Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Четири страни от ЕС подкрепиха кандидатурата на Турция
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:88 « Предишна Страница 5 от 5 3 4 5
Rogatia
16 Дек 2010 17:32
Мнения: 8,949
От: Bulgaria
.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Rogatia
Dante
16 Дек 2010 20:57
Мнения: 3,839
От: Bulgaria
Е, много са нахални тези активисти на дпс-то! Като конски мухи са, ти ги гониш те пак напират да те накацат! Абе ягенчо ти да не списваш от централата на дпс-то дето се намира на бул. Ал. Стамболийски? Щото глупостите ти много ми напомнят крилатата фраза на духан сопола за пътя на България към Европа дето минавал през босфора. Ей, ни грам въображение и творчество не прилагате при изпълнението на партийните директиви на дпс-то и туй-то.
Meto ot Interneto
16 Дек 2010 22:21
Мнения: 17,783
От: Bulgaria
Неграмотните и фанатични турски клакьори тука - от депесето, или другаде - не би трябвало да дразнят толкова. По тревожно е друго: българската политика за приемане на туркието в ЕС е както неграмотна, така и пагубна.
Заравяне на главата в пясък, като щраус. Отлагане. Упование на неща, които могат да се случат, но и да не се случат. Никакво планиране за най-неприятното.
Предположението, че туркието никога нема да е в ЕС е опасна фикция. Нещата се променят, днеска са Саркози и Меркел, утре ще са други. Утре туркието може да каже изтегляме аскера от Кипър и пр.
Да се разчита на по-големите и на бон шанс е пагубно. БГ трябва да има планове за лоши сценарии, но мисля, че няма.
Чичо Фичо
17 Дек 2010 15:24
Мнения: 24,838
От: United States
Срвнението на "Турция за ЕС" като "Мексико за САЩ" е напълно сбъркано.
Мексико е хаотична, но християнска страна, и традиционна жертва на агресивните северни грингос, които заграбиха по-голямата част от територията й (бивша Нова Испания). Турция се ислямизира ударно и е традиционно агресивна спрямо Европа. Мексиканците в САЩ (освен в емигрантските милионни гета до границата) се интегрират, турците в ЕС не се интегрират. Степента на ваимна чуждост е различна.
Smurf
17 Дек 2010 21:07
Мнения: 1,578
От: Bulgaria
Рядко се среща във форума толкова много дивотии на толкова малко страници. Поздравления на творците.
paragraph39
18 Дек 2010 01:58
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
От друг форум: "Турция ще бъде приета за член на ЕС чак когато турците престанат да се обрязват".
Аварам
19 Дек 2010 13:54
Мнения: 787
От: Bulgaria
Ама що пускате партенки да палят фитили хора със снижено самочувствие. Нали всички знаем много добре че Турция в този вид никога няма да влезе в Европа. Дори и да я подкрепят на думи страните по периферията на континента и те си имат изисквания и едно на ум.И аз съм за Турция да влезе някога в Европа, но бъдете сигурни че когато това стане ще са по-хрисими от агънца, а бай Хасан ще е вече Христо, пък Осман пръв ще се бута да се пише Ото.Нали знаете че на килимчето с калеври не се пуща?Я с нас кви чудеса спретват.Бас държа че до още двайсетина години ако не сме се хванали гуша за гуша /което е по-малко вероятно/ще се целуваме с турците уста в уста за Коледа.
Добави мнение   Мнения:88 « Предишна Страница 5 от 5 3 4 5