Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Шефът на БОРКОР се оказа и рицар тамплиер
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:30 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
malechko
30 Мар 2011 21:08
Мнения: 4,799
От: Bulgaria
Хм, до тук - добре. Я там сега се поразровете и из имената на дамите-рицарки и картинката съвсем ще грейне. Коя, къде, на какъв пост в администрацията или в кой бизнес? Взаимовръзки? Парични потоци?
За протокола - на такива сборища гости не се канят току-така - просто да пийнат и хапнат. Винаги това са бъдещи посветени. Четете им устава. Пък и малко история на съзаклятието - за обща култура, де. Не е зле!
Tim
30 Мар 2011 22:06
Мнения: 6,853
От: Bulgaria
Няма страшно. Всичко си е ОК по родните стандарти.
Най-новата ни история е дело на масони, започвайки от т.н. "национал" революционери, които сложиха успешен край на Възраждането и свършиха черната работа на Русия.
Оттам насетне баламите у нас ръкоплещят на ония там дето все за демокрация се борят и все не можеш им хвана спатиите на чий Бог се кланят, но иначе за парите, заговорите и властта усет имат.
А, и все са на "ти" с прогреса.
кормиснош
30 Мар 2011 22:40
Мнения: 2,010
От: Uganda
Калояне, Калояне, вдигни се от гроба да поодрежеш малко рицарски глави, че се позабрави какво се е случило при Одрин на 14 април 1205.
НЕРВЕН
30 Мар 2011 23:16
Мнения: 4,269
От: Bulgaria
Е*ати комплексарите!Сякаш баща и дядо му са били такива..Абсолютни парвенюта..
PokerFace
31 Мар 2011 00:43
Мнения: 1,882
От: Bulgaria
Във всяко градче от селски тип дори , се наплодиха едни тамплиери, масони , ротарианци и открити хомосексуалисти и клечат пред лаптопите в общински съвети и прочие!То и да имаше тук там свестни хора-освен да си хванат пътя към европата, друго не им остана!
anacephal
31 Мар 2011 03:11
Мнения: 3,134
От: Bulgaria
Нищо необичайно - това е начинът по който жалки и нищожни личности се опитват да култивират зачатъци на себеуважение!
otvrat
31 Мар 2011 08:41
Мнения: 22,522
От: South Africa
Бах тез тамплиери! Наште монаси дали почитат Бафомед, плюят на кръста, цаливат задните части на старшите братя и практикуват мужеложство, за да укротят мирските си страсти?
абедебре
31 Мар 2011 08:56
Мнения: 594
От: Bulgaria
Ще преписват 2 години-ще съберат 1000 страници, ще изядат парите и ще ги закрият! Питайте какви заплати и бонуси получават!
Krystyan
31 Мар 2011 09:02
Мнения: 11
От: Bulgaria
Гражданско общество се прави с граждани, но те предпочитат да "духнат към европата", а не да се борят за децата си, за бъдещето си (спокойните си старини) и прочие. И докато това е факт, факт ще са и подобни информации, които ще предизвикват някакво мърморене по форумите... А иначе - парвенющината също си е факт. Назначените ни капиталисти няма какви други да бъдат.
наблюдател 3
31 Мар 2011 09:13
Мнения: 483
От: Bulgaria
Tрябва да се учреди специална награда за тази абревиатура.Уникална комбинация от първи три букви напомнящи известна марка кисело мляко.

Редактирано от - наблюдател 3 на 31/3/2011 г/ 09:17:02

vladoffff
31 Мар 2011 09:25
Мнения: 397
От: Bulgaria
смешници жалки. като са рицари чий го дирят тук, да тръгват на хажилък и да не се връщат, барем мислюманите им видят сметката
генек
31 Мар 2011 09:27
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Малечко и останалите -
------------------------------- ---------
Блогът на Генек
saw
31 Мар 2011 10:08
Мнения: 839
От: Bulgaria
Да ходи да отвоюва Йерусалим от евреите.
В.Каменов
31 Мар 2011 10:13
Мнения: 2,523
От: Bulgaria
„Шефът на БОРКОР Румен Миланов се оказа и рицар тамплиер. Там приор - началник, му е бившият пазител на Тодор Живков от времето на Управлението за безопасност и охрана (УБО) и настоящ шеф на охранителна фирма Румен Ралчев”
„На въпросното събитие гости са били столичният кмет Йорданка Фандъкова и сегашният председател на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев”
......
"Национално движение гражданска сигурност"."Безопасност и охрана"."Спортна асоциация-МВР" и "Гражданско обединение за Национална гвардия"
и много други партии, организаци – „Командос”, ”Сила”, ”Страж”, ”Завет” и пр.
..........................
„Притеснително е обаче признанието му, че БОРКОР не може да се пребори с корупцията.”
Трудно е защото трябва да се самопребориш.Понеже това е невъзможно хубаво е обществото да се запознае с проблема, което и прави Миланов.
Това е, уважаеми дами и господа форумци, така известната инфилтрация на обществото – чрез ангажирани структури и отделни инфилтранти, подвизаващи се като частни лица „на маса – сред приятели”.Целият огромен репресивен механизъм преди 1989 г. е разбит на отделни структури и е зает с опазване на окрадената България за лични нужди в новите „демократични удловия”.Те могат да се избиват за крадените пари и политическо влияние /дарено им от наивни избиратели/, но това, както беше оповестено от бившият премиер Симеон Сакскобургготски, не трябва да притеснява обикновения гражданин т.е. обикновеният гражданин се възприема от тези хубавци, като глупава електорална единица доказваща наличието на „демокрация ” в прогресивно обедняващата ни страна.
Ето част от публикувано в БЛИЦ интервю на „приорът” Р.Ралчев /хубаво и да се знае, че Орденът на Тамплиерите е католическа структура – членство в такава структура на православни е ??, но явно не става дума за Православие/ и част от коментарите:
РУМЕН РАЛЧЕВ: АХМЕД ЕМИН НЕ БЕШЕ МАСОН
Ахмед Емин не беше масон! Илия Павлов беше външен министър на Шотландския ритуал в България
Бойко Борисов няма да се съгласи да стане премиер, дори да спечели изборите. Неговата мечта е да стане президент![/b
[b]]В коя ложа членувате сега?

- Членувам във Великата ложа на старите, свободни и приети зидари на България. Бях неин велик майстор допреди няколко години. Сега този пост заема бившият шеф на Военномедицинска академия ген. Никола Александров, а на Еньовден такъв ще стане Володя Александров.
Масонството е обвито в тайна. Ако ви попитам, кои са масони в България вие сигурно няма да ми отговорите?
- Всеки има право каже, че той самият е масон, но няма право да посочва кой още е масон. Едно от най-големите наказания, даже изключване, може да последва за всеки, който посочва. Един държавен служител в България може да бъде обвинен във всички смъртни грехове, ако се покаже, че е масон. България не е узряла още за това...
БЕЛ.Има повод за наказание, нали?
За покойния Димитър Калчев се твърди, че е бил масон? Ще потвърдите ли?
-Димитър Калчев, бившият кмет на Русе и бивш министър на държавната администрация, беше масон.
Каква е разликата между масонство и тамплиерство?
- Тамплиерството не е масонство. Това е самостоятелен орган, създаден през 1804 г. в Швейцария. Рицари и дами могат да бъдат само християни. Прехвърлянето на мостове към другите вероизповедания и избягването на конфликти на верска основа е верую на тамплиерите, ....”
БЕЛ.Приорът не знае годината на създаване на ордена или лъже от глупост.Вероятно православните минават по „прехвърления мост”.
Кой известни личности са тамплиери?
- Бизнесменът Петър Манджуков е наш уважаван член. Актьорът Андрей Баташов, археологът Николай Овчаров, журналистката Мария Стефанова, която беше председател на СЕМ, Янка Такева, председателят на Учителския синдикат...
Ето и част от коментарите:
1.
по делата им ще ги познаете (анонимен)
2009.05.06 18:15:10
Ахмед Емин "не беше масон" , ама тоя дето го застреля е масон ! Всички сте ясни от Великата ложа на старите комунисти, мутри и олигарси зидари на България.
4.
ИСКРЕНО И ЛИЧНО (анонимен)
2009.05.06 18:36:06
Миглена Ангелова не е при нас... 5ТИ ПЪТИ СЕ ОМЪЖВА ЗА ТАМПЛИЕР ЖЕНАТА НЕ БИЛА ПРИ ВАС ХА ХА ХА
5.
SAINT GEORGE -DRAGONSLAYER (анонимен)
2009.05.06 18:59:48
на всичките тия мястото им е в необятните обрьчи на АБАДОНА-АДА-ШЕОЛА ПРИ ДРУГИТЕ ЗМЕЙОВЕ
6.
истина (анонимен)
2009.05.06 19:44:33
не знам дали е бил масон, но знам че в България няма масони.има такива, които се изживяват като такива, ноказано на български те са си живи ПЕДЕРАСТИ.и този на снимката е един от тях.
15.
zorka (анонимен)
2009.05.08 15:12:09
Повечето коментари са на злобни , неосведомени комплексари.Нещата за които говори г-н Ралчев са точни.Нищо не е прибавено или премълчано.Казано е толкова колкото е необходимо.А вие си плюйте, храчете, крякайте колкото искате.Това няма никакво значение !
16.
червен цирк (анонимен)
2009.05.10 02:21:20
Зорка Масонката и тя е омъжена за Тамплиер Гоце
17.
Анонимен (анонимен)
2010.02.09 16:56:56
Какви ги говори този „бивш милиционер”?!Няма бивши милиционери, както няма бивши глупаци.Той вероятно се мисли и за българин, а може би за бивш.Защо той първо не си изясни каква мръсна роля играе масонството в България /и извън страната/ след Освобождението, на конгреса в Берлин чрез руския масон граф Шувалов – началник на тайната канцелария на лековерния Александър ІІ.А трагичната за Християнството роля на темплиерския орден след попадането му под влиянието и управлението на талмудските евреи само 12 години след създаването му.А кражбата извършена от ордена на огромните, дарени му от християните пари.В същото време ръководителите му се занимават със сатанинство докато накрая го превръщат в търговско дружество с нестопанска цел. Глупостите за занимания с благотворителна дейност и незаинтересоваността им от политика приспиват хората и създават условия за извършването на фалшивата „велика” френска революция, както и на огромен брой други престъпления по света свързани с тъпи революции, преврати, масови убийства и подобни – все с политическа цел. Луд умора няма.Основното им занимание /освен с политика и благотворителност с чужди пари/ е измама, лъжа и лицемерие включително и в отношението на тайните адепти към собствените им членове.Да си припомним и за управляваното от тях определяне и награждаване на международни военнопрестъпници с Нобелова награда за мир.Голям майтап. Известно е какви категории се зарибяват за членове на структурите – честолюбиви мръсници, лековерни добряци и обикновени глупаци – последните са 95% от общата им членска маса.Ако този милиционер си мисли, че е в някаква си най- висша 33 степен значи е съвсем правилно подбран, като представител на третата категория.Трябва да нучи повече за начина на управление в масонството. И Филип Егалите във Франция си е мислил, че като е Велик майстор на Великия Изток /масонска федерация на всички масони във Франция/ е някакъв висш масон, но по-късно му се изяснило, че въобще не е така. Всички служат като полезни идиоти за постигане на мръсната /уж тайна цел/ на скрилите се като плъхове тайни адепти, а именно невероятната идиотия „световно господство”?!? За какви „независими” и „със собствено мнение” става дума?За да се включиш като член в такава идиотия трябва да си алчен мошеник с тежко болен мозък.Няма нищо по-страшно на света от амбициозния болен човешки мозък!!Оказва се, че тези с болния човешки мозък са доста много и лесно се самозомбират освен чрез провежданата им ритуална терапия.Тези изродени мозъци управляват доста, включително и много силни във военно и икономическо отношение държави. Милиционерът е посочил създадените от адептите САЩ, но също така в ръцете им са Англия, Израел, Франция, Италия и Турция.Силно влияние имат в Германия, Холандия, Австрия, Латинска Америка и някои арабски държави т.е. те са на всеки километър.Не забравяйте ООН, ЕС, Световната банка и МВФ. Интелигентните хора по света трябва сериозно да се замислят и да вземат мерки за това какви хора трябва да се занимават с политика.Как да се избират те! За да се премахне утвърдения от манипулативни закони и двойни стандарти, а утвърден от привикнали наивни избиратели по света модел на политик вече от много дълго време.Това може да се получи с ликвидиране на наложената злощастна монетарна система, тъй като за пари и власт се продават лесно.За съжаление властта и парите за сега вървят в комплект.Когато се утвърдят в интелектуалното пространство по отделно тогава може да се променим и да станем интелектуално подобрени. В България този проблем е от най-сериозните по света. Иначе лудостта им окончателно ще вземе връх и това ще е краят на цялото човечество.


ogo
31 Мар 2011 10:21
Мнения: 1,098
От: Bulgaria
Ох и тоя комплексар ... ясно вече каква работа ще свърши ...
dabedabe
31 Мар 2011 10:25
Мнения: 19,395
От: Antarctica
Тоя нищо няма да свърши. Личи му от далеч.
b_ivanov
31 Мар 2011 10:30
Мнения: 1,708
От: Bulgaria
Абе, то в един момен ще се окаже, че от кол и въже са тамплиери
Смешчовци
Rogatia
31 Мар 2011 10:47
Мнения: 8,949
От: Bulgaria
.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Rogatia
Бармалей
31 Мар 2011 10:59
Мнения: 15,926
От: Bulgaria
... Абе, то в един момен ще се окаже, че от кол и въже са тамплиери ...

Ъ, де..ъ де...Голема работа...Ино време у БКП-то членуваха 980, 000 членове, членки и членестоноги...И к'во?...Нека се записват - тамплиери, масони, розенкройцери и тути кванти...Иначе знаеш ли колко пенсионерски клубове по интереси требе да построи Тулумбаджията?
P.S. Бе туй - розенкройцери - що ми навява мисли за "розов крайцер"?
***
Лъжата, която прилича на истина, не е по- добра от истината, която прилича на лъжа - <Кабус Наме>

Редактирано от - Бармалей на 31/3/2011 г/ 11:01:55

XYZxyz
31 Мар 2011 11:06
Мнения: 26,211
От: Antigua and Barbuda

Още един демократ, който действа по демократски ...
Suzi1946
31 Мар 2011 11:18
Мнения: 472
От: Bulgaria
До колкото знам за масоните, те са били най-благородните хора в дадено общество. Правили са благодеяния, за които дори не се е знаело. А в България, какво излиза? Незнам, вие ме светнете!
Добави мнение   Мнения:30 Страница 1 от 2 1 2 Следваща