество на останалото...ако е останало.
len
16 Дек 2010 21:13
Мнения: 5,045
От: Bulgaria
Свежо! Особено епизодът с лелката, която строго, но с доверие приема багажа, без да го провери. Аз пък си спомням, как обстойно ми проверяваха багажа на гарата в Пловдив в 1984 година. Никога не беше се случвало, никой нищо не обясни. Пък после се оказа, че е станал атентатът, в който загиналата жена беше майка на наш семеен приятел. И в тази връзка, две години след този атентат, помня, трябваше да постъпвам в болница в Пловдив. И си нося пътна чанта с багаж. Само че се оказа, че трябва да ида първо в един кабинет, после във втори и т.н., докато ми подготвят всички документи, за да ме приемат в отделението. И аз, какво сега, да размъквам чантата с багажа по коридорите? Не, оставих я до една пейка пред един от кабинетите /тогава не се крадеше като сега/ и тръгнах да обикалям. Като се върнах, гледам хората на почтително разстояние от чантата ми Пак добре не бяха извикали народната милиция
генек
16 Дек 2010 22:04
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Колега,
ама ти наистина ли смяташ да си играеш на мой цензор и охранител на репутациите? Мда! Или трябва по-скоро да си намериш работа /искрено ти го желая/, или вече си я започнал.
---------------------------------------
Блогът на Генек

Добави мнение   Мнения:33 Предишна Страница 2 от 2 1 2